Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak proto jeste neni BF3 na Steamu...
  • hm Command & Conquer 3 Tiberium Wars za 500kč tak na to bych se mohl... ja ho kupoval pred dvema roky za 200kč spolu s Crysis 1.Cekal jsem lepsi ceny
  • prdlajs něco novýho. Prostě jen přejmenovali EADM (EA Download Manager - hráči Sims 3 znají) a přejmenovali EA Store. Zajímavé je, že Origin klient je beta a je prakticky identický s minulou verzí EADM, včak taky Origin má stejné funkce jako EADM. A nejen funkce, i vzhled a samotnou aplikaci... *7*
  • zx_spektrum
    Proč dávat peníze za něco co můžou dělat sami? Jasně že můžou, ale těch 30+ miliónů aktivních účtů si sami udělat nemůžou, to musí přijít, a v tuhle chvíli by museli Valve se Steamem udělat nějakou jó velkou blbost aby nastal větší odliv... Můj odhad? The Old Republic na Steam stejně nakonec dají a moc rádi...
  • Ze by konecne konkurence s velkym K, pro monopolni Steam? Uvidime casem, kazdej by sme na tom vydelali...
  • ucho
    která cena je konkrétně hodně dobrá? žádnou uvítací akci nevidím a ostatní hry jsou pořád předražené, stejně jako na Steamu, krabicovky vyjdou levněji.

ceny se budou samozřejmě sem tam trochu lišit, ale tohle je zajímavý rozdíl:
    Need For Speed: Hot Pursuit
    EA: 49,99 €
    Steam: 19,99 €
  • ucho
    lsk: EA své tituly prodává na svých stránkách dávno. EA store...
  • ucho
    ne, ty píšeš blbost :)
    když o cenách nerozhoduje Steam, je prostě hloupé Steamu za ty ceny nadávat :)
    to je jako kdyby sis objednal v hospodě rajskou polívku a vlítnul jsi na kuchaře rozčileně, že v tý polívce nemáš květách. asi takovouhle má logiku tvé rozrušování nad cenami na Steamu :)
  • Je to hlavně otázka ceny. Pokud bude EA nabízet na Steamu hry za 50E a u sebe za 40, tak není moc co řešit. Ale na druhou stranu, starý EA Store měl download limit jen asi 2 roky... Jak je to teď nevím.
  • Drom
    uz to jede, a ceny jsou hodne dobry
  • trolo
    ale to je blbost. staci sa pozriet na porovnanie cien. http://steamunpowered.eu/
    v EU teda aj u nas je vsetko minimalne o polovicu drahsie. niekedy menej niekedy viac. MALO kedy (nehovorim nikdy) je to rovnako alebo nedaj boze menej (o 5 centy :D )
    a kto urcuje cenu je mne ako zakaznikovi jedno. ked vydavatel ten isty ma v kammennom obchode cenu 30€ duke nukem a na steame 50€ tak neverim ze steam si berie pre seba 20€ z jednej hry....
  • Podľa mňa je EA tak silná firma (a silné portfólium titulov), že si môže časom dovoliť úplne odísť zo Steamu. Prípadne dávať zo začiatku tituly na Steam napríklad o týždeň, dva neskôr. Ten tým pádom príde o veľkú časť príjmu. Sa im ani nečudujem, že sa im nechce platiť Steamu za niečo, čo si dokážu robiť samostatne.
    Nezabudnite na to, že existuje prepojenie medzi Amazon a EA, čo môžu tiež využiť.
  • Já hlavně doufám, že tam nahodí jejich starší hry (třeba Freedom Fighters, starší NFS, nebo MoHAA). To by mě donutilo si to tam koupit, i když uznávám jenom Steam.
  • hele nic to ale nemění na tom, že pokud u te EA distribuce nebude fungovat systém 1 € = 1 $, klidně tam začnu s radostí nakupovat. Mě osobně jako koncovému uživateli může být jedno kdo si takhle blbě určuje ceny, já je platím a logicky koupím to levnější :)
  • kostejnesmrtelny
    U GoG jsem od prvního dne, a u accountu se mi píše: A dude who joined GOG.com 983 days ago *3*
  • STEAM je prostě drahej a EADM se čím dál tím víc podobá STEAMu. Oba používám, takže dokážu posoudit. A to že si s EADM nezahraju bez netu (asi? nezkoušel jsem) mi žíly nerve. S kompem a bez netu jsem už dlouho nebyl.
  • ucho
    Nepravděpodobné. Zkusí to teď u té jejich MMO, která bude stejně závislá na jejich serverech, navíc stejně stále není jasné, zda se v budoucnu neobjeví i na Steamu.
  • Znamená to, že EA odstoupí ze Steamu úplně? Jestli ano, moc si toho od nich už nekoupím.
  • ucho
    Drom: distribuovat se bude i krabicově, tedy žádná exkluzivita... leda tak v té digitální distribuci, ale jak jsem psal, Steam je jen jedna z možností distribuce. Ne jediná možnost, kde hru koupit. Jo, kdyby to šířili pouze na tom svém systému, fajn, ale tak to není... A pak je otázka, jestli to časem nedají i jinam...
    edit: tak ještě jsem si pročetl fórum na stránkách té hry a odpověď na to, jestli v budoucnu ta hra nebude na Steamu, tam nebyla. pouze tam v to lidé doufají :) toliko ke zjištění informací...
  • Jen doufám že podobných služeb nebude hafo abych si zbytečně nezasíral disk jek kvuli hrám .
    Ale jinak dobrý páč by díky tomu mohli bejt slevy na steamu ještě lákavější.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit