Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Abych pravdu řekl tak E3 by klidně mohla být na netu ... stejně veškerý zajímavý materiál z E3 je elektronický.
    • mě právě přijde spíš zajímavý si na místě nějakou tu hru zahrát/vyzkoušet...než jenom koukat na videa nebo číst články...a třeba s WiiU to taky moc elektronicky asi nepude *1*
      • dira
        Zahrát tunu alfa verzí, ktery poradne nefachaj a daj ti jen nastin budouci funkcnosti? Doporucuju se podivat na warez scenu a najit si nejaky starsi alfa a beta verze a skusit si je zahrat. Je to dle moji zkusenosti spis utrpení nez zabava :D (Zkousel jsem jich par jentak pro zabavu, abych se podival na slepe vetve a vyrazene moznosti v nekterych hrach :) a opravdu nic moc :o)
  • Daniel Vávra II. zůstává doma, návštěvnost příštího E3 se snížila o celých 85% a tržby EA stále padají...
    • Co by tam taky Vávra dělal, když tam prý nemají záchody *1*
  • Hehe líbí se mi, jak si myslíte, že podobné pracovní cesty fungují :) znám to z vlastní zkušenosti, když jsem psal o hokeji a měl štěstí na zaměstnavatele, kerej mě posílal všude možně (třeba EHT po Evropě, MS v Quebeku, Omsk...) tak jsem jenom poslouchal, jak si užívám... Přál bych každému to zažít, 14 dní třeba někde bejt a den co den se po snídani vydat z hotelu na stadion a pozdě v noci se grogy vrátit do hotelu a tak pořád dokola. Nebo ještě větší libůstky jednodenní akce, třeba LM - večer letět do Linkopingu, druhy den dopoledne trenink, odpoledne trenink, večer zápas, po něm ve stresu psát články třeba na schodech autobusu při cestě na letiště a trada domu, kde si pak jenom vyslechnu "jeeee, ty se mas, tys byl ve Svedsku, jaky to tam bylo??" :))) Věřím, že i na E3 to bude podobné. Jasně, je to lepší než chodit na šestou do Kolbenky, ale na druhou stranu, fakt to není taková prča, jak si všichni myslíte :)
    • CRYPT
      vsechno ma jiste sve pro a proti, ale preci jen do US bych se chtel podivat. A do LA obvzlaste, bych si z tama dovezl takovych hiphop hader a bejsek
      • MishKonn
        http://www.reactionface.info/sites/default/files/images/1310480585093.jpg
    • walltar
      Náhodou .... já když sem byl na služedce tak sem měl hned vedle hotelu celkem dobrou restauraci a každý večer sem si zašel na steak ..... už jenom díky tomu to stálo za to. A když sem se vrátil tak na mě čekala velice pěkná výplatní páska. Je pravda že sem byl každý den 14h v prácim ale co už člověk nadělá.
    • Heleee koukeeej, vy v tom Práglu nebudete uplně normální, viď? ..

To popisuješ málem jak nějaký horor, vzpamatuj se.
      • nepopisuju to jako horor, jenom říkám, že to není válení šunek, stejně jako každá jiná práce, kterou děláš dobře. a že ji dělat dobře musíš, ono na tyhle místa chce hodně lidí, i když je to tvrdá řehole. Představ si takového hokejového/fotbalového redaktora, kterému se v týdnu hraje liga třeba 4x? Když k tomu připočteme třeba jednu službu v redakci, dokážeš si představit, že bys v sezoně 5x týdne odešel do práce třeba v 11 a vrátil se mezi desátou a půlnocí večer? To musí být paráda třeba s rodinou a dvěma dětma :) ano, je to zajímavá práce, občas dobře placená, ale má to i hodně negativních stránek, které ale nejsou vidět :)
  • Jak se podržtažky těšili na zadarmiko výlet do Nů Jorku a teď pěkně utřeli *1*
    • Spíš se těšili do LV,aby mohli protáčet ruletu a hrát black jack za peníze z donate programu *1* *1*
      • by všichni dostali po jednom žetonu ne příliš vysoké částky *1*
  • jnsCZ
    Petře, taky jsme mohli příští rok táhnout do Chicaga anebo zpět do malebné Atlanty ;) New York a Las Vegas jsou ty (nej)lepší varianty
  • Tak tak, klidne vam tam budu nosit bagly a nosit kafíčka, když mi taky tenhle "vylet smrti" zaplatite *2*
    • Lurok
      Myslem, ze otroka muzes delat kdekoliv.. :D :D
      • ve skyirmu né tam by platily pozpátku

*4*
        • WTF? Ty si tu znova?!
          • využívám prává nelitat pozpatku
  • Milá redakce, jestli vás taková prkotina tolik sere, tak stačí říct, já tam klidně pojedu místo vás.
    • Izmæl
      Pravda, vemte fr3aka. Je dobrej.
      • fr3aka?
        • Izmæl
          Cožpak ty nejsi fr3ak z MZ? *11*
          • To teda fakt nejsem. Jak jsi na to prosím přišel?
            • Izmæl
              A to, že jsi měl úplně stejné argumenty na Alan Wakea jak tady, tak i na MZ, to bude asi fakt jen HODNĚ velká náhoda. Asi s fr3akem sdílíš stejný mozek. *8*

Tímhle to utínám na dobro. Čas je až příliš vzácný.
            • No to je naprosto úžasná konspirační teorie :D

Já o žádném zmizelém přízpěvku nic nevím.

Vždyť já ani nevím co jsi myslel tím "MZ" :D
            • Izmæl
              JSI: Jinak bys nepoložil tu otázku, protože nikoho jiného, kromě fr3aka, by nezajímalo, jak jsem "na to prosím přišel".

NEJSI: Podle stylu příspěvků, je tam velká podobnost imo. Navíc, když jsem se tě tady ptal poprvé, tak ten tvůj příspěvek na který jsem reagoval náhodou zmizel i se všemi reakcemi na něj.

Nicméně tímhle příspěvkem končím, jestli jsi nebo nejsi fr3ak je vlastně jedno. Jen jsem chtěl zkrátka vědět, zda-li mám tak unikátní schopnost poznat uživatelé podle jejich příspěvků.
  • jindra.veliky
    Z toho clanku to vyzniva jako kdyby tam zdejsi redakce jezdila stavet dalnice krumpacema *1*
    • kotty
      Kde je jindra a co jsi s ním udělal?!
    • Jindro,kdyby jsi něměl většinou hloupé komentáře,ale takovéto,tak se rád zasměju *3*
      BTW: Musím souhlasit,opravdu to tak vyznívá. Co já bych za to dal zajet si do LA *1* *1*
      • dira
        Ty děláš jak kdyby si seděl doma přivázanej k radiátoru s domacím vězením na krku se zákazem vycestování :o) Letenky do LA se myslím stále dají sehnat normálně a tuším, že nejsou ani nedostatkovým zbožím :o)
        • Pokud mi zaplatíš cestu tam a zpět plus hotely a nějaké to kapesné pokoupení jídla atp.,tak se tam vydám klidně hned. Pokud ne,tak si trotluj jinde *3*
          • dira
            Proc bych ti to mel platit? NApred rikas co by jsi za to dal. Tak o tom nemluv a dej to za to..... Zivot je kratkej a tim ze budes brecet a trolovat na forech jak sou na tebe zli se ti tva prani nesplni ;)

Me prijdes spis jako trol ty :o) ale to je vec pohledu :D
      • Lurok
        Nahodou jednou za cas se mu neco povede.
    • Tak jsou to měšťáci. Lidé, kteří přírodu znají jen z obálek časopisů a jakákoliv delší chůze je pro jejich zakrnělé končetiny téměř smrtící...
      • tos zrovna redakci ve ktere pavel prochodil afriku, lukas nejake hory a martin s petrem jsou oba kluci z vesnice moc spravne neodhadnul *5*
  • A co takhle Brněnské výstaviště? :D Všichni by byli spokojeni
  • No upřímně, můžete být rádi, že se aspoň podíváte někam do světa. Taky to mohlo být třeba v Dolním Brněnci. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit