Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně, zvlášť když ani nepoznám po jakém povrchu jedu.
  • Si děláš srandu ne? Ty tam vidíš nějaký les? Já tam jen vidím cestu okolo které je hromada stromů a nevím čeho rozestavěny tak, aby to jakože připomínalo les. Jen jiná textura okolí nic víc. Ta hra vypadá hodně slabě graficky. To, že mi někdo plácne zelenou barvu místo šedé na silnici z toho nedělá jiné prostředí.
  • Celá ta hra bude asi dementní (od námětu, přes jízdní model - je li to pravda - až po to co píšeš).

Já už chci sakra konečně hrát Project Cars. To je za posledních x let závodní hra, která mě opravdu zaujala a zajímá. Takhle jsem se naposled snad těšil na nové NFS v dobách, kdy mělo smysl se na další NFS těšit.
  • XXHUGOXX
    S toho videa vyzerá tá grafika a prostredie úplne úchvatne. A ešte do toho aj taký obrovský a rozmanitý svet, kde sa dá jazdiť aj mimo miest a diaľníc - čiže aj v lesoch a púštiach. No nekúp to ! *14*
  • Nejsi.
  • Koncept vypada na papire dobre? Jsem jedinej komu pripada "tuneni" normalnich aut a supersportu do podoby offroadu jako naprosta demence?
  • No moc mě to nepotěšilo...
  • Když vím, že jedu závod z LA do NY a jedu ho hodinu, to je takové divné. Proč teda říkají, že mají celé USA? Když nemají ani jedno procento. Mnohem víc by se mi líbilo mít závod třeba z 2 měst řekněme 300km od sebe a fakt ho jet třeba tu hodinu. Tohle je divné, nelíbí se mi ta myšlenka.

Pokud je tam ale nějaký plovoucí jízdní model, tak to stejně nemá cenu řešit. Ta hra smrdí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit