Přejít na výpis diskuzí
EA bude na fórech a Originu banovat jinak, řeší to problém?
17.11.2011 | Petr Poláček
41 příspěvků
-
Už jsem to jednou zmínil a řeknu to znova, Origin a vše kolem něj akorát snižuje EA v očích hráčů. Není to tak dávno kdy byly doby co se neustále flusalo na Activision, a EA byli na výši. Hop, přišel Origin, přišly takovéto nelogické hnojůvky, které se skoro všechny nějak týkají tohohle Origin-šrotu, a teď se holt prostě bude flusat zase na EA...
-
-
No, to je dobře, ne? Smutné je, že i přes tohle všechno jak EA tak Activision vědí, že lidi si jejich produkty stejně koupí.
-
-
Vždy na riadne naštve ak si kúpim nefunkčnú hru. Čakám potom ako blbec na patche a len mám zbytočne nervy. To je ako keby som si kúpil topánky, mesiac čakal, že k ním dostenem podrážku, ďalší mesiac šnúrky atď. Na nervy. B3 s tým ich Originom je riadna otrava, ked mi nešlo prihlásenie pre nesprávne meno a heslo, myslel som, že na roztrhne.
-
Je to riadna prasacina teda ale nastastie sa ma to netyka lebo pre mna su od isteho casu hry od EA tabu *4*
-
U EA je to jasny. Velka firma, PR zapracuje, lide se uklidni. Co jim jineho zbyva, nakonec v tom maji prachy a nemaji se jak branit. Pokud by se mohli branit za nefunkcni hru, nejen ceska Bohemia Interactive Software by zkrachovala uz na Arme 1 *2*
Jenze tohle je otazka. Bud to sirit mezi lidmi, ze EA ma takove pristupy, coz nejde, pac clovek zapadne mezi hatery a lide to prejdou s vedomi, ze kazda vetsi firma ma prehmaty, nebo to uzakonit. Jenze na to jsou hry prilis mlade. Proste jen dalsi zprava a za 2 roky se bude psat o tom stejnym, at uz je to EA, Ubisoft, 2K Activision nebo dokonce Valve (zacatky Steamu byly na provaz)... -
-
mimochodem zkuste si zalozit vlakno na foru BIS s Flashpointem od CM a zkusit to s lidmi porovnavat. Dostanete ban a vlakno smazane. Pokud jste nastvani, ze vam hra za litr nefunguje, nikdo vas neposloucha, max. dostanete x nadavek. A to jen jeden priklad male ceske firmy. Tak to nakonec funguje u vice firem, co to nezvladaji. Proc to pisi? Jednoduche. Deje se vsude, zadna tragedie to neni, lide to prejdou...
-
-
Lžete. Na BIS Foru bylo téma o Flashpointu: DR, i RR, oboje témata tam existovala několik let, když se po vydání těch her od CM ukázala jejich kvalita, dotyčná témata se po čase zvrhla v boj mezi zastánci a odpůrci her od CM. Po několika měsících, kdy už se vše řekla, a téma se zacyklila, se dotyčná témata nadobro uzavřela se slovy, že vše již bylo řečeno a je zbytečné aby pokračoval flame odpůrců zastánců (Ano, na BIS foru byli a jsou zastánci titulu od konkurence - a nikdo je za to nebanuje).
Za zakládání tématu a ani za příspěvky na BIS foru člověk banován neni, samožřejmě, za urážlivé a hanlivé příspěvky člověk ten Ban i může dostat.
Vámi popsaná praktika je právě taktikou Codemaster, kteří ji aplikovali, kdy lidem byli mazány příspěvky, celá témata, či byl používán shadowban, jen za to, když člověk na CM forech si stěžoval na bugy ve Flashpointu od CM.
Na BIS forech neni problém, pokud člověk popíše co má za problem a poskytne náležité informace aby mu bylo možno poskytnou pomoc (Příspvek ve stylu "Hra nefunguje, je to odpad" opravdu nepomůže v hledání řešení problému. -
-
Ale nelzu. Dokonce jsem to tam daval jako tehdejsi vyvojar army 2 :D , nacez byl za to zdrban nas designer, co dela tech. podporu.
Jiste. BIS rado obvinuje CM. Nakonec tak ockuji fanousky. Spanel je nema rad, stejne jako JDho :P
Ano. Na BIS foru je jedno vlakn o prudce hlidane. To je jednoduche pravidlo *1* -
-
Mimochodem. Zeptejte se samotnyho BIS, proc jejich vlastni vyvojari nemohou mit zajem o ostatni podobne hry, aniz by je nenutil vlastni sef vyzradit vlastni osbni udaje na zaklade vyhruzek JDho, kterej sam na zaklade IP (coz je os. udaj) pise vyhruzky vedeni, ze se tu pracovnici (nikoli zamestnanci) BIS vyjadruji...
A mohl bych skoncit az zde:
http://www.lupa.cz/clanky/velke-rosady-v-ceskych-hernich-magazinech/
Ale rejpat do spiny kolem herniho prumyslu v cechach fakt nehodlam :D Staci mi zdejsi Vavra *2* -
-
Hele. Ale ber to jako vyblitek jednoho flamera. Na Arme jsem nikdy nedelal a tohle jsem zaslech pres dvacet lidi. Kdo vi jestli je to pravda.
-
-
-
-
-
-
Mám takovej pocit že EA se už poradila se svým právním oddělením a to jim řeklo: "No..EULA je sice fajn, ale je tu celkem slušná pravděpodobnost, že by jí šikovnej právník před velkou porotou roznesl na kopytech.." a tak se EA rozhodlo že na tom banování ještě zapracují...
-
Na slovo mráž jsem alergický, vždyť to nemůže projít ani primitivní kontrolou překlepů.
-
mam origin a v zivote som neliezol na forum...a teraz vidim ze tam nikdy ani nepojdem...viem ze o tom clanok nieje ale ide o nespravodlivost nie o to ci chodit na forum ci nie ale ked uz by som tam siel tak z ineho uctu a len citat pripadne pytat sa...v tomto zasa vedie steam...ja som im kritiku uz pisal...sice mi prisla odpoved ktora bola asi vygenerovana podla nejake sablony aleeee aspon mi nic nezmrazili ani nic podobne...EA som nikdy moc nemal rad...ano mam rad hry od nich ale nemam rad ako sa chovaju ku svojim zakaznikom...je to ubohe...moj zakaznik moj pan zmenili na moj zakaznik moj otrok
-
-
Když si to zákazník kupuje, ví do čeho jde. Dobře mu tak.
-
-
A co je na tom sakra nelogického ? Když někdo dělá bordel, tak má prostě smůlu...
Ti co to maj neoprávněně tak kvůli nim změní EA pravidla, ale stále bych banoval i do hry, protože tak lidi přestanou dělat bordel na fórech... -
-
Za to, ze delas bordel v hospode, ti odstrihnou kabelovku, nebo internet doma, ktrej si platis, co ty na to? zamysli se nad tim.
-
-
anebo jen v hosodě řekneš že ve vedlejší líp vařej a máš doživotní ban!
-
-
Ne, na to ti hospodský řekne že taky proto tam chodí na obědy a až pak doživotní ban. *1*
-
-
-
Kdyby tenhle web provozovali EA tak už máš ban za slovo "bordel" :D
-
Jenze podle EA pod "bordel" spada i opodstatnena kritika.Coz je spatne.
-
-
kdyz ma nekdo moznost banovat tak banuje. kdyz sem hral cs tak me tam dali kick a nic sem neudelal. hral sem v jedny modovany mape a hraci se zasekli v sobe a a oni me vyhodily. nebo jeden hrac kazil hru ostatnim a me dali mi ban (ted nevim co presne delal)
-
-
Ja som dostal ban na jednom DM serveri v BF3... za opakované zabíjanie admina :D
-
-
To se mě stalo už v hodně hrách... když jsi horší než admin tak jsi nula co nic neumí a když lepší tak cheater a máš ban *1*
-
-
:-D lol tak to je admin peknej sra*
-
-
tady se nemusíte bát toho že by vás nekdo banoval to delá jen EA activision a VALVE ani nevím proč by bany meli být nic mi nedávaj jenom berou svobodu nic víc stejne víc si uskodí firmy že budou dávat bany odejdou lidi a maj popiče a když daj ban tak jsou lidi víc nasrany a při odmazání banu pujdou zase tak tvrde a dostanou zase ban a to nastálo a tím pádem od dané firmy si nic nikdo nekoupí a tím pádem se propadaj firmy do bankrotu no uznejte prece hry nevyrábej pro NET ale pro lidi kdeří maj net a mužou komunikovat a to jak at nechar radči na lidech bude to pro firmy lepší to je muj názor mužete vyvracet ale myslím že budu mít taky příznivce
-
-
sry byl jsem tak naštvanej že jsem nepsal ani čárky ani tečky fakt sry omlouvám se ale nekdo to musí pochopit tohle
-
Tyjo nauc se rozdelovat svuj proslov do vet a odstavcu.To se neda cist.
-
-
Nejčastěji se mi to stávalo v Combat Arms a COD4.... tam stačilo dát adminovi 2x za sebou hedku s ákáčkem a už jsi letěl jak namrdanej kačer *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
No bóže, tak si vytvořim 2 EA účty. Na jednom budu mít hry (EA Origin) a druhej budu používat na fóru.
-
-
O tohle tu ale vubec nejde. Jde tu o nechutny pristup EA k hracum.
-
-
presne už jsem psal taky koment
-
-