Přejít na výpis diskuzí
E3 2018: sledujte záznam tiskové konference Microsoftu s českým komentářem
10.6.2018 | Redakce Games.cz
34 příspěvků
-
Trochu chyběla nějaká nová exkluzivní IP, ze které by se člověk posadil na zadek. Pokračování zavedených značek je sice fajn pro fanoušky, ale nové hráče, které nepřitáhl už předchozí díl, asi jen těžko osloví. Jinak průběh a tempo konference super, po pěti letech Microsoft opět hodil Sony rukavici.
-
Já jsem dostal Sekiro, takže jsem spokojen. Dost času na prošmejdění NIOHu a na RDR2, než to vyjde :)
-
Forza Horizon 4: auta do sebe nebudou moct vrážet, co? no pár let si ještě budeme muset počkat na online auta, kde bude kolizní model mezi hráči.
-
cyberpunk 2077 vypadá jako Watch Dogs 3, tak to je fail roku
-
-
Skor ako gta. Je evidentne, ze po vydani W2 prehodili vyhybku pri navrhu svojich hier.
-
musim rict, ze me ten vizual teda docela zklamal
nicmene byznys plan asi vysel, protoze tmejova a homola byly z duhovy barevny palety u vytrzeni
ja bych ocenil spis blade runner feeling -
-
blade runner nebo původní ghost in the shell nebo první Deus Ex. Čekal jsem Noir Cyberpunk a NE Punk.
Neskutečně mě tohle nasralo. Pokud se to líbí Homolovi, tak je fakt v prdeli.
Ach jo -
-
Nevyzerá to zase tak zle. Podľa mňa sa chceli od Blade Runnera odlíšiť a ísť svojou cestou. No nejaký Noir tam stále môže byť, len do toho nebude ladená celá hra.
-
presne
to jsem si taky rikal, ze to je jenom punk *1* -
-
ono to bude určitě dobrý ale bude to prostě ještě více barevný jako Witcher 3, prostě pro americký děcka, ne pro nerdy jako Witcher 1.
-
-
jako Blade Runnera mám jako takovou posvátnou modlu, mockrát jsem ten film neviděl a když tak vždy při něčem speciálním. Doufal jsem, že tohle dostaneme v malém světě. Už název toho města - Night City je tvůrčí impotence.
-
jako at to klidne barevny je, ale celkovej dojem jsem mel jak nekde v californii na plazi
a to se mi nelibi
ja bych do scenare pripsal tak velkou ozonovou diru, ze ve dne by ani neslo jit na ulici *1*
-
-
-
-
-
-
myslím, že by to MS zabil novým Kinectem :) nebo přijde s VR pro XBOX?
-
-
lol.. VR už drhne jen Sony.. MS je dál.. augumentace.. a to už od loňska.. *16*
-
-
jojo, to bude fungovat jako akutalizace na Win 10, ti babráci nejsou schopni odladit ani update.
-
-