-
Zarazil mě ten tweet od @Monkey_Pants, a bodejť:
"So many crazy polished looking games." != "Je tu šílené množství skvěle vypadajících her."
I když je pravda, že "polished" se celkem blbě překládá. Nicméně mi není jasné, co to má všechno společného s kreativitou. -
Kdy vyjdou interview s CD projektem?
-
"Právě jsem potkal svého dvojníka. Je hrozně unavený z toho, jak si ho se mnou lidi pletou a já mu to nemám za zlé." martin si na chvili odskocil do LA?!
-
"Při debatách o ceně 400/500 dolarů za nové konzole nezapomínejte, miliardy lidí nemají pitnou vodu, jídlo, vzdělání a střechu nad hlavou." - Tak tohle mě fakt zničilo! *1* Bože to je mimoň.
-
-
A uvědomuješ si aspoň, že kdyby ses do takového prostředí narodil ty osobně, tak se z něj vlastními silami s největší pravděpodobností nikdy nevyhrabeš a budeš tam chcípat hlady spolu se všemi ostatními okolo?
-
-
Ach jo, opět jsem nepochopen... Tak třeba proto, že je to absolutně mimo mísu?! "Konzole jsou super děti, ale nezapomeňte! Někde děti nemají co žrát!" Jak trefné! Prodavačka v obchodě by mi při nákupu bůčku měla s přáním dobré chuti připomenout, že jinde lidi žerou kořínky...
Tak hlavně nezapomeňte, že až tohle budete číst, tak je to díky elektřině, která je spoustě lidí odepřena. A vůbec! Buďte rádi, že si to můžete alespoň přečíst! Ani zrak není samozřejmostí...
A co to s tím má společného? Uvědomuji si to a víš proč? Protože nejsem sedmiletej fakan a ani nesjem retardovanej, takže nepořebuji Raye, aby mi to ozřejmil. *7* -
-
Pane bože - proč některým lidem chybí špetka nadhledu...? Tady přece vůbec nešlo o nějaké moralizování, byla to jenom lehká narážka na jedince s klapkama na očích, kteří jsou schopni řešit neustále dokola nepodstatné pitchoviny, jakoby na nich stál osud světa.
-
-
-
V čem je mimoň? Ačkoliv jsem člověk docela cynický, přijde mi taková zmínka sympatická. I ty miliardy jsou pravda, ač je to smutné ..
-
-
Tak to vam dik, uz teraz followujem viac ludi nez by som mal -.-
Ale pri Miyazakim, Hiraiovi, Yoshidovi ci Fargovi som nemohol nekliknut na follow.
Kazdopadne ma pravdu ten chlapik z EA.. Zabavil som sa na tom chlapikovi co robi FEZ.
A Muzika je fakt divny... -
Co je to za novou módu před všechno psát #? *4*
-
-
taky nechápu *7*
-
treba HASHTAG? ... google it
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Hashtag ?
-