-
Normální virální marketing v podání EA. Alespoň se do médií dostane slovo Ultima a je jedno v jakém kontextu. Hlavně, že se o Ultimě mluví.
-
But I know English. And at first it was a rhetorical question. (Ale umím anglicky. A za prvé to byla Řečnická otázka.)
-
Tím že stáhne 26 let starou hru? No představoval bych si to spíš obráceně.
-
O nové ultimě online se už šušká pěkně dlouho. Nejspíš si už připravují půdu.
-
Chtěl jsem tu napsat něco sprostého, ale pak mě napadlo, že se třeba brzy objeví celá série Ultim na GOG.com. No a pak jsem si uvědomil že je to EA a možná tedy raději asi napíšu něco sprostého.
-
Ze by vyhrabali stary Originacky harddisky, zapojili to a zkusili "undelete"? :)
-
"Hele Johnny... Včera jsem zkoušel hrát tu Ultimu IV co jste dali zadáčo na net... Je to strašně těžká hra, myslím, že ji stejně nikdo nebude hrát, a těch 516 kb potřebujem na hostování dalšich miliard DLC pro Mass Effect. Můžeš to stáhnout z oběhu?"
"Ale stejně si to pak stáhnou odjinud."
"Tak jim to zakaž!" -
neni zac
-
anglicky se rekne rok "year". predpokladam, ze jen neumis anglicky, pac je to tam jak pest na oko :)
-
:D ze by konecne Ultima Online 2 ? :D
-
1985
-
Díky *3*
-
Z jakýho to je roku ? :o
-
ultraklasicke RPG: http://www.abandonia.com/en/games/25548/Ultima+IV+-+Quest+of+the+Avatar.html
tady to mas i s obrazkama -
Hodilo by se napsat, co je to vlastně za hru, když ste přiložili aj download link. Někdo mě za takovýto dotaz možná ukamenuje ale tohle šlo mimo mě, asi je to už pěkně stará hra.