Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kam se tohle hrabe na drduv das videoblog ale aspon mate prostor pro zlepseni.
  • Snad se baťohy brzo k vám vrátí :)
  • dobrá fotka, atmosféra Blade Runner jak vyšitá
  • Jack1947
    Dobrý, ted už jen ty herní... videa a at jich je hodně a kvalitních budu se těšit. *3*
  • video fajn, a budem trochu offtopic ale v svetle poslednych "nakupov" znamych vyvojarov a aj udalosti okolo Oculusu by som sa nedivil keby nieco docela zasadne oznamily alebo minimalne na niecom pracuju. Ostatne tento clanok to docela vyrazne naznacuje http://www.polygon.com/2014/6/8/5791014/oculus-rift-steam-hires
    Ani by som sa nedivil , ak nieco oznamia, ze to bude jedna z "bomb" tohorocnej E3.
  • tohle je to co mi chybelo tehda v dobe "co jsme videli na E3 na 6 strankach"... bohuzel, dnesni akce tohohle typu jsou uz jen strep ty silenosti v devadesatejch. Nedovedu si predstavit, ze bych sem videl a cetl vsechno to info v dobe peti konzoli, trech architektur (+ nekolik OS bezicima na nich) a proste vubec, celej ten IT boom... docela se divim, ze tehdejsim novinarum z toho nepraskla palice, ja bych mel po chvili "brain overload" a odesel na neplanovanou dovolenou do PLB :-D Komu cest, tomu cest... a to i tem dnesnim dobrejm novinarum... (jen me mrzi, ze kolikrat dobrej novinar, je totalni zoufalec v okamzik kdy ma prenest informace z hlavy na papir)... peace!
  • prosim vas, uz ste tam neviem kolky krat, nemozete sa naucit vyslovnost los angeles spravne? tak americky?
    co za hotel to mate, ked tam nemate sprchace?
    na oblecko sup do prveho ross / t.j. maxx a ste vybaveni. i tak si nakupite aj nieco domov, netvarme sa, ze nie.
    no a tie nabijacky, no tak si v najhorsom si kupite nabijacku na jednu kameru. bud ju vratite hned po prilete batoziny, alebo si ju nechate. v dobrom cestovnom poisteni sa vam po kratkom case meskania batoziny zacne odpocitavat platba. x3 kufre, tak sa vam to zaplati.
    nechcem byt zly, ale tento vstup je tak trochu falosne nadsene amatersky, isto si poradite :)

p.s. vdaka za blogy, jedine slusne spravodajstvo v nasich koncinach.
  • doprava v LA je katastrofa. ale mate pripravu z prahy, takze to urcite zvladnete.
    s velkou opatrnostou sa to proste da. vzdy lepsie ako velke talianske mesta na juhu, ze...
  • Informační a zajímavostní hodnota nula. Tohle je nějaký video pro děti, co poprvé v životě vylezly z lesa nebo co ? Panebože......
    • kubi-wan
      Nejsou elfové teplí?
    • halvně že si říkáš Elf... *1*
    • frantisek_nejezchleba
      příští rok pošli do redakce před odletem do LA stroj času, abys pak zas nebyl nucen klikat na PLAY u videa se záznamem ze dne 0.
      • frantisek_nejezchleba
        anebo prosím redakci: nenuťte Elfa klikat na video. To si ten ubožák opravdu nezaslouží.
    • Nám dětem, které vylezly z lesa, se to líbí. Takoví dospělí lidé jako ty by tady raději neměli chodit.
      • Mluv za sebe.
        • ale vzdyt to rekl za sebe, tak proc ta agresivita? Taky jsem duchem a mentalne decko, obcas krouham tuzku v rohu mistnosti a zvykam sroubky, a myslim ,ze tyhle vlogy jsou super!
  • yuri.sidius
    Jejda co se mohlo pokazit to se pokazilo. Taky vás tak naštve když se murphyho zákony vyplní? Mě ano. No každopádně držím palce aby to dobře dopadlo. *3*
    • ucho
      Problémy se zavazadly se vyskytují, s tím se dá počítat. Ale zapomenutí peněženky je něco nepochopitelného.
      • frantisek_nejezchleba
        kdybych neměl prachy a chtěl si vzdor faktu užít – a byl bych zmr* –, tak to udělám taky.
        • No ale s takovým jako ty bychom rychle vyrazili dveře. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit