Přejít na výpis diskuzí
EA chce s Need for Speed vytlačit Forzu a Gran Turismo
2.11.2010 | Petr Poláček
34 příspěvků
-
Noo tak to si teda pánové naložili pěkné sousto. Každopádně jim to přeju, protože kvalitní simulátory na PC bych snad na prstech jedné ruky spočítal :(
-
to je proste nesrovnatelny ty hruzy co vychazej kazdej rok od EA s GT nebo forza.ted vyjde GT5 a bude vymalovano,proste neni konkurence!!! a uz se fakt nemuzu dockat az si to zahraju
-
Dost lidí se tady plete, NFS: Shift měl být původně hodně velký simulátor, nakonec si to EA rozmysleli a vznikla z toho spíš okruhová arkáda. Slightly Mad Studios dokáže udělat pořádný simulátor, který by mohl konkurovat hrám jako je Gran Turismo či Forza, přece jen, tyhle dvě série vycházejí exkluzivně pouze na jednu platformu. Já bych EA tak nezatracoval. Podle mě byl Shift pouze polivčička a brzo na nás vybafne pokračování, které bude plnohodnotné a ano, mohlo by být silnou konkurencí pro GT a Forzu.
Tak a teď do mě! *5* -
-
Nepujdu do tebe,jen v klidu zareaguju.Kdyz se mesice,ci roky bastli simulator,tak je podle me velika chyba si neco rozmyslet.Bud delam to,nebo tohle a shift je dukazem toho co pisu.
-
-
Neni problem vytvorit HC simulator, ale je problem vytvorit dobry kompromis mezi HC simulatorem a arkadou, na PC se to povedlo naposled EA v NFS:Porsche, od te doby skoda mluvit. Tohle bravurne zvladaj v Polyphony Digital a Turn 10 v EA ani omylem.
-
Blbě to máte. Kromě Black Box pracuje ještě Slightly Mad Studios na Shift 2 a vypadá to, že EA Montreal bude dělat i Nitro 2.
Jinak ale jak to tady čtu ty diskuse, tak tu snad píšou jen samí dvanáctiletí. *7* -
-
OK, blbě to mám já, ta novinka má pokračování. *1*
-
-
a škodovka chce vytlačit Hummer *1*
-
-
dobrej for dne :-))
-
-
tak to je vtip roku :D prej konkurovat GT :d
-
A zase se se.ou kam nemaji, kua proc si teda nezalozi novou herni serii simulatoru a nenechaji NFS tim, cim bylo jeste za drevnich dob prvnich pentii... No jsem zvedavej na tenhle dil, protoze uz leta se to neda hrat.
-
Tak tohle mě fakt pobavilo, že prý má dosahovat kvalit GT a Forzy :D
-
No pokud nebudou ty hry vycházet každej rok, dostanou pořádnej nášup licencovanejch aut nejenom ze současnosti a v SimBin vyvynou novej engine, kterej dokáže kromě fyziky konkurovat jmenovaným hrám i vizuelně, tak se tomu dá skutečně věřit. Že to tak nakonec ale dopadne, tomu skoro nevěřím.
-
-
Každý díl má být ve vývoji minimálně dva roky, což je dost dlouhá doba na to, aby vznikl pořádný díl, viz nové Need for Speed: Hot Pursuit od Criterion Games.
-