Přejít na výpis diskuzí
E3 2013: Záznam Microsoft konference
10.6.2013 | Redakce Games.cz
52 příspěvků
-
Tak jsem zvědavPS:
PS: 18:19 šup šup ať už to jede *6* -
ut to zapnete omg
-
-
Teroristi to skrouhly :D nebo Anonymous vypli na E3 elektriku a tudíš ani ti na sedadlech nevidí ty MS výtvory :D
-
-
Nejsem nějakej grammar jew, ale máš tam hrubek jako máku. Přesto za správně napsaný "nevidí" palec hore...
-
-
-
Myslíte, že PS4 bude na tom líp než Xbox ONE ? (Já bych si sice přal aby ano, ale nevěřím tomu.) Myslíte že nebude mít DRM , socilaní sračky, možnost pujčování her ? Na to SONY nemá koule biť by to bylo super... no uvidíme...
-
Bóóóže, koho by zajímala nějaká PowerPointová prezentace druhořadýho softwarovýho studia, který se na sebe marně snaží upozornit...
-
Ryse, no wuau, jsem hodně zmodernizovaný hráč, víte jak nesnáším starý hry a dávám přednost grafice a tadle hra rozhodně po stránce animací, grafiky a zvuků zamačkává člověka do křesla, ale jinak musím říct je to ale pomalu víc interaktivní film než heavy rain
-
Zdravim, pry tam ma byt neco o Zaklinaci 3, uz tam neco bylo nebo jdu vcas? Diky za odpoved
-
-
Jdeš pozdě, byl tam trailer .
-
-
Ale vubec nic tam nebylo come ma kopnout ke koupi , proboha vzdyt tam neni ani jedna exklu. rovna ktere vychazeji na ps3/4
-
-
No vidiš a mě zas nepřipadá žádná z těch co vycházej na PS4(z těch o kterých vím samozřejmě) zajímavá...
-
-
kdy bude E3 o PS4, nebo o hrach pro PS3?
-
-
Ve tři ráno našeho času začíná Sony konference.
http://www.e3countdown.com/
-
-
lol. tie ich exkluzivity dost fail.
-
zaklinac 3 je čarovny