Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Relace pěkná ale trestuhodně krátká, vim že mají být tyhle denní shrnutí "co se stalo na e3" asi spíše kratší, na druhou stranu když už máte po cca půl roce opět Dana Vávru ve studiu tak by bylo záhodno ho náležitě využít, byť by to bylo třeba na úkor toho, že by byly další díly "co den dal" kratší, popřípadě jich bylo míň (byli by třeba jen obden). Hodně lidí se na Dana a jeho názory na hry těší (a lobují za jeho účast v podcastu) a když už se po tak dlouhé době konečně objeví tak je z toho jen ušmudlaná 3/4 hodinka...
  • N7N7
    Víte, co mi přijde přinejmenším zvláštní? Dan Vávra vám tady hatuje Far Cry 3, které bylo na Games vyhlášeno jako nejlepší akční hra roku 2012... A vy se té hry ani slovíčkem nezastanete, vy mu snad ještě přizvukujete. Jako nic proti, ale to jste z toho Dana všichni tak dosraní? *2* Nebo se mu prostě nesmí v ničem odporovat?
    • TheGGG
      dneska je totiž hrozně itelektuální, udržovat si chladně cool kritický odstup. *11*
    • A v cem bys mu chtel odporovat vzdyt vsechno co rikal byla pravda pribeh ve far cry nedava zadny smysl, stejne tak ve watch dogs a ve vetsine her z ubisofti kopirky.
    • blixa
      FC3 se netýká aktuální E3 a tohle byl podcast o aktualitach z E3. Sorry, ale pokud bychom se na kazdy veci zasekli tak jak ty naznacujes, bylo by to strasne rozvlekly a nikam by to nevedlo.
  • Paulcz
    Tož, dobré to bylo :)
  • toho chlapa a jeho názory mám proste rád, i když ne se vším bych mohl na 100% souhlasit ale je vzácný že nekdo se dokáže na současnou mainstream produkci podívat kriticky a že automaticky nepodléhá hypu
  • R-BLOG
    nuda nuda bang bang my EA jsem nejlepší scena s mimozemským pytlíkem nuda nuda zaklínač 3 nuda nuda dragon age 3 nuda nuda bum prásk bang bang battlefield hardline nuda nuda komentář pavla a miloše nuda nuda odpal frosbite válečná lod nuda berdy nuda milošův skorokop pavla do hlavy nuda nuda zajímavý indie hry nuda nuda my microsoft jsme nejlepší nuda nuda halo kolekce nuda nuda call of duty nuda my sony jsme nejlepší nuda nuda jiří paroubek nuda nuda užasný střeva nuda nuda.batman nuda.my ubisoft jsme nejlepší nuda nuda naprosto náhodně vybraní tanečníci bang bang farcry 4 nuda nuda assasin creed nuda nuda division bang bang..a možná přijde i metal gear.

Dan vávra je člověk který své profesi rozumí a svou kreativitou se snaží vtisknout něco osobitého něco odlišného jiného.Tak na mě působí.Není v tom žádná zaujatost jaksi možná někdo myslí,třeba se v jeho charakteru mýlím,kdo ví.Káždopádně odsuzovat DV jen kvůlo tomu že má výhrady jsou zcela zcestné.(Kritika jedním z mnoha základů Evoluce,co poháněla lidi aby dosáhli svého maxima)
    Proč bych měl být kamenován někým když říkám TENHLE SMRK JE HNUSNEJ.Podíval jsem se na video co linkoval pán z marketingu a jen mě to utvrdilo v tom kolik křivkdy mnohdy člověk uslyší kvůli pár obyčejným slovům.Bethesda na nás sere říka totiž to video(což je fakt).Vávra je člověk jako mi, žádný uberman.Rozhodl se komentoval herní dění bystrým okem dostatečně moudrým a zkušeným nato aby si to mohl dovolit.V samotném středu Názorů a Připomínek(občas převelice různorodých) Dana Vávry nemají o nic větší hodnotu než ty naše.To jen vy jste nafoukli pomyslnou figurínu.Kingdom come si zalouží naši přízen,vždyt naše země je velká herní neznámá.Držim palce.

:
  • Malleth
    Hellboyovo shrnutí Far Cry 3 nemá chybu
  • Hezká relace, Hellboy potěšil, jako dycky, když se ukáže. No a opět to takříkajíc vystihl. Blbost ve většině současných her je všemocná, Far Cry 3 toho bylo typickým příkladem a momentálně tento prapor hrdě nese nejprohypovanější vodpad roku Watch Dogs.
  • Keyz
    Dík za hosta. Snad dorazí i do FC jakmile budou mít něco víc ke hře Kingdom Come.
  • paradni posezeni,hlavne byla sranda.jen tak dal panove

musim googlovat :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit