Přejít na výpis diskuzí
E3 2017: Call of Duty WWII připomíná v nejlepších okamžicích Zachraňte vojína Ryana
16.6.2017 | Aleš Smutný
146 příspěvků
-
Když už tady doporučujete tu literaturu z německé strany, tak taky přihodím mé dva nejoblíbenější kousky z WW2. Prvním je už docela provařený román "Hodina Mrtvých Očí" od Harryho Thurka, je to sice fiktivní příběh, ale vzhledem k tomu, že sám autor byl německý paragán, tak kniha byla nejspíš dost inspirována jeho vzpomínkami z války (něco jako Četa od Stonea). Je to o parašutistech, kteří byli nasazování za nepřátelské linie na sebevražedné mise, jsou tam mimochodem i zmínky o užívání drog. Čte se to jedním dechem, je to skvěle napsáno. Druhá kniha, kterou bych vám doporučil je "Nezapomeň na zlé časy" od Guntera K. Koschorreka, to už jsou vyloženě vzpomínky německého kulometčíka, který velmi detailně a čtivě popisuje boje na východní i západní frontě, ten člověk se jen tak tak dostal z obklíčení u Stalingradu a zažil spoustu nervydrásajících bitev.
-
-
Vďaka za inšpiráciu na zaujímavé knihy
-
"Nezapomeň na zlé časy" mám už nějakou chvilku rozečteno. Dobrá knížka zatím *5*
-
-
Nesnáším tuhle debilní cenzuru,hraju občas Brutal doom a hraju ho přes doom 2 co mám na Steamu,a nevím kdo si zřejmě řekl: aby nám tady "náhodou" nevznikla nacistická organizace,tak odstraníme s lékarniček křížky a nahradíme pilulkama. *16*
-
-
Na kříž v bílém poli má copyright Červený kříž :)
-
-
Viz http://www.pcgamer.com/how-the-prison-architect-developers-broke-the-geneva-conventions/
-
-
-
přemýšlel jsem bud nad battlefrontem2; nebo codww2.. poté co jsem viděl gameplay záběry z multáku jsem se rozhodl pro battlefront, ne že by hra nebyla pěkná, ale ženy bojující za američany nebo němce s thompsonem v ruce, to fakt nepřekousnu, nemám nic proti ženám, ale určitou autenticitu bych očekával, a tohle je jedna z nejhorších věci v MP pro mě
-
-
mne to nikdy nevadilo ani v medal of honor, ako fakt netusim o co vlastne ide. Je to multiplayer ktory je vzdy rozdielny, je tam kopec inych skinov dokonca v iw si mal aj zbrane z druhej svetovej. kto take veci riesi?????
zacina sa hra, vyberes si skin a hras. -
Taky nemám nic proti ženským ve hrách. Za Rey si klidně rád zahraji. Ale ve hře z druhé světové? Žádný jiný prvek než ten křik ženských v CoD mě snad ještě nikdy víc neštval v žádné hře. *10*
-
-
1:25
https://www.youtube.com/watch?v=pQ4DaSvznBo -
-
Nehrál jsem. Dnes si ale lidi stěžují spíš, proto, že se s tím feministky ještě chlubí na twiteru.
-
-
-
-
Nekde dole se psalo, proc by se (ne)melo hrat za nemce, ze vsichni bylo presvedceni vrazi a nackove.
Doporucuju shlidnout film Most u Remagenu, ktery je bran i z nemecke strany a byl tocen prevazne v ceskoslovesnku (stary Most, Davle) nebo treba dalsi film Stalingrad.
Co se knih tyce, velice dobra je Kral Krysa od Clavella. To jsou sice japonske zajatecke tabory, ale muzete srovnavat. Myslim, ze to bylo i zfilmovano, ale to jsem nevidel. Kazdopadne, prectete si knihu, ta ke vzdycky lepsi. -
-
Tvrdit, že Němci byli všichni náckové a vrazi je stejná debilita jako řikat, že ve východním bloku byl před rokem 89, respektive 91 každej komunista, takže podobnou stupiditu může tvrdit jen člověk s IQ poloprázdný skleničky s vodou
-
-
#Wewuznazis
-
Doporučuji Mein Kampf, to je alespoň kvalitní čtivo.
-
-
Nebo kniha - Přežila jsem Osvětim.
-
-
A jestli si chcete udělat obrázek o tom, že ne jenom Němci byli ti špatní, tak si přečtěte Krvavé jahody. Taky dobrý čtení.
-
-
-
Tak to je hodně smutný. V článku se CoD vychvaluje do nebes. Asi za zavřenými dveřmi udělali nějaký super awesome demo, protože to co ukázali nám, tak to stojí pěkně za ho*no. Single ani neukázali, to by mi nevadilo, ale ten multiplayer? *11* *11*
-
-
a co je na mp zle ?? podla mna je vyborny a ten novy mod vyzera zaujimavo. 6vs6, body zaujmu pushujes alebo branis body
-
-
Na MP se mi nelíbí ty 3 lane mapy, které postrádají kvalitu level designu starších dílů a už to leze na nervy. Ty mapy co ukázali tak jsou jen reskin těch předchozích.
Co se mi nelíbí, je že se totálně vykašlali na německou stranu. Neoznámili headquater pro ně a zatím to vypadá, že ani nebude. Prostě tě to hodí jen na německou stranu. Nechápu proč si nemůžu vybrat.
Doufám, že půjde německý voják upravit stejně jako třeba u Američanů.
Zbraně nemají recoil a to nabíjení je dost rychlý. A zdá se, že ať držíš jakoukoliv zbraň, tak běháš stejně rychle. -
-
ale hej mas pravdu. pozrel som si poriadne spomalene zabery, taky BAR sa ani nepohne. je to skoda, to ma stve na tych novych cod, ze tam ani nieje rozdiel medzi headshotom a normalnou davkou do tela. myslim ze to je kvoli konzolovemu hraniu aby sa to hralo dobre na gamepadoch. celkovo v cod 1 bolo super ze namiesto fullauto na dlhu vzdialenost si mu len dal par ran na hlavu a padol k zemi
-
co si ja pamatam tak recoil si mal max v cod1 pri tom nemeckom samopale, uz neviem aky to je typ.
a ukazovali nie zrovna typicke cod mody, skor tie nove. ja som zvedavy hlavne na search and destroy. Mohla by tam byt aj prerabka mapy carentan -
-
Jenže koukni se jak vypadají mapy v CoD 2 a v WW2. CoD hráči mluví jak je ta hra o skillu, ale přitom jediný co dělají tak je, že běží "tunelama" a střílí. Dřív, aji v black ops a možná i později bylo potřeba koukat tam, pak tam a jestli tě nesejme sniper, který je na druhé straně mapy.
Je ještě spousta času, bude beta apod. Ale první dojem je dost důležitý a tím co ukázali, to totálně dodrbali. Jestli ukážou něco, co bude stát za to, tak rád změním názor. Jestli battlefield ukáže druhou světovou (silně pochybuji), tak moje volba je jasná. Ale nové CoD jsem nehrál od AW a doufám, že se k němu zas na nějaký rok vrátím. -
-
tak ukazali typicku tunelovu mapu kde su sachty a zakopy v normandii, plus novy mod kde pushujes body a hraci sa vzdy stretnu v bode ktory je zrovna aktualny. proste uplne iny styl hry. mne osobne sa moc nepaci, nemam rad ak je to moc chaoticke. to si radsej zahram deathmatch.
co ma najviac bavilo na cod, bol search and destroy a na ten som zvedavy ako bude vyzerat. proste to napatie ze zostanes sam na troch, polozis bombu skryvas sa po barakoch, zalahnes atd.
Mne asi vadi jedine ten recoil co si pisal. toho je skoda, ale tymto smerom to islo uz od cod2
-
-
-
-
-
-
osobně bych si raději zahrál Brothers in Arms, mělo to své mouchy, ale bavilo mě to více než CoD, neví někdo, zda se něco chystá s BiA? :)
-
taky ste si vsimly brada pitta , ve druhem videu.
-
super clanek,diky