Přejít na výpis diskuzí
EA chválí CoD Elite, čeká nás prémiový obsah i u Battlefieldu?
3.2.2012 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
tady je dulezite chovani ovci rozumej kupujicich. Kdyz se jim na to vykaslete je to jasny signal ze tudma cesta nevede. Jenze plno lidi to zaplati a tim da najevo ze to proste jde. Ja osobne COD ani BF nemam a mit nebudu. Cod me je nesympaticky a u bf3 je me nesympaticky origin. Abych se priznal zacinam si myslet ze nejlepsi pro hry bude nejaka forma pronajmu za mensi penize. Proste si hru pronajmu na mesic. Pak ji dohraju smazu a sbohem. Tohle by mohla byt dobra cesta nemluve o tom, ze digitalni distribuce uz pekne fici:}
-
Mozkový problém.
-
hra uz sama od sebe nepada, jen se obcas clovek musi pripojovat nadvakrat (jo, je to problem, ale vzhledem k zacatkum titernej) a hra samotna je dobre hratelna s tim, ze dalsi patche by se na par veci hodily... minus ti nedam, ale stejne to vypada, ze si Battla hral naposled v listopadu.
-
Můžu se zeptat, jaký přesně máš problém?
-
Pokud by nejak zacli zpoplatnovat battlelog,tak s BF3 skoncim.
Btw je az desive,jak se hamizni kravataci z EA nechavaji inspirovat Call of Duty a vsim okolo.
Za chvili beztak zacnou taky delat co dva mesice DLC sestavajici ze 3-4... -
slabej duvod to neni, nekdo je proste zasadovej a nenechal se nalakat na obri hype... ja tak silnej nebyl, protoze sem info o Battlefieldu hltal uz rok pred tim nez vysel a ze pujde jen pres origin a s battlelogem sem se dozvedel 2 mesice pred vydanim. V ten moment to bylo, jako kdyby si Scratovy z Ice Age sebral zalud...
-
to je dost slabý důvod. Origin nevadí a battlelog, ačkoli dost připomíná hnusný facebook, je snesitelný a v některých věcech i užitečný.
-
nejlepší prémiový obsah by byl patch, díky kterému bych tu hru mohl hrát déle jak 20 minut. Jsou stovky hráčů, kteří si tuhle hru koupil, ale nemohou si jí pořádně zahrát a chyba je na straně DICE. Kdo se o problamatiku více zajímal, pochopí mě, kdo ne, nasolí mi mínusko a půjde dál.
-
pro mě je origin a battlelog jasným důvodem, proč hru nekoupit. Nebýt toho, tak nad tím možná už uvažuju.
-
Ja a muj milenec se uz tesime *14* BF3 je supr