Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No my s klukama hráli v dětství BLUD (Blood) :D Hodně dlouho trvalo než jsem si zvykl na BLAD :D
    • u BLUDU bych si klidně dal remake *4*
      • Já v to pořád doufám, to je prostě kult
    • To mělo být o patro jinde :)
  • Jako mně se novej Dragon Age taky docela zamlouvá co se týče herního designu, ale aspoň z toho co jsem viděl, tak u tý saturace barev jim ujeli obě ruce. (I ten Zaklínač 2 proti tomu byl černobílej)
  • Pavlovo "Dajablo", "Verld" a další podobné patvary mě vždycky dostanou do kolen :D
    • Nebo Gauntlet - [Gauntlet]. Ale to je obecně problém Games, nejen Pavlův viz tycoon - [tykůn] (či jak to vyslovují), Centauri - [Kentauri], Elite - [Elájt] apod. Nedá se to poslouchat. Ještě jsem od kluků naštěstí neslyšel takové slovo melee, to by, obávám se, taky nedopadlo dobře. : )
      • Mart9
        Mě vždycky dostanou do kolen tihle učitelé angličtiny *1* *1* *16*
        • Učitelé angličtiny? :D Když se setkávám s jeho správně vysloveným tvarem milionkrát za život (případ herních novinářů) měl bych se to zřejmě asi naučit.
          • Jack1947
            chip: POzor na žilku, mrtvice ani nevíš jak rychle bacha nato. *4*
          • janchor
            Naučit je jedna věc, odnaučit mylně zažitou verzi věc druhá. Nevím, jestli jde o nějakej zdokumentovanej fenomén, ale jsou prostě slova, který i když víš, že se vyslovujou jinak, tak ti to stejně ujede. Zvlášť v případě starších her, jejichž zkomolený názvy se člověku zažily od dětství (učebnicovej příklad bude třeba Elite).
            • x_ander
              Jo, Tomb Raider je dobrej příklad. Za sebe bych přihodil třeba takový Fallout. V mém okolí nikdo z hráčů té hře neřekne jinak než prostě [falout]. Nějaký [fólaut] vůbec nikoho netankuje :-D
            • MickTheMage
              Je to uplne normalne aj v inych krajinach, kde anglictina nie je rodny jazyk obyvatelov. A obzvlast sa to tyka hier. Staci si to trochu presondovat a zistite, ze aj inde maju Tomb Raidera (vyslovuj ako vidis ;)) a podobne anomalie.
            • Inquisitor
              chip: Na upjatý lidi jako ty to asi cílený nebude. V čem by měli chodit? V obleku? Když si v létě vezmu kraťasi a tričko, tak se oblíkám jako žák základní školy? To nemá být vážná relace na čt24. Bereš to zbytečně moc vážně, ale dokážu to pochopit. Ale většina lidí by to tak asi nechtěla, takže to holt tady asi nebude pro tebe to pravý.
            • Sakra když něco dělám a živí mě to tak to dělám nebo se snažím dělat aspoň dobře a nebudu si pokrytecky omlouvat svý neduhy
              Mě třeba přijdete komplet jak banda zastydlejch pubescentu co vypadaj oblikaj a chovaj se podobně tomu jako když opouštěli 8 třídu základní školy a když vidím ty vaše popisky tipů nastenkar muž s cigaretou atd. tak by mě vážně zajímalo na jakou skupinu ta vaše banda cílí
            • Inquisitor
              Přesně tak, prostě starýho psa nový kousky nenaučíš :)
            • A nebo v českém prostředí legendární Tomb Raider.
  • Jsem si vzpomněl na ten legendární díl level tv kde pavla poslali misto na E3 na E55 :D
  • Bavil jsem se Bohovsky. E3 byla Dobrá a nepřinesla nic Smutného. Těším se na příští rok.
  • Vegen
    Hláška, která zněla nejradostněji za celou E3:" E3ka už skončila, jdeme chlastat" :D
  • Cosi
    Právě nás vyhodili z výstaviště, ale nejsme první česká výprava které se to stalo. Nahlas jsem se zasmál. *1* Ještak v archivu games najít to video.
    • ringmancz
      https://www.youtube.com/watch?v=ObftJW81L5Y

tohle?
      • Cosi
        Super, ale já nemohl dohledat verzi z games.cz A yoytube ji prozřetelně nabídlo: https://www.youtube.com/watch?v=zr9Mf481TdU
        • Amylee.Anderson
          To pobaví vždycky :D A hlavně teď ten Pavel.
  • mam najradsej ten prehravac co pustim ani nejde poriadne pretocit a nekedy jak chcem zmenit zvuk tak uz uplne nejde omg *13* *8*
    • matthew451
      Nie je nič jednoduchšie ako si to pustiť na Youtube *3*
      • A není nic otravnějšího než zbytečný kliky navíc, tzn tady to najdu, abych otevíral youtube a pustil to tam? Kdyby tak bylo youtube přímo tady, ale to nebude :) Tak alespoň posunout ten jejich přehrávač na nějakou normální úroveň by se hodilo.
        • matthew451
          Súhlas, na tom prehrávači by trebalo zapracovať. Paradoxne funguje lepšie na mobilných zariadeniach ako na PC. Ale tých pár klikov naviac nikoho nezabije, najmä ak mu je odmenou bezproblémové prehrávanie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit