Přejít na výpis diskuzí
E3 gameplay z Assassin´s Creed: Revelations je hořlavý
8.6.2011 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
A kdo určuje to že je hra výborná a ta druhá ne?
-
To říkali u Brotherhoodu taky.
-
ta sci-fi stránka ho vždycky u hodně hráčů snižovala no. Ale to se vědělo už od začátku - slibovali simulátor hašašína, pak si ovšem řekli, že by to bylo moc jako Thief/Hitman a museli k tomu přidat takovou tu ultra-super spikleneckou rovinu, ve který nevíte kdo je kdo, aby si mohli s příběhem hejbat jak se jim zachce. Je Lucy asasín? Není to templář převlečenej za asasína? Není to asasín převlečenej za templáře pracující pro asasíny? Není Lucy letadlo? Chápete, žejo:)
-
jedou no, novej engine už by to vážně docela chtělo. Ale proč investovat žejo, z x-boxu toho asi stejně už o moc víc nevyždímeš a PC to je jedna vobrovská pirátská zátoka (prej, zeptejte se Ko-ko-ticka!)
-
To vážne ? Neviem aký AC si hrala ty ale v tom mojom bol remeselne dobre odvedený z minulosti , sice príbeh s tonou klišé a patosu , ale celkom podarený no rozhodne nie nijak silný čo sa napríklad emócií týka . A nad ním je hrozná dejová linka zo súčastnosti , v ktorej je všetko hroznemocmegahustoubercool a v podstate dosť o ničom . Rozhodne sa mi nezdá že by nejak prevyšoval AC ostatné hry práve príbehom , akurát ho má hrozne pekne podaný, Na druhú stranu , proti gustu... *1*
-
Má jeden (možná i nejvíc) z nejvíc silných příběhů současnosti.
-
Souhlas, není si vůbec podobnej a to se stářím nemá co dělat ;)
-
Sérii Assassin's Creed mám rád, ale silný příběh? :D Ten jsi viděl kde? V prvním díle byl děj nudnej jak za Altaira, tak za Desmonda. Ve dvojce se docela povedl (docela; rozhodně bych to nenazýval silným příběhem) Eziova linie a v Brotherhoodu naopak poprvé Desmondova. Tahle série má do silného příběhu hodně daleko.
-
Dokud je hra výborná, tak je jedno, jestli má stejnou grafiku (která je podlé mého krásná), si myslim
-
Ono to vůbec nevadí ,když to funguje narozdíl od Call of Duty...navíc se to aspon malinko vylepší těmi animacemi obličeje jako v L.A. Noire co mají být ve finální verzy + tohle je poslední díl se stejným enginem
-
Hlas je dobrej, ale hodí se spíš k mladšímu Eziovi nebo aspon jemu podobnému. Tady si vůbec sobě nepodobá. Jak jsem řekl předtim, chápu, že zestárl, ale nezměnil se až nějak moc? Času mají ještě dost na předělání, uvidíme.
-
jde o ten silenej pribeh co celou serii tahne tak dopredu jinak si tu skutecnost co rikas vsichni potichu uvedomujou celou dobu teda aspon ja
-
Heh, je zajímavé že tu nikdo nenadává že jedou stále na stejném enginu, se stejnýma animacema a za 3 roky vydávají už 3 stejnou hru za plnou cenu.
-
Tolik lodí snad neztratili Turkové ani u Lepanta... A BTW Keramická nádobka, která zbourá celou věž rychlejc než bourací koule... Renesanční to doba....
-
Ach ta nostalgie *4* jinak se an to moc tesim a hlas byhc tak neresil me se strasne Eziovo hlas libi nevim proc ten kdo ho dabuje ma proste super hlas *1*
-
by mě zajímalo, kolik těch creedů ještě nakonec vyjde :/ ... mám pořád dojem,že všechny díly byly tak nějak...stejně stereotypní :X
-
Právě jsem to chtěl napsat.:) Doufám, že o něco zmoudří a trochu to předělají.
-
Jak už bylo zmíněni v jiné diskuzi, Ezio má stále mladý hlas, to neni moc dobré. V tváři se až nepřirozeně změnil... Jinak pěkné, ale ve výslekdu to bude ještě hezčí :)