Přejít na výpis diskuzí
EA chce s Need for Speed vytlačit Forzu a Gran Turismo
2.11.2010 | Petr Poláček
34 příspěvků
-
Zajímavé, že Shift měl největší prodeje na X360 a PS3, PC verze na tom nebyla zrovna nejlépee
-
Dost lidí se tady plete, NFS: Shift měl být původně hodně velký simulátor, nakonec si to EA rozmysleli a vznikla z toho spíš okruhová arkáda. Slightly Mad Studios dokáže udělat pořádný simulátor, který by mohl konkurovat hrám jako je Gran Turismo či Forza, přece jen, tyhle dvě série vycházejí exkluzivně pouze na jednu platformu. Já bych EA tak nezatracoval. Podle mě byl Shift pouze polivčička a brzo na nás vybafne pokračování, které bude plnohodnotné a ano, mohlo by být silnou konkurencí pro GT a Forzu.
Tak a teď do mě! *5* -
Neni problem vytvorit HC simulator, ale je problem vytvorit dobry kompromis mezi HC simulatorem a arkadou, na PC se to povedlo naposled EA v NFS:Porsche, od te doby skoda mluvit. Tohle bravurne zvladaj v Polyphony Digital a Turn 10 v EA ani omylem.
-
OK, blbě to mám já, ta novinka má pokračování. *1*
-
Blbě to máte. Kromě Black Box pracuje ještě Slightly Mad Studios na Shift 2 a vypadá to, že EA Montreal bude dělat i Nitro 2.
Jinak ale jak to tady čtu ty diskuse, tak tu snad píšou jen samí dvanáctiletí. *7* -
a škodovka chce vytlačit Hummer *1*
-
tak to je vtip roku :D prej konkurovat GT :d
-
A zase se se.ou kam nemaji, kua proc si teda nezalozi novou herni serii simulatoru a nenechaji NFS tim, cim bylo jeste za drevnich dob prvnich pentii... No jsem zvedavej na tenhle dil, protoze uz leta se to neda hrat.
-
Tak tohle mě fakt pobavilo, že prý má dosahovat kvalit GT a Forzy :D
-
No pokud nebudou ty hry vycházet každej rok, dostanou pořádnej nášup licencovanejch aut nejenom ze současnosti a v SimBin vyvynou novej engine, kterej dokáže kromě fyziky konkurovat jmenovaným hrám i vizuelně, tak se tomu dá skutečně věřit. Že to tak nakonec ale dopadne, tomu skoro nevěřím.
-
to je k smichu. na Forzu a GT nemají.
-
Tak nejak, kdyby Forza nebo GT vysly na PC tak po Shidtu ani pes nestekne.
-
Ano, nadpis jak z bulvaru a celkem usmevny. Nicmene pokud v EA zapracujou, tak urcite dalsi shift bude stat za zahrani. Sam hraju na PC LFS a Shift nebyl spatny, ale co se tyce simulace, tak to je jednoznacne arkada. Jsem zvedavy co predvede GT5 co se tyce hernich moznosti a simulace, ostatne kvuli toho jsem si i poridil pred pul rokem PS3
-
lol Leda ve snu a to ještě s takovou špatnou reputací co NFS za posledních 5 let má je tato informace k popukání *1*