Přejít na výpis diskuzí
EA bude na fórech a Originu banovat jinak, řeší to problém?
17.11.2011 | Petr Poláček
41 příspěvků
-
Dostat perma za pouziti slova e-peen, kdyz i v samotnem multiplayeru zni hlasky jako "take that cocksuckers down" a fuck v kazde druhe vete je nadmiru ubohy.
-
-
Tak rovnou zacni ucitelce ve skole nebo sefovi v praci nadavat, kdyz se tak bavis na pracovisti s ostatnima, uvidime, kam dospejes.
-
přesně to už bylo v bad Company do textového pole se nesmělo napsat nic sprostýho přitom vojáci mluvily jak dlaždiči... A navím k čemu tam vůbec je textová obrazovka stejně tam každej píše jenom slova Noob, cheater a podobný hovadiny.. a pak přez to není vidět na hru...
-
-
Ja nehraju zadne hry od EA, takze neznam okolnosti , ale podle me je velky rozdil, jestli to rika vojak jako avatar nebo primo hrac. Tady nejde o to, ze to slovo je vulgarni, ale ze urazi primo protihrace/spoluhrace zatim co vojak nadava "jen" na nepratelskeho vojaka a ne na hrace. I na krabici je varovani o uzivani vulgarnich slov. Presto, co ted EA predvadi na forech je cista sikana...
-
-
-
Sice nevim podrobnosti ohledne priciny zmrazeni uctu,ale jak uz bylo receno,spatne chovani na forech ma vyustit v zruseni uctu na forech a ne zmrazeni uctu s hrama.
Zejmena pokud se jednalo pouze o kritiku EA a jejich her.
Tohle je proste prasarna ,at to EA prezentuje jak chce.
Kdyby radsi se stejnou vervou banovala podvodniky ve hrach.
Dokud EA nezmeni zneni eula u originu a pristup k zakaznikum,tak si muzou ten svuj origin nechat. -
dostali sme sa tam, kam sme chceli?
ze ja zaplatil nehorazne peniaze EA za pouzivanie ich hry a oni mi potom toto pouzivanie zakazu?
jedna vec je, zakazat mi multiplayer, ina vec je zakazat mi singleplayer na mojom pocitaci...
ci sa mylim a ked mi zablokuju ucet na origin-e, mozem hrat hru aspon v singleplayer mode?
lebo ak nie, tak to teda vobec nie je OK... -
-
Pokud se nepletu,tak zmrazeni uctu te odstrihne od vseho,tedy vcetne SP her.Tedy alespon na stemu to tak je.
-
-
Tak predsa len STEAM nezmrazuje účty keď niekto kritizuje ich hru. Toto je od EA dosť úder pod pás, ak nevedia znášať kritiku tak nech kur*a radšej zalezú a nič nevydávajú.
Platiaci plače, pirát sa smeje. EA ako jeden z odporcov pirátenia, paradoxne zlešuje herný zážitok pirátom ako platiacim hráčom. Viď fix od SKIDROW na Battlefield 3, ktorý vyšiel skôr ako oficiálny patch (dodnes nevyšiel samozrejme). Battlefield 3 je vynikajúca hra, ale support zo strany EA/DICE to zabíja. Viem z vlastnej skúsenosti.
Ako niekto nedávno na Battlelogu povedal:
"Pirates are some of the game industry’s most valuable consumers. This has been obvious to everyone with a brain for a long time now.
Biele goliere z EA by sa mali ukľudniť a od základov prekopať Origin EULA a TOS, pretože ako povedal pán Poláček, je to šikana a z EA sa stávajú noví červení. -
-
Ja tim srovnanim se steamem mel pouze na mysli to,ze kdyz ti zmrazi ucet,tak si nezahrajes ani SP hry a ze v pripade originu to bude asi stejne.
Vubec sem tim nechtel srovnavat praktiky EA a Valve. -
-
Ja som len poukázal aké prasatá sú v EA :) Neber to ako kritiku na teba a pokus o flame :P
-
-
-
-