Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Walldstein
    Mám takovej pocit že EA se už poradila se svým právním oddělením a to jim řeklo: "No..EULA je sice fajn, ale je tu celkem slušná pravděpodobnost, že by jí šikovnej právník před velkou porotou roznesl na kopytech.." a tak se EA rozhodlo že na tom banování ještě zapracují...
  • Za to, ze delas bordel v hospode, ti odstrihnou kabelovku, nebo internet doma, ktrej si platis, co ty na to? zamysli se nad tim.
  • Na slovo mráž jsem alergický, vždyť to nemůže projít ani primitivní kontrolou překlepů.
  • přesně to už bylo v bad Company do textového pole se nesmělo napsat nic sprostýho přitom vojáci mluvily jak dlaždiči... A navím k čemu tam vůbec je textová obrazovka stejně tam každej píše jenom slova Noob, cheater a podobný hovadiny.. a pak přez to není vidět na hru...
  • Kdyby tenhle web provozovali EA tak už máš ban za slovo "bordel" :D
  • mam origin a v zivote som neliezol na forum...a teraz vidim ze tam nikdy ani nepojdem...viem ze o tom clanok nieje ale ide o nespravodlivost nie o to ci chodit na forum ci nie ale ked uz by som tam siel tak z ineho uctu a len citat pripadne pytat sa...v tomto zasa vedie steam...ja som im kritiku uz pisal...sice mi prisla odpoved ktora bola asi vygenerovana podla nejake sablony aleeee aspon mi nic nezmrazili ani nic podobne...EA som nikdy moc nemal rad...ano mam rad hry od nich ale nemam rad ako sa chovaju ku svojim zakaznikom...je to ubohe...moj zakaznik moj pan zmenili na moj zakaznik moj otrok
  • Nejčastěji se mi to stávalo v Combat Arms a COD4.... tam stačilo dát adminovi 2x za sebou hedku s ákáčkem a už jsi letěl jak namrdanej kačer *1* *1* *1*
  • Ja tim srovnanim se steamem mel pouze na mysli to,ze kdyz ti zmrazi ucet,tak si nezahrajes ani SP hry a ze v pripade originu to bude asi stejne.
    Vubec sem tim nechtel srovnavat praktiky EA a Valve.
  • Jenze podle EA pod "bordel" spada i opodstatnena kritika.Coz je spatne.
  • Spades
    A co je na tom sakra nelogického ? Když někdo dělá bordel, tak má prostě smůlu...
    Ti co to maj neoprávněně tak kvůli nim změní EA pravidla, ale stále bych banoval i do hry, protože tak lidi přestanou dělat bordel na fórech...
  • O tohle tu ale vubec nejde. Jde tu o nechutny pristup EA k hracum.
  • :-D lol tak to je admin peknej sra*
  • To se mě stalo už v hodně hrách... když jsi horší než admin tak jsi nula co nic neumí a když lepší tak cheater a máš ban *1*
  • Joha
    Ja som dostal ban na jednom DM serveri v BF3... za opakované zabíjanie admina :D
  • kdyz ma nekdo moznost banovat tak banuje. kdyz sem hral cs tak me tam dali kick a nic sem neudelal. hral sem v jedny modovany mape a hraci se zasekli v sobe a a oni me vyhodily. nebo jeden hrac kazil hru ostatnim a me dali mi ban (ted nevim co presne delal)
  • Joha
    Tak predsa len STEAM nezmrazuje účty keď niekto kritizuje ich hru. Toto je od EA dosť úder pod pás, ak nevedia znášať kritiku tak nech kur*a radšej zalezú a nič nevydávajú.

Platiaci plače, pirát sa smeje. EA ako jeden z odporcov pirátenia, paradoxne zlešuje herný zážitok pirátom ako platiacim hráčom. Viď fix od SKIDROW na Battlefield 3, ktorý vyšiel skôr ako oficiálny patch (dodnes nevyšiel samozrejme). Battlefield 3 je vynikajúca hra, ale support zo strany EA/DICE to zabíja. Viem z vlastnej skúsenosti.

Ako niekto nedávno na Battlelogu povedal:
    ‎"Pirates are some of the game industry’s most valuable consumers. This has been obvious to everyone with a brain for a long time now.

Biele goliere z EA by sa mali ukľudniť a od základov prekopať Origin EULA a TOS, pretože ako povedal pán Poláček, je to šikana a z EA sa stávajú noví červení.
  • No bóže, tak si vytvořim 2 EA účty. Na jednom budu mít hry (EA Origin) a druhej budu používat na fóru.
  • Dostat perma za pouziti slova e-peen, kdyz i v samotnem multiplayeru zni hlasky jako "take that cocksuckers down" a fuck v kazde druhe vete je nadmiru ubohy.
  • Pokud se nepletu,tak zmrazeni uctu te odstrihne od vseho,tedy vcetne SP her.Tedy alespon na stemu to tak je.
  • Sice nevim podrobnosti ohledne priciny zmrazeni uctu,ale jak uz bylo receno,spatne chovani na forech ma vyustit v zruseni uctu na forech a ne zmrazeni uctu s hrama.
    Zejmena pokud se jednalo pouze o kritiku EA a jejich her.
    Tohle je proste prasarna ,at to EA prezentuje jak chce.
    Kdyby radsi se stejnou vervou banovala podvodniky ve hrach.
    Dokud EA nezmeni zneni eula u originu a pristup k zakaznikum,tak si muzou ten svuj origin nechat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit