Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No. Ja samozrejme chytil z E3 skepsi - kde na to clovek ma brat cas? :D
    Tohle vse co popisujete jsou vse jen nove velke hry. Tudiz mainstream prizpusobeny k tomu, aby byl pristupny co nejvice hracum. Priznam se, ze jsem zatim nebyl zklaman z niceho. Snad jen z Rage, ale ta nakonec plni co ocekavam - tupa strilecka s nezazivnym designem a skvelou grafikou (doom3), stejne jako Duke nukem forewer (ale od toho uz vubec nic necekam)... - i kdyz mne treba oba prekvapi. Prey 2 mne docela dostal - ja od nej ale vlastne ani nic necekal :)
    Take mne prekvapilo spousta malych game traileru, ktere k prilezitosti E3 prisli. A nakonec se mi pripomeli hry, o ktere jsem uz zavadil - napriklad Rochard game - sranda je, ze prave tyhle hry kopiruji stare arkady a spousta takovych zabavnych hricek stale je. Takze pokud nekdo mluvi o nostalgii, je to maximalne jen ubreceny jedinec. Hry mam rad stale hodne, ale vybiram mezi vsema. Hltat jen PR oznameni nejvetsich firem je dle meho svym zpusobem i kratkozrakost.
    Nejak se priznam, ze jsem treba primo konferenci microsoftu vynechal. Ja sice jsem mainstream, ale konference jdou mimo mne.
    Take se mi libili Sly Cooper: Thieves in Time Is Slick, Journey: The Basics, Papo & Yo. Z tech jsem mel opravdovou radost vetsi, nez z tech velkych. A nakonec dokazuji i to, ze to neni jen o hrach pro masu. To nakonec kazou jen ti omezenejsi jedinci :P
    • A tu omezensot nakonec ti lide vykazuji i v tech textech - napisi, ze je vse v hajzlu a pripisi, ze hrali tohle a tamto (vse jen mainstream, novinky, ktere jsou jim v jejich lenosti predsunuty az pod xicht) a nic jineho dle nich ani snad neni.... Potom to zacnou rozebirat a to je cely jejich herni svet :D Takze vlastne omezeny vyber - stereotyp - nuda- sed - Vavra a Level :P
      Uz dam pokoj :) Ale na neprizpusobivy dinosaury nechapajici evoluci mam alergii :P - a ze se vetsina z nich v hernim byznysu v cechach drzi zuby nehty :)
  • Tak čo vravíte na nové AC:R :)
  • To ja se k pochvalam samozrejme taky musim pridat. Konecne strizlivej nazor.
    V tech ocekavanich bych se sice rozchazel minimalne z pulky (treba u toho Neverdead traileru jsem si rikal, jestli se autor nespletl : D), ale to vlastne spis potvrzuje, ze je zajimavejch titulu az az.
    Ve vysledku naprostej souhlas. Bravo
  • Alespoň Smutnej je z toho veselej *3*
  • kostejnesmrtelny
    Úplnej souhlas. Trochu míň hysterie by to chtělo, nostalgie je věc přeukrutně zrádná *5*
    • Přesně tak, veškerá panika se zakazuje! *1*
  • Odulin
    Souhlas!! Pěkně napsaný. Líbil se mi i Danův článek, protože ty pocity, o kterých psal prostě taky přicházejí, ale chce to jen trochu optimismu do žil a hlavně nezabřednout do nostalgie...což jde poměrně dost snadno *3* Aleš to měl taky slušný, ale s těma cutscénama prostě souhlasit nemůžu. Dobrá práce kucí...
    • MishKonn
      Proč nesouhlasíš? Já se musím přiznat, že s Alešem názor naprosto sdílím - jedna z emocionálně nejsilnějších her, co jsem kdy hrál, byl Resident Evil 5, a to dle mého pohledu díky naprosto bezkonkurenčnímu zpracování (zejména zručná režie) cutscén. Tento trend začal, pokud se nemýlím, Metal Gear Solid, a hodně se uchytil zejména v asijské herní tvorbě, a jsem moc rád, že jej následují i např. evropská studia (velmi překvapivě naprosto dokonale zrežírované cutscény v The Witcher 2).
  • Chápu jak se autor cítí a proč tento článek napsal. E3 je výstavní skříň firem. Počítám, že stejně jako v jiných odvětvích je to o byznisu, ne o hrách, hry jsou v tomto případě jen produkty! Pokud je někdo zklamán, je zklamán tím, jak herní business vypadá, ne tím, jaké jsou hry. Kdo chce hrát dobré věci, svůj "good stuff" si najde. Ať na indie scéně, v budgetovkách, nebo v AAA titulech. Někdo má rád vdolky, jiný zas holky. Někdo Minecraft, někdo Fallout, někdo Mass Effect a jiný Tetris. That's life.
    • Ja mam rad tahove taktácke akce jako laser squad, x-cím nebo jagged aliance. Co mi dnesni doba pránasi? Kde si co najdu?
  • Tak, toto su v podstate moje pocity zlozene do slov - ja som to takto napisat nedokazal, preto som svoj dlhy predlhy prispevok pod clanok od Andreja Svagra pred uverejnenim radsej zmazal... Suhlasim ale, mam rad cutsceny, mam rad aj interaktivne filmy (pokial su take ako napr. Fahrenheit ci Heavy Rain). Ked si zoberiem napr. Devil May Cry - odohral som vsetky diely, kvoli tejto serii som si v podstate kupil PS2, ale nebola to vylozene ta hratelnost, ktora ma hnala dalej. Boli to prave cutsceny, ktore boli vzdy na zaciatku a na konci levelu, kvoli ktorym som to cele hral a ktore boli (hlavne v DMC3) vyslovene genialne.
  • No víc hardcore strategií a trochu propracovat předkládaná CASUAL FPS a budeme rádi ... zatím to ale vypadá na soumrak typicky PC titulů , které mají starší heartcovníci tak rádi :(
    • Vic? Ona nejaka vysla za posledni roky? :-)
      Kdyz pominu Total War...
  • Pěkný článek! Asi i proto, že názor autora na letošní E3 je mi velmi blízký. Ne jako "výkřiky do tmy" některých jeho kolegů z redakce v předchozích článcích na téma E3 2011.
    • Takze kdo s tebou souhlasi ma solidni nazor, kdo ma jiny tak je to "vykrik do tmy"? :-)
      Jak tolerantni... :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit