Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naozaj neviem pochopit ludi, ktori spamuju, ze konzole su na nic a jedina HardCore platforma je PC. A ako strasne veria ze ten a ten titul bude na PC. Ja som na PC zacinal a to aby som kazdu chvilu dokupoval HW alebo nove PC aby som si nieco mohol aspon na medium graphic settings zahrat ma strasne vytacalo. Jedneho dna som prekonal pychu a povedal si ze "skusim konzolu". X 360 mam 4tym rokom, uzil som si nespocet zabavy, uzasnych titulov co na PC proste niesu a nikdy nebudu, nikdy som nemusel nic optimalizovat, patchovat, updatovat drivere, systemove nastavenie proste nic... Kupim si titul, hodim to na HDD nech setrim DVD a hram, bez lagov, s pohodlnym ovladanim na gamepade... (jedina pseudonevyhoda je absencia mysi v FPS tituloch ktore ale neoblubujem). Vykonne PC na nove tituly stoji 2nasobok ceny konzole a zivotnost je polovicna. Takze to "nekupim si konzolu nebudem minat prachy" je uplne ultra idiotizmus...
    Cena novej generacie konzol je viac ako prijatelna a zivotnost sa odhaduje na 4-7 rokov podla trhu. Uz aj na tie 4 roky to bude super investicia... a titulov ako je tento pri predvadzacke ktore vypadaju kvalitne bude len pribudat...
  • vedeš zábavnej život teda
  • MishKonn
    Nová generace konzolí, staré problémy.

A já to udělám stejně, jako minule. Jednorázově zainvestuju částku od 8 do 12 tisíc Kč a potom si už jen budu užívat neomezeně hry, které mě baví, a fascinovaně sledovat účastníky diskuzí, jak se nekonečně (a mnohdy marně) modlí za PC verze.
  • tohle je asi nejzajimavjesi ohlasena hra, kvuli tomu bych si kozoli klidne koupil
  • zase se nejakym vyvojarum nechce resit klavesnice a ruzne hardwary tak to delaj jenom pro konzole
  • kennyB
    Vypadá to fakt zajímavě a dost mi to připomělo Freedom fighters *3*
  • rancor1223
    Teď jen doufat v PC verzi...
  • efekt koure sem zatim lip zpracovanej nevidel

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit