-
Díky za originálne a vtipné video reportáže a články z Ameriky :D
Miestami som si pripadal akoby som pozeral LEVEL TV , bravó páni ! -
Btw, byla tam vůbec předváděčka Pillars of Eternity? Na oficiální stránce psali, že tam bude demo, ale na netu nic nemůžu najít.
-
-
v nějakém videu bylo zmíněno informační embargo :) jestli si to pamatuji správně, tak do 19.6.
-
-
díky
-
-
-
škoda, že jen dvěma menším hrám
-
Divím se že Aleš nedal nálepku novímu AC Unity *9*
-
-
Proč by ji někdo dával 80. pokračování?
-
-
Je jedno kolikátý je to pokračování hlavní je že ta hra je dobrá ne?
-
-
To souhlasím, pokud si určitá serie drží kvalitu a je zábavná, tak nevidím důvod, proč hru odmítat jen proto, že předtím vyšly hry, se stejným názvem.
-
-
Když jde o pokračování typu Arkham City, Witcher 2, nebo GTAV nemám s dlouhýma sériema vůbec problém. To ale není příklad Assassins Creed.
Protože předhozí díly byly většinou jeden jako druhej a do dneška maj několik zásadních chyb, který odmítaj opravit.
-
-
-
-
-
A já si dycky myslel, že nálupku má dycky každý herní médium jenom jednu... právě proto je to "Best of E3", ale asi jsem se splet *1*
To by mě fakt zajímalo teda, jakou vypovídající hodnotu ty nálepky mají?? Si tam můžu vzít celou krabici a Best of E3 dostane každá hra. -
Hezký video. Tak nějak o ho*ně, ale i to se dá dobře natočit a po celou dobu jsem se u něj musel pochechtávat. *1*
-
To vypadá, že AAA hry budou skvělé když to dostala většina. Super doba, když velké firmy dělají tolik kvalitních her :) Kam se na to hrabou AAA filmy.
-
-
Tenhle "nálepkovej" systém je celej zvrácenej... To nemá vypovídající hodnotu... kolik nálepek dostalo WD na E3 2013 ? :D
-
-
a taky je to úspěšná hra s vysokým hodnocením *3*
-
-
Jak jsem psal. Super doba! :)
-
Doufám ale opravdu doufám, že to myslíš ironicky.
-
-
nemáš internet?
-
-
Ne
-
-
Proč by to musel myslet ironicky, ta hra je rozhodně dobrá, to ze nenaplnila očekávání neznamená automaticky ze to je špatná hra. A úspěšná je teda až moc.
-
-
-
-
-
to ste rozdali snad vsem hram co tam existovali
-
-
To by byla hodně malá étrojka.
-
-
... taky ze byla
-
-
-
Mám radost, že Dragon Age nezklamal a už se nemůžu dočkat více infa k Pillars of Eternity :)