Přejít na výpis diskuzí
E3 gameplay z Assassin´s Creed: Revelations je hořlavý
8.6.2011 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
No vypadá to suprově, no. Proč ale proboha dnes vývojáři neumí udělat nářezovou akční scénu bez tisícovky skriptů? Proč je každý wow moment, jako právě tady unikání ze zapálených lodí (proč je mimochodem ezio vůbec zapaloval?) vykoupený tím, že prakticky jen mačkáte tlačítka do rytmu? Tyhle pasáže už jsou tak koridorovité, že téměř mazají rozdíl mezi QTE a hraním... :(
-
Dotaz na parany *4* Jakej je druhy dil a Brotherhood? Hral jsem jen jednicku a pripadalo mi to strasne steretypni, dalsi dily maji byt pry lepsi, tak jestli se mam do toho pustit. Jelikoz me zaujal i tento dil, tak si rikam, ze bych odehral i zbytek. Diky za info
-
-
Diky moc! Takze pokracuji dale, to jsem chtel slyset *3*
-
určitě to stojí za to. serie assassins creed překonává každým dílem sama sebe. AC Brotherhood je pro mě jedna z nejlepších her současnosti a tzatím co budeme čekat na AC Revelations si Broherhood střihnu ještě jednou i se všema vedlejšíma úkolama:)AC doporučuju.
-
Rozhodně si to zahraj. Mě se jednička moc líbila, ale pak přišla dvojka a ta jí absolutně zastínila Zlepšení o 100% :)
-
-
mezi nama engine je sice stejnej ale grafika je stále vylepšovaná a myslím že spíš patří mezi přední políčka v tomhle směru,, příběh toe složitá věc ti co to hrajou a berou jako obyčejnou hru (těch je víc) si myslí že je to už ohrané téma,,jenže ti co to "prožívají" tak myslím že AC se to daří nejlépe využívat,, dokážou do všech dob kdy se stala nějaká událost propracovaně dodat že to nebylo až tak všechno pravda ,, myslím že u AC musíte trochu zapřemýšlet a zjistíte že ten příběh má velikou procítěnost,, Nějak nechci vyzrazovat těm co nehráli tuhle hru ale příběh je hlavně o tým jak se svět řítí ,, A myslím že ještě neudělali žádnou chybu,, a AC R s tou novou grafikou tváře a mimiky myslím troufne naprosto všechno,, a ještě malej dodatek AC by jedině pomohlo vykašlat se na etiku a na nějaký servítky jen skrz to že to mužou hrát malé děti a ěli by trochu ten příběh udělat pro dospělé,,tj nechat kameru při erotických scénách ,,nasekat tam krve aby si potom lidi uvědomili ,že válka není sranda a celkově to zdrsnit