Přejít na výpis diskuzí
E3 dojmy: Evil Within je úspěšným návratem k hororu à la Resident Evil
30.6.2014 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
Co to tam ctu o nejakym d*bilnim plizeni?!? Tohle mel bejt navrat k hratelnosti Resident Evil 4. Poradna akcni rezba a zadny trapny schovani a namlouvani si, ze ted se u hry bojim
-
-
Resident Evil 4 byla poslední dobrá hra v sérii, ale akčních her je na trhu víc než dost. Jsem rád, že tam bude nějaké to plížení a schovávání se pod nábytek je skvělej nápad *3*
-
-
Pravda, že na některých videech mě to moc nenadchlo. Tohle vypadá slušně. Jen bych prosil, aby se kamera při chůzi nepohupovala, z toho je mi vážně blbě :)
-
nemate nekdo link treba na youtube ? tady se to kouše
-
Boha at se to povede,jako milovnik vseho hororu nacekam ze se budu bat jako kdysi ale postaci atmosfera hodna dnesni dobe, a hratelnost
-
Po Wolfensteinovi mi další hra ukazuje sílu idTech 5 a musím říct, že onen lehce komixový (shadery tohoto enginu tak trošku působí) nádech textur vypadá skvěle. Už Rage vypadalo neskutečně skvěle a zamrzí, že engine není víc vidět.
-
Paráda. Už je vidieť, že to bude mať strašidelnú atmosféru à la Amnesia The Dark Descent a nie len tupé lakačky à la Outlast. Teším sa !!!