Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • L4D v jiných kulisách? *6* Upee frííí, určitě, fakt... *1*
    • wenceslaus
      Neřekl bych. Gameplay vypadá jinak. Takhle pak můžeš generalizovat všechny hry určitýho žánru....
  • už se tu zase maže, banuje a cenzuruje jako za Jaydeeho, hlavně že o dvá clánky níž píše týpek jak by poslal homosexuály do plynu a nikdo si toho nevšímá, ale běda jak někdo napíše že na tiscali je přísná cenzura, nebo si postěžuje že tu mizí příspěvky, hned dostane ban palicí po hlavě, aby příště držel hubu.. good job Tiscali, good job indeed *11*
    • MickeyMutant
      Test 2: Na tiscali je přísná cenzura a mizí tu příspěvky!

      Vsadím se, že pokud za něco dostanu ban, tak to bude za ten první test.
    • MickeyMutant
      Tak to schválně vyzkoušíme, jestli náhodou nekecáš:

      Test 1: Homosexuálové do plynu!
    • nebreč mi tu
  • Ti krachnou ještě dřív, než to stačí vydat.
  • Tak z gameplay videa mám rozporuplné dojmy. Hodně se mi líbí zasazení a atmosféra a kdyby na tom zapracovali, tak by to mohla být i dost dobrá hra, ale proboha co mají znamenat by souboje? Když dvouhlavňovka při střelbě působí jako vzduchovka, tak je něco opravdu špatně. Zbraním chybí síla a zpětný ráz, nepřátelé na ně často vůbec nereagují a vizuální poškození je po ráně z brokovnice stejné jako po revolveru. Některé zásahy mířené čtvrt metru od nepřítele ho klidně zasáhnou, ale doufám, že jde jen o lag, a ne o agresivní auto-aim. Boj na blízko má podobný problém, nepřátelé prostě málo kdy reagují na zásahy a jediný moment, kdy to opravdu působí, že hráč seká do jiné postavy, je když provede finishing move.
    Možná jsem pořád trochu zhýčkaný Wolfensteinem, ale zkrátka mi vadí, že u next-genu někteří vývojáři zapomínají na fyziku a na to, jak svět reaguje na hráčovy akce, viz Watch Dogs. Hra může mít sebelepší efekty a hyperostré textury, ale když pořádně nereaguje na hráče, tak je to taková virtuální Potěmkinova vesnice.
    • Jack1947
      WD nebyly ani ty super efekty, vlastně... vlastně tam nebylo nic pomalu ani ta hratelnost.
  • tohle asi nebude cesta pro crytek jak se vyhrabat z problemu... imo at klidne skrachujou
    • Jack1947
      To si zaslouží? *7* kvůli přešlapu hned krachnout.
      • tech prešlapu bylo hodne
  • Pete.palis
    gameplay *5*

    https://www.youtube.com/watch?v=0UywKlC-R-k
    • ucho
      nevypadá to zle, ale to ovládání bylo celkem prkenný a na tento typ her celkem špatné. snad to zlepší, jinak to bude další rána pro crytek...
    • Krescz
      zadara? toš neber to né? *15*
      • Pete.palis
        já do toho půjdu...miluju coop MP *2*
  • Jack1947
    CRYteku, cryteku... co to zase vyvádíš... nestačil ti WARFACE? Ty chceš rychlý bankrot ne, opravdu... řeknu to narovinu jste blbci. Takhle skončit a na nějaké "vždyt to nemusí být špatné" to ti každej zvysoka sere. *7*

    Jo a do bety jsem se přihlásil jak jinak že. *4*
  • kennyB
    Proč by netrefil??? Pro někoho, kdo gamepad viděl z rychlíku (nynější pc elita) to problém bude, ale kdo s ním hraje, tak to takovej problém není a hraje se mu s ním dobře *3*

    Edit: patří to pod komentář Ceta
    • gamepad som nevidel z rychliku. mam doma xbox, takze klud. A narazal som hlavne na to video. ale nalejme si cisteho vina. dobre sa mi moze hrat aj na volante, no K/D/R je uz druha vec. ;)
    • To mas tak, ze pokial si cely zivot jazdil na Lade, tak sa ti s nou jazdi dobre, ale ti, co jazdili cely zivot na Toyote vedia svoje.
      Inak s gamepadom sa da hrat celkom v pohode, ale hry, ako su trebars fps, su vazne vzdy lepsie na mysi i ked to s nim ide tiez. Hral a dohral som Borderlands 2 gamepadom a akoze ok, da sa to, ale par krat som zomrel len kvoli tomu,ze to bol gamepad, potom som to hral druhy krat na mysi a hned som bol o triedu lepsi a cela hra mi prisla pohodlnejsie ovladatelna, nie tak krkolomne. Nedavno dohral Dead Island Riptide, zacal som to hrat gamepadom a po par hodinach som to musel prepnut na mys a to dokonca aj pri hre, kde nepotrebujes nejak extra dobre mierit, ale ked mam behat pohodlne stlacenim shiftu a drzanim W narozdiel od nie prilis pohodlneho stlacania lavej packy pri pohybe dopredu...no, nejde to zrovna moc pohodlne pouzivat, ak si to uz skusal, vies o com pisem. Dalsia vec co mi dost vadila bolo zbieranie penazi z mrtvol a roznych predmetov z batohov a skriniek, pricom mysou som mohol pohodlne posuvat kurzor tam kam som potreboval a stlacanim klavesy F zbierat predmety, takto som to mal behom par sekund vsetko vyzbierane, pri gamepade som najprv musel nastavit pohlad na predmet a potom ten isty palec posunut na tlacitko X a ked som chcel zobrat dalsi predmet, co bol hned vedla, tak znovu som musel prejst palcom na packu, nastavit pohlad a novu sa vratit na X, skus to takto spravit par krat a budes dakovat za existenciu mysi.
      Trebars taky Assassins Creed hram radsej na gamepade i ked sa da celkom dobre hrat aj mysou, ale ovladanie bolo vyladene hlavne pre gamepad, ale su proste hry, kde ti gamepad vsetko len ztazuje a pripadas si pri takom ovladani jak retardovany.
      Toto je moj nazor na ovladanie hier, mam odohrate na gamepade dost a vzdy ked hru prepnem na mys, tak som rychlejsi, mozem si viac dovodlit v hre "vyskakovat" a celkovo mi to pride pohodlnejsie, aj napriek tomu,ze sa "krcim" na kresle.
      • Na pc hraju od rannych devadesatych let, pamatuju, ze jeste wolfenstain se hral bezne na klavesníci s kurzorovymi klavesami, ne kazdy v te dobe mel mys, u textoveho dosu nebyla nejak zvlast potrebna. Prosel jsem si hledani vhodneho ovladaciho schema 3D her s mysi, viz treba ovladaci schema system shocku, ktere se dnes bude jevit tezkopadne. S konzolemi a gamepadem jsem poprve prisel do styku az skoro po dvaceti letech, nekdy v roce 2010. A nemam s gamepadem nejmensi problem, ani u FPS. Takze zadna toyota a lada. To je hloupy primer, pac je to primer toho sameho v odlisne kvalite, takto muzes porovnat levnou a kvalitni mys. Vhodnejsi primer je treba motorka a automobil a ani o jednom nemuzes rict, ze jedno je lepsi nez druhe. Kazde ma sve vyhody a nevyhody a cokomu vyhovuje je osobni preferenci. Nekdo rad auta a nekdo je motorkar. Nekdo rad hraje s mysi ale mej na pameti, ze desitky milionu lidi radi hraji s gamepadem. A neni to proto, ze neznaji mys. Ja dnes davam prednost gamepadu a hrani na konzoli, prestoze jsem u pc her prosedel prinejmensim ctvrtinu lidskeho zivota. Hrani fps s mysi muze byt a zpravidla je jednodussi, ale to v zadnem pripade neznamena, ze lepsi nebo zabavnejsi. Hrat na easy nebo s cheatem je take jednodussi, ale asi jen malokdo se bude hadat, ze je to lepsi a meli by tak hrat vsichni.
        • Jack1947
          Lepší ne ale bezpečnější je auto určitě. *3*
      • kennyB
        Tak je jasný, že když jsi zvyklej hrát převážně s k+m, je to pro někoho lepší a je to i přesnější. Já se jen divil tomu, jak někdo, pro koho je gamepad sprostý slovo může říct že by netrefil ani stodolu. Já hry hraju abych se pobavil a ne proto, abych ostatním hráčům ukázal svoje echt statistiky ve hrách. Je mi jedno, jestli mám špatný k/d ve hrách. S dualschockem se mi hraje dobře a nemám problém ani na větší vzálenost někoho zastřelit. Prostě mě štve, jak si nová generace pc hráčů myslí, že sežrala Šalamounovo hov.o a ještě se tím ukazují celému světu. Hraju už víc jak 20 let jak na pc, tak i na konzoli ale tohle je už směšný. V 90 letetch měli i pcčkáři gamepady, joypady a já nevím, co ještě a nikdo nikdynepsal takové šaškárny.
        • promiň ,mám nějak v tom novém designu games problém rozeznat kdo na koho reaguje, jestli to bylo na mě, týpek právě říkal že je zarytý konzolista a pařil na gamepadu opravdu hodně a vůbec na PC, což bude spíš důvod, proč má v BF4 šanci i proti hrácům na K+M
        • Jack1947
          Tak neměl každý internet no. *3* Jinak souhlas ta dnešní generace a (i ta předešlá) to je drzost!

          Naházet do pytle, zatížit závažím a hodit do řeky, nebo spálit. Chamrat. líná. Nevycválaná. *15*
          • Proč házet do pytle všechny, když k vyřešení velké většiny problémů zde na tiscali by stačilo hodit do řeky jen jednoho jacka?
            • Rovnou by si tam mohl skočit za nim, byl by klid ještě větší. *3*
      • tady je třeba video kde týpek hraje multiplayer BF3 na gamepadu na PC a docela mu to jde, nakonec říká že při soubojích na krátkou vzdálenost v tom není moc rozdíl, při soubojích na velkou dálku třeba se sniperkou má jasnou výhodu K+M

        https://www.youtube.com/watch?v=Eg5EcWE4224
        • "nakonec říká že při soubojích na krátkou vzdálenost v tom není moc rozdíl"

          Jo, možná v BF3...
          • Battlefield je střílečka jako každá jiná
        • pardon, BF4
  • ako. je problem pridavat do clankov gameplay videa? http://www.youtube.com/watch?v=ilxdDovzO1g na trailer(teaser) sa mozem vysrat.
    inak je to celkom pekne vyzerajucas fpska, bohuzial len cez grafiku. AI je uplne tupá. pohyb je jak v slowmo. a omg, hrat fpsku na gamepade je fakt facepalm. s tym netrafi ani vrata od stodoly.
  • zase zombíci? a já čekal životopisnou adventuru o Helen Hunt a její herecké kariéře

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit