Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 výběr: nejzajímavější hry pro PlayStation 4
17.6.2013 | Redakce Games.cz
72 příspěvků
-
To redakce tu nečte komentáře? Řekl bych, že už se to dosti zvrhlo - Veskoslav už normálně nediskutuje, ale všem tu prachsprostě nadává. Sice je pravda, že Joe je opravdu extrémní případ, ale to co tu předvádí poslední týdny Veskoslav je na IP Ban.
-
-
Všem? Nenech se vysmát;) Chápu, musíš se zastat svého kamaráda Joe, který znehodnocuje každou diskuzi svými "znalostmi". Jestli Tobě to nevadí, to není můj problém. Starej se o sebe, protože mi připadá, že jediný důvod tvé diskuze je zmínit mou přezdívku v 90% tvých posledních příspěvcích;) Takže se vzpamatuj a ignoruj mě, já to dělám u Tebe už delší dobu, jelikož zastávat se jednoho z nejhorších trolů může jenom trol.
-
-
Ty mě ignoruješ? Nenech se vysmát. Nevím, kdo mě nadával do sraček za negativní názor na Dishonored. Ty se chlapče vzpamatuj, jelikož to co tu předvádíš je šílené. Možná by jsi mohl čist co píšu. Joe se nikde nezastávám, ten by potřeboval pokoj vedle tebe na psychině. Ale by jsi mu nadával na každé novince? Tak kde to jsme? Ani když si naklikáš milion plusek a mě to samé mínusek to nezmění fakt, že mám pravdu.
-
-
Říká se tomu paranoia a dá se to léčit;) A ohledně Dishonored? Nenech se vysmát, stačí si přečíst, jak záměrně lžeš a překrucuješ a všem je jasné, že prostě jsi trol, co se snaží jít proti proudu za každou cenu i za cenu vymýšlení. Jako Joe. Protože spousta lidí tady na Dishonored napsala negativní reakce, ale tam logicky vysvětlili důvody a nikdo z nich neměl takové hodnocení a takové negativní reakce jako ty. Čím to asi bude? Nastuduj si pojem argument, pak možná pochopíš.
-
-
Tak a diskuze zase skončila, jelikož ty prostě nemáš co napsat. Dokud tento sociopat nedostane ban tak to tady bude jako v chlívě. Takže mě se nelíbí Dishonored a za to si zasloužím od tebe nadávky do sraček?
-
-
-
-
Kde jako? Já tu vidím od něj dva komentáře, jeden uplně normální a druhý trefný na účet joea? Co je na tom?
-
-
Troli špino, Troli Lejno, sračko atd... většinou mu to redakce smaže, ale já navrhuji exemplární potrestáni. *1*
-
-
myslim ze radakce ma starostí dost a nevidim důvod proč by měl někdo něco mazat nebo banovat...tady trojčíte jak jelita kvuli nákejm komentářům to fakt nevěřim :D
-
-
-
-
Division, The dark sorcerer, Outlast - ten predevsim. Zklamal trochu watch dogs
-
Killzone luxus moc. Pak tu máme Infamous, Drive Club, MGS 5, Destiny, Final Fantasy, Zaklínače atd..Peníze na to mam jako brát kde?:D
A sakra.. double post *13* .. Ani nevim, jak se to povedlo:( -
-
No zrovna Killzone mi silně připomínal Crysis 3. Ať už stylizací či grafikou. Tudíž pro mě spíše zklamání.
-
Mně by úplně stačil MGS 5 *15* Ta míra detailů, animace (plazení po zemi, například)*8*
Při sledování toho traileru to bylo skoro jako kdysi dávno při sledování upoutávky na MGS na tom CD, co bylo přibalený k playstationu *14*
-
-
Killzone luxus moc. Pak tu máme Infamous, Drive Club, MGS 5, Destiny, Final Fantasy atd.. peníze na to mam jako brát kde?:D
-
Chcete povedat ze MGSPP sa vam nepacil?
-
Jediné, co mě trochu zaujalo, je Tranzistor... Asi už opravdu začínám trpět herním nechutenstvím.
-
Zaujal mě ten horor Outlast a The Order 1886:) Ta atmosféra steampunkové Británie:) No pokud to nevyjde na pc a bude to dobrá hra, tak se to dá do kolonky: Důvody ke koupi PS4:-D
-
-
Žádný Metal gear? Škoda podle mě mezi nejlepší videa E3 rozhodně patří...
-
-
Na E3 se přece dočkal prezentace v rámci novýho Xboxu ne PS4, takže třeba bude u článku "nejzajímavější hry pro Xbox One". I když je fakt, že Bf4 si cestu do listu přece jen taky našel.
-
-
u transistoru bych napsal, že vychází na pc a mimochodem to vyjde i na ps4. alespoň podle toho, jak to prezentovali sami tvůrci
-
ani jedna strategie, takticka akce nebo nejaka alespon trochu sofistikovanejsi hra *9* z toho je videt na jake cilove publikum konzole miri (povrchni plytka zabava, podprumerne iq) (nic proti nim)
-
-
nesouhlasím. nevlastním sice konzole, ale takové watch dogs, transistor, evil within, beyond two souls a dřívější journey, last of us atd. určitě nejsou a nebudou povrchní plytkou zábavou.
-
Nechápu. Nejdřív napíšeš, že konzole bude určená pro publikum s podprůměrným IQ a pak dodáš nic proti nim??? Trošku si protiřečíš *3*
Jinak tohle nejsou všechny chystaný hry. Taktickejch akcí a sofistikovanějších her tam určitě bude dost *3* -
-
jakože nic proti lidem s podprumernym iq, taky nic proti konzolím jen si nemám co vybrat. alespon z tohoto vyberu co dali do článku
-
-
Si hloupej, pane podprůměrné iq. Strategie na konzolích nejsou, protože se na gamepadu špatně ovládají. Strategie jsou PC doména.
-
-
par strategii tusím na konzolich bylo, treba xcom (i když to je tahovka a hrozne zjednodušená). v podstate když jde na konzoli ovladat diablo 3, co je neco jako micromanažment jednotek v rts, tak proč ne i strategie. Macro bych vyresil tak že se prepnes na zakladnu (jedno tlačitko) a proste vyberes co chces stavet. Nevidim v tom problem.
jasen hratelnost by byla pomalejší ve srovnani s pc kde mas 100 a více apm -
-
Je to problém. Na PS3 jsem hrál Red Alert 3 a RUSE, snad jedny z mála strategií, co tam jsou a obě byly oproti myši takřka nehratelný, zvlášť ruse, který bylo v pozdější části tak těžký, že se to na gamepadu takřka nedalo dohrát. A to nebylo díky obtížnosti hry samotný, jako prostě kvuli tomu, že si byl s gamepadem moc pomalej.
-
-
p.s.
a jaky argument mas na nedostatek tahovek na konzole? mimochodem je jasne že rts na konzole by musela byt zasadne prispusobena moznostem ovladani, neda se udelat 1:1 port z pc verze -
-
a jakou hru patlaš ted? pane herni vyvojari. nebo nejsi vyvojar? protože jsi to minule psal
-
Tohle si poustej kazdej vecer pred spanim... http://www.youtube.com/watch?v=xdvRaPXeVUw
-
-
-
-
-