Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BFko je super. Klidne za neho zaplatim vic, kdyz budou hru poradne rozvijet. Tzn nove mapy, mody, zbrane a vseho hodne.
    Jedina vec ktera mi chybi a asi nebude je M136 AT4 a sundavani helikopter, ale to se asi muzu rozloucit :-(
    • http://www.youtube.com/watch?v=i2cFOx5NCWk
      • JJ AT4 je super, dart vzdycky nepritele upozorni takze vyskoci/znici ho smokem
    • a tobě je jedno, že už jsi za tu hru zaplatil dost peněz??? byl jsi vůbec na světě, kdy se za tuhle cenu prodávaly PLNÉ hry a né nedodělky, který pak za další těžký prachy musíš dokoupit v podobě DLC?

až začnete vydělávat, tak si to teprve uvědomíte *12*
      • Co to meles jaky nedodelek?
        Servery a dalsi vyvoj stoji prachy. A to dost. Kdyz to bude zadarmo vyserou se na to.
        Kolik dneska hraje bezny clovek her? 2-3? Muj pripad jsou dve. 4x tydne cca. za mesic 16 veceru.. bez dalsich nakladu. Kdyz pudu do kina zaplatim za 16 navstev klidne 3.000Kč. Za rok (ktery to budu minimalne hrat, BC2 jsem hral pres dva roky) jsem zaplatil 1200. Tj. 100/mesic.
        100 a 3000 je docela rozdil.. Za mmo uz se bezne plati 300+ a nikdo ani nemrkne.
        100 mesicne je moc penez za desitky hodin zabavy? Kňouraly co chteji vsechno zadarmo (nebo usetrřit za kazdou cenu) mam nejradeji. *16*
        • kolik ti je? pamatuješ vůbec ty doby, co se hry vydávali i za 1499,- ale všechny přídavky, patche a updaty byly zdarma? Vůbec fungovala nějaká PODPORA chápeš to? víš vůbec o čem mluvim? nejspíš ne, to bys tady pak nemlel takovýdle ho.na. jakou zábavu myslíš? jo ty myslíš tu zábavu za 3 mapy 350 kč! tak to jo, evidentně ti to platěj rodiče nebo jak je to s tebou?

Myslíš že oni nemaj peněz dost? pane bože a proč takovej activision udělal už xtý cod úplně stejný, přesto každej rok maj víc zisků? protože masivně to co vydělaj investujou do marketingový kampaně, aby takový hlupáci jako ty kupovali mapu za další pětikilo.. zkrátka kvůli takovejm trolům se přesně tohle děje *11* poptávka, nabídka... ovcím stačí supr extra (naho.no) dlcčko (s žádnym rozumnym obsahem) se značkoku COD/BF a hned to koupěj. kdyby ti dal někdo balíček a v něm bylo ho.no, ale ten balíček měl značku BF, taky bys to koupil? ANO / NE odpověz
          • vsak cod jsem si nekoupil, protoze je to zdimacka na penize. Samozrejme. Ale BF3 a BC2 je uplne neco jineho a daleko vetsi rozdil mezi jedn. dily. Mrkni na to video. Je to obrovsky rozdil. Uplne nova hra, za kterou je i podle meho laickeho pohledu, masivni vyvoj (vsak je taky etalonem pro kazdy serioznejsi benchmark). Kdo mi co plati a kolik mi je je uplne irelevantni. Platim za to, co myslim ze ma odpovidajici cenu a muzu odhadnout ze splni ocekavani. Kdyz ano, pak jsem spokojeny jako ja ted. Kdyz ne, budu nespokojenec jako ty. Je to rovnice o hodne neznamych a velmi subjektivni. Ve vysledku se diametralne lisime svymi nazory. Ale neni potreba se kvuli tomu urazet, ze ano. *podava ruku na usmirenou* 3*
            • jj pohoda, me pochodujou nervy, kdyz to clovek vidi, kam to smeruje... Codko je pohřebný a stává se z toho konzolová srágora, celej herní vývojářskej svět chce hry jako cod, ptže to vynáší tuny doláčů.. kvalita EA her jde strmě dolu a ani nedomejšlet kde to skončí. patrně registrovanym partnerstvym Kokoticka a toho generálního z ea, co ani nevim jak se jmenuje.

je třeba hýčkat si ty, co drží PC komunitu nad vodou... - Valve, CDP a jim podobní.
            • Vlastním oboje hry, nahráno hafo desítek hodin v obou i předchozích dílech... vím moc dobře, o čem obě hry jsou. A víš proč nadávám na EA? Ptže pokud se jim teď jejich plány podaří, už možná příští rok se z BFka stane úplně to samý jako CoD!!!! chápeš to už? pokud budou primitivové kupovat ubohá dlc, tak žádný další BF / COD / ... nebude jako dřív, prostě jenom recyklace! proč by taky dělali něco novýho, když jim to furt vynáší víc a víc.. takže asi tak. Kup si to, když jsi spokojenej, ale za rok, dva, tři.... asi už nebudeš.
  • Sluzba jako je CoD ELITE me nezajima, pokud me absence jejiho vlatnictvi nebude nejak znevyhodnovat pri hrani konkretniho titulu tak mi je sumak zda za to bude nekdo ochoten solit. DLC me musi sakra oslovit abych o jeho koupi uvazoval, takze predplaceni zajice v pytli u me nepripada v uvahu. *6*
  • Pokud by nejak zacli zpoplatnovat battlelog,tak s BF3 skoncim.
    Btw je az desive,jak se hamizni kravataci z EA nechavaji inspirovat Call of Duty a vsim okolo.
    Za chvili beztak zacnou taky delat co dva mesice DLC sestavajici ze 3-4...
    • Shaker
      Vydavatele... shodou okolnosti ti sami, co stoji za ACTA a jeji americkou obdobou... Cosi shnileho je ve state Danskem.
      • JohnyTheZik
        Ale prosim tebe :D:D..
        Doporucuju kurzy cteni, abys pochopil clanky s informacema.
        • Shaker
          ty mi to jiste rad reknes, v cem sem se tak zmylil, ze?
    • tady je dulezite chovani ovci rozumej kupujicich. Kdyz se jim na to vykaslete je to jasny signal ze tudma cesta nevede. Jenze plno lidi to zaplati a tim da najevo ze to proste jde. Ja osobne COD ani BF nemam a mit nebudu. Cod me je nesympaticky a u bf3 je me nesympaticky origin. Abych se priznal zacinam si myslet ze nejlepsi pro hry bude nejaka forma pronajmu za mensi penize. Proste si hru pronajmu na mesic. Pak ji dohraju smazu a sbohem. Tohle by mohla byt dobra cesta nemluve o tom, ze digitalni distribuce uz pekne fici:}
  • nejlepší prémiový obsah by byl patch, díky kterému bych tu hru mohl hrát déle jak 20 minut. Jsou stovky hráčů, kteří si tuhle hru koupil, ale nemohou si jí pořádně zahrát a chyba je na straně DICE. Kdo se o problamatiku více zajímal, pochopí mě, kdo ne, nasolí mi mínusko a půjde dál.
    • tak si napis na podporu, mě všechno funguje out of the box. jediná hra, která mě po upgradu GK zlobila byl DIRT 3. Problém byl ve Windows Live, takže tvůrci za to vůbce nemohli
      • lol, mám pocit, že si nikdy nepsal na podporu. *1* *1* *1* Ztráta času cokoli s nima řešit.
    • Shaker
      hra uz sama od sebe nepada, jen se obcas clovek musi pripojovat nadvakrat (jo, je to problem, ale vzhledem k zacatkum titernej) a hra samotna je dobre hratelna s tim, ze dalsi patche by se na par veci hodily... minus ti nedam, ale stejne to vypada, ze si Battla hral naposled v listopadu.
      • jak jsem psal, je tu stále dost velká skupina hráčů, kteří si BF3 nezahrajou. Nikdo přesně neví, v čem je problém. Někteří to hážou na nekompatibilitu zvukovky s PB, jiní na problém určitých grafických karet. Každému pomůže něco jiného, dost lidem nepomůže nic. Stačí si projít fora. Těch lidí může být stovky ale i tisíce.

Hru jsem hrál naposledy cca přes 14 dny. Takže hra samozřejmě padá ale ne všem. Tak už to u SW prostě bývá. U každého reaguje trochu jinak.
    • jesusek
      Můžu se zeptat, jaký přesně máš problém?
      • Mne sa trebars po 2-3 rundach zasekne obraz na ciernej obrazovke. V task managery neni hra not responding, len proste loading do nekonecna. A tak pred tyzdnom zasa blbol Punkbuster, dost ludi od nas z klanu kopalo, aj po manualnom updatovani.
        • Shaker
          chyba byla v punkbusteru, EA a DICE s tim nemeli co delat... nerad je branim, ale je to tak
          • to je jako rict ze jdyz se ti ve skodovce zasekne motor a auto nejde ze to neni problem Skodovky ze ty motory jim dodal VW nebo proste nakou soucastku od kdovijake firmy! Proste je to hra EA / Dice a je to jejich vec ze jejich produkt nefunguje! *12*
          • Ja som hraval uz BF1942, tak viem ze PB problemy idu mimo EA/DICE, ale ako koncoveho uzivatela ma to proste sere a je mi od srdca jedno ci za to moze X alebo Y :(
      • Jazz
        Mozkový problém.
  • pro mě je origin a battlelog jasným důvodem, proč hru nekoupit. Nebýt toho, tak nad tím možná už uvažuju.
    • to je dost slabý důvod. Origin nevadí a battlelog, ačkoli dost připomíná hnusný facebook, je snesitelný a v některých věcech i užitečný.
      • vlastnim BF3, Origin je hnus, za tim si stale stojim, ale battlelog me teda mile prekvapil a funguje naprosto skvele.
      • Shaker
        slabej duvod to neni, nekdo je proste zasadovej a nenechal se nalakat na obri hype... ja tak silnej nebyl, protoze sem info o Battlefieldu hltal uz rok pred tim nez vysel a ze pujde jen pres origin a s battlelogem sem se dozvedel 2 mesice pred vydanim. V ten moment to bylo, jako kdyby si Scratovy z Ice Age sebral zalud...
        • sorry, ale zatracovat battlelog je holé šílenství. Když to porovnám s "tím" co bylo v bf:bc2 nezbývá mi než zatleskat. Origin je jen minoritní problém, který lze bez okolků ignorovat.
          Rozhodně mp má své kvality a nebál bych se ho označit za špičku v daném žánru (a to mám v codu odehráno dost esl a cw..)... takže ano, tvé zásady jsou v tomto případě neskonalá hloupost.
          • hloupost? protože chci mít v počítači pouze programy, které pro provoz potřebuji, které dělají jen to co mají a jen tehdy, kdy to mají. protože je PC moje soukromá věc? Protože nemám xichtbook, nestojím ani o žádné e-identity ve formě battlelogu. Že chci pouhý rastr, který mi podle filtru vyhledá servery a necpe mi nic jiného? To je všechno hloupost?

když si hru koupím, jenom podpořím vrcholové managery v tom, že tam tyhle svinstva dají i příště.
            • ty nemáš rád ty internety, co? to je pak s tebou těžký.
            • tak já nevim co kecám? Když si vezmu UT, Red orchestru, tak si jen vyberu hru, podle typu a nechám vyjet servery podle ping/hráčů. Mám přehled o tom, kdo hraje na které straně, v jakém je hra stádiu, kdo má kolik bodů.... Nic víc mě nezajímá. Statistiky? K čemu? Dřív fungovaly servery, které je udržovaly, když měl člověk zájem. Jako jediné + beru, že steam ukazuje počet klanů, hráčů, ze stejné země, kdo hru hrají. To je asi tak jediné.

a co se týká průběhu OS pak čim méně toho windowsy budou mít, tím líp. Jedinej důvod, proč je mám je ten, že pod Linuxem si člověk nezahraje a virtual maschine sežere moc paměti a je problém s ovladači.

jinak děkuji za zhodnocení mé osobnosti, asi to v pondělí předložim kamarádům, aby věděli, s kým mají tu čest :-)
            • kecáš blbosti, protože jsi to ani neviděl a chceš se dělat zajímavým.
              BL přinesl na rozdíl od BC2 - funkční prohlížeč serverů s filtry
              - statistiky, které jsou detailní a hned dostupné
              - přehled o zbraních a odemčeních
              - dobrý matchmaking
              - reporty zápasů
              - a spostu dalších. Forum atd. nepoužívám

Přestaň se dělat zajímavým a raděj to vyzkoušej. O originu nevím, že ho vůbec mám - nic nedělá. Asi jsi BFU a neumíš povypínat programy po startu systému, jinak nevím
  • Ja a muj milenec se uz tesime *14* BF3 je supr

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit