Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dostat perma za pouziti slova e-peen, kdyz i v samotnem multiplayeru zni hlasky jako "take that cocksuckers down" a fuck v kazde druhe vete je nadmiru ubohy.
    • Tak rovnou zacni ucitelce ve skole nebo sefovi v praci nadavat, kdyz se tak bavis na pracovisti s ostatnima, uvidime, kam dospejes.
    • přesně to už bylo v bad Company do textového pole se nesmělo napsat nic sprostýho přitom vojáci mluvily jak dlaždiči... A navím k čemu tam vůbec je textová obrazovka stejně tam každej píše jenom slova Noob, cheater a podobný hovadiny.. a pak přez to není vidět na hru...
      • Ja nehraju zadne hry od EA, takze neznam okolnosti , ale podle me je velky rozdil, jestli to rika vojak jako avatar nebo primo hrac. Tady nejde o to, ze to slovo je vulgarni, ale ze urazi primo protihrace/spoluhrace zatim co vojak nadava "jen" na nepratelskeho vojaka a ne na hrace. I na krabici je varovani o uzivani vulgarnich slov. Presto, co ted EA predvadi na forech je cista sikana...
  • Walldstein
    Mám takovej pocit že EA se už poradila se svým právním oddělením a to jim řeklo: "No..EULA je sice fajn, ale je tu celkem slušná pravděpodobnost, že by jí šikovnej právník před velkou porotou roznesl na kopytech.." a tak se EA rozhodlo že na tom banování ještě zapracují...
  • Sice nevim podrobnosti ohledne priciny zmrazeni uctu,ale jak uz bylo receno,spatne chovani na forech ma vyustit v zruseni uctu na forech a ne zmrazeni uctu s hrama.
    Zejmena pokud se jednalo pouze o kritiku EA a jejich her.
    Tohle je proste prasarna ,at to EA prezentuje jak chce.
    Kdyby radsi se stejnou vervou banovala podvodniky ve hrach.
    Dokud EA nezmeni zneni eula u originu a pristup k zakaznikum,tak si muzou ten svuj origin nechat.
  • zx_spektrum
    Už jsem to jednou zmínil a řeknu to znova, Origin a vše kolem něj akorát snižuje EA v očích hráčů. Není to tak dávno kdy byly doby co se neustále flusalo na Activision, a EA byli na výši. Hop, přišel Origin, přišly takovéto nelogické hnojůvky, které se skoro všechny nějak týkají tohohle Origin-šrotu, a teď se holt prostě bude flusat zase na EA...
    • No, to je dobře, ne? Smutné je, že i přes tohle všechno jak EA tak Activision vědí, že lidi si jejich produkty stejně koupí.
  • dostali sme sa tam, kam sme chceli?
    ze ja zaplatil nehorazne peniaze EA za pouzivanie ich hry a oni mi potom toto pouzivanie zakazu?
    jedna vec je, zakazat mi multiplayer, ina vec je zakazat mi singleplayer na mojom pocitaci...
    ci sa mylim a ked mi zablokuju ucet na origin-e, mozem hrat hru aspon v singleplayer mode?

lebo ak nie, tak to teda vobec nie je OK...
    • Pokud se nepletu,tak zmrazeni uctu te odstrihne od vseho,tedy vcetne SP her.Tedy alespon na stemu to tak je.
      • Joha
        Tak predsa len STEAM nezmrazuje účty keď niekto kritizuje ich hru. Toto je od EA dosť úder pod pás, ak nevedia znášať kritiku tak nech kur*a radšej zalezú a nič nevydávajú.

Platiaci plače, pirát sa smeje. EA ako jeden z odporcov pirátenia, paradoxne zlešuje herný zážitok pirátom ako platiacim hráčom. Viď fix od SKIDROW na Battlefield 3, ktorý vyšiel skôr ako oficiálny patch (dodnes nevyšiel samozrejme). Battlefield 3 je vynikajúca hra, ale support zo strany EA/DICE to zabíja. Viem z vlastnej skúsenosti.

Ako niekto nedávno na Battlelogu povedal:
        ‎"Pirates are some of the game industry’s most valuable consumers. This has been obvious to everyone with a brain for a long time now.

Biele goliere z EA by sa mali ukľudniť a od základov prekopať Origin EULA a TOS, pretože ako povedal pán Poláček, je to šikana a z EA sa stávajú noví červení.
        • Ja tim srovnanim se steamem mel pouze na mysli to,ze kdyz ti zmrazi ucet,tak si nezahrajes ani SP hry a ze v pripade originu to bude asi stejne.
          Vubec sem tim nechtel srovnavat praktiky EA a Valve.
          • Joha
            Ja som len poukázal aké prasatá sú v EA :) Neber to ako kritiku na teba a pokus o flame :P
  • Vždy na riadne naštve ak si kúpim nefunkčnú hru. Čakám potom ako blbec na patche a len mám zbytočne nervy. To je ako keby som si kúpil topánky, mesiac čakal, že k ním dostenem podrážku, ďalší mesiac šnúrky atď. Na nervy. B3 s tým ich Originom je riadna otrava, ked mi nešlo prihlásenie pre nesprávne meno a heslo, myslel som, že na roztrhne.
  • mam origin a v zivote som neliezol na forum...a teraz vidim ze tam nikdy ani nepojdem...viem ze o tom clanok nieje ale ide o nespravodlivost nie o to ci chodit na forum ci nie ale ked uz by som tam siel tak z ineho uctu a len citat pripadne pytat sa...v tomto zasa vedie steam...ja som im kritiku uz pisal...sice mi prisla odpoved ktora bola asi vygenerovana podla nejake sablony aleeee aspon mi nic nezmrazili ani nic podobne...EA som nikdy moc nemal rad...ano mam rad hry od nich ale nemam rad ako sa chovaju ku svojim zakaznikom...je to ubohe...moj zakaznik moj pan zmenili na moj zakaznik moj otrok
    • Když si to zákazník kupuje, ví do čeho jde. Dobře mu tak.
  • Je to riadna prasacina teda ale nastastie sa ma to netyka lebo pre mna su od isteho casu hry od EA tabu *4*
  • Na slovo mráž jsem alergický, vždyť to nemůže projít ani primitivní kontrolou překlepů.
  • Spades
    A co je na tom sakra nelogického ? Když někdo dělá bordel, tak má prostě smůlu...
    Ti co to maj neoprávněně tak kvůli nim změní EA pravidla, ale stále bych banoval i do hry, protože tak lidi přestanou dělat bordel na fórech...
    • Za to, ze delas bordel v hospode, ti odstrihnou kabelovku, nebo internet doma, ktrej si platis, co ty na to? zamysli se nad tim.
      • anebo jen v hosodě řekneš že ve vedlejší líp vařej a máš doživotní ban!
        • Ne, na to ti hospodský řekne že taky proto tam chodí na obědy a až pak doživotní ban. *1*
    • Kdyby tenhle web provozovali EA tak už máš ban za slovo "bordel" :D
    • Jenze podle EA pod "bordel" spada i opodstatnena kritika.Coz je spatne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit