Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 začíná: co vás čeká a nemine na Games.cz
10.6.2013 | Redakce Games.cz
39 příspěvků
-
Hmm, tak to's mě přemluvil, kouknu na vás :)
-
Very good...
-
Ne, dorazí Honza Olejník: http://games.tiscali.cz/video/e3-2013-primy-prenos-microsoft-konference-63083
-
Bude tam zase ten chlápek co by se Xboxu zastával i kdyby pred spustenim hry musel obětovat kozu (zvíře)?
-
Pokud chceš sledovat stream bez komentáře, tak si pusť pochopitelně ten oficiální. My do toho (po zkušenosti z Xbone) budeme vstupovat umírněneji a jen ve dvou (s hostem). Překřikovat se začneme až po skončení konference.
-
Donátorskej program běží furt, přispěvovatelům se reklama vypíná.
-
bestak *1* *1* *1*
-
Nic, tak asi prchnu dřív z práce kvůli té Microsoft konferenci. Jestli mi na to zaměstnavatel přijde, tak vas Games zažaluju! *3*
-
pokud vim jeden cas se snazili financovat tiscali pomoci donatorskyho programu,ale lidi jim zacali nadavat ze sou soucky, tak zacali delat reklamu no z neceho fungovat musi..
-
Ne protože se neustále opakuje co jsme už viděli akorát jiné datum a číslovka
-
Nepotřebujou lékárničky, jedou na autoheal :-)
-
nezávidíš náhodou ?
-
proč? Protože se objevuje čím dál více kvalitních her a čím dál méně h*vadin z dob 16bitové herní hrůzy?
-
Score je perfektní časák ty zv*atku tak se hoDˇdo klidu. Chtěl bych vydět tvoji recenzi, bestak ani nedáváš slohovky ve škole
-
Tipuji, že jede proto, že je nejhezčí.
Hubený zadaný vegetarián (a, co si budeme povídat, o dost starší) Pavel Dobrovský by nemusel kvalitně flirtovat s holkama z PR, když se budou pokoušet procpat na rozhovory. -
Ten simultární překlad - po zkušenosti z Xbone představení se musím zeptat: bude tlumočení povinné, nebo budu muset střídat streamy? :)
-
To my mě zajímalo, zda je pro herního redaktora cesta na E3 opravdu odměnou.
-
Btw zamlouvam si toho malyho brylatyho, Poláška nebo jak se jmenuje (snad na me neposle sveho psa). *1*
-
Leti tam z penez danovych poplatniku. HRRRR na ne !!! Bite je hlava nehlava !!! *1*
-
prečo tam letel Bohonek? to si to zaslúžil za tú jednu trápnu recenziu/nerecenziu na Crysis 3, ktorú som myslel, že písal 15 ročný soploš?? Vidím, že kindermafia zo Score začína úradovať i na Games.cz