Přejít na výpis diskuzí
E3 dojmy: Borderlands The Pre-Sequel se tváří jen jako datadisk a vezme vás na Měsíc
29.6.2014 | Miloš Bohoněk
13 příspěvků
-
Tímhle riskují, že tu značku přestanou mít lidi rádi ...
-
-
pro více informací navštivte Arkham Origins
-
-
Vtipné, hahaha. *7*
-
-
-
Fakt divný. Reaguji asi na všechny pode-mnou. Jako upřímně to podle mě taky není plnej krok dopředu ve stylu BL1-BL2, ale rozhodně to na mě nepůsobí negativně. Claptrap, low gravity, novej "element" mráz, kyslík a hrátky sním, pozadí a handsome jacka a celej prequel. Za mě teda dobrý. Nemrčím a za příměřenou cenu to zřejmě koupím a budu se bavit. Trochu si připadám sice jako fanda CoD, kdy každej další díl koupí, ale BL mě asi dostalo stejnym stylem.
-
-
Lidi asi stihli zapomenout, jak málo rozdílů bylo mezi samotnou 1kou a 2kou. V zásadě to bylo jen dopilování některých aspektů a více userfriendly prostředí ke hraní. A stejně mě to nezabránilo v tom strávit 40+ hodin (a nedohrát to). Za ty prachy to jde. Od Pre-sequelu nic novýho nečekám. Budu opakovat sám sebe, tohle je prostě Akrham Origins série Borderlands se vším dobrým i spatným, co to sebou nese.
-
Taky moc nechápu ty obavy a negativní reakce. Jako nastavovaná kaše mi to nepřijde. Zase dostaneme 4 nové postavičky na hraní a změn či novinek tam je taky docela dost. Vše co píšeš, plus ještě jsou tam ty 'laserové' zbraně. To vše v novém prostředí s novými nepřáteli.
Já do toho půjdu asi za plnou cenu. Vezmu to jako vyrovnání dluhu, protože jednotku i dvojku jsem koupil ve slevě na Steamu a víc jak 25 euro jsem za ně dohromady nedal.
Doufám, že trochu vylepší to, co jim ve hře vyrábí class mody. Jak jsou tvořené ve dvojce mi přišlo dost nešťasné. Mít class mod se stejnejma statistikama a jeden je level 20 a druhej level 30 a prodává se za 3x tolik mi jako ideální řešení nepřijde. Vlastně jedinej class mod, kterej 'leveluje' normálně jsou ty, co maj regeneraci zdraví.
A kdyby byly revolvery ve stylu jednotky a vrátili se mashery, tak bych byl šťastnej jak blecha *1* -
Vidíš a já to mám naopak, čekám že mně chytne aspon toto... nejde jen o stylizaci tu bych odpustil prostě je to pro mne chaos vydrž mají bossové moc velkou a zbraní je málo jen modifikací je hodně respkt (není jich málo ale nic extra) příběh není ani moc zajímavej ale kdo tohle hraje kvůli příběhu že... prostě nedokážu asi na tom tolik ujíždět co na jinejch hrách a tím že bych měl zábrany to určitě není jsem hodně otevřený jen i to nesedlo nedohrál jsem ani jeden jestli to nebylo tím že jsem hrál sám vždycky - to těžko říct. *7*
-
-
Pokud se kvalitativne udrzi na urovni predchozich dilu, tak se neni ceho bat, zabava je zarucena. Ani tam nepotrebuju moc novinek, oba dily pro me byly pecky a klidne si dam dalsi dil, i kdyz to bude jen preskinovanej ten starej :-)
-
prvni dil se me hodne libil . Na dvojku se teprve chystam ,ale verim ,ze po ohlasech hracu a recenzentu se budu opet skvele bavit ,ale u tohohle projektu mam zatim rozporuplne pocity . Drzim palce at se hra povede .
-
Jsem velký fanda jak 1 tak 2, ale z tohoto mám velice špatný pocit... Nejen, že to dělá jiné studio, ale hře by prospěl nový příběh a hlavně nové postavy. *4*
-
-
To že se o známých postavách dozvím zase něco víc a třeba i z jiného úhlu mně přijde fajn a příběh se také určitě najde. Jen ať se tady vykašlou na ty mini DLC se skiny a jinými hovadinami, tohle spíše jim kazí reputaci.
-
-
Error loading media: file cannot be played *7* Jede mi v Opeře, FF nejede takže... calm your tits.
-
Ať si říká kdo chce co chce, já v tom opět vidím pro sebe a pro pár mých kamarádů další skvělou zábavu na několik desítek/stovek hodin.