Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • - Mě štve ve Fifě to, že přeruším hru, že "kurzor" není na VEDENÍ TÝMU, kde se dá střídat, měnit nastavení formace apod. Když přerušuju hru, tak toto dělám nejčastěji.
    - Když chci hrát režim KARIÉRA, jako první volba v menu je "Vytvořit kariéru", až jako druhá volba je "Načíst vytvořenou kariéru".
    - Je toho dost na vylepšení MENU hry.
  • Zaprvé: Pokud zapnu češtinu při prvním spuštění, na co bych jí měl zapínat tisíckrát znovu pořád dokola ? ... copak mluvim všemi jazyky ? .. Zadruhé? Na co tlačítko start ? ... Normálně, ať to najede rovnou do Menu ne ? ... Zatřetí: Mnohem lépe zorganizované Menu jako takové ...

    Ale ať hlavně nechají stejné výběry hudebních skladeb: V každým díle je to pastva pro uši.
  • Mňa tiež štve, keď nejakú hru portnú z konzole na PC a neprispôbia ovládanie. Takto som si pred 2 rokmi kúpil NBA 2k10, čítal som veľa pochvalných recenzií. Keď hra dorazila, zistil som, že ovládanie pozostávalo z tlačítok A, B, X, L1 atď. Keby to tak aspoň fungovalo. Neviem ani koľko krát sa ma spýtal, aby som stlačil napr. X, tak som stlačil mnou predstavenú klávesu X a on nič. Nakoniec som musel stlačiť nejakú úplne inú klávesu. A tiež replays. Vyskúšal som snaď všetko, ale nedokázal som to rozbehať. A za tú hovadinu som vysolil cez 30 eur. *16*
  • Vůbec spouštění FIFA je úmor. Přeskočím tu část, kdy se musíte přihlásit do originu, odkliknout zas jedno okno, než Vám to konečně najede. Tak už jste vy hře, zvolíte jazyk jako pokaždé, odkliknete start/enter. Btw vidět po 46546546x střílet Rooneyho mě taky zrovna nebere. Vezmu např. to Head2Head. Najede si na Online, H2H, chcete hrát zápas, vyberete team, přenastavíte sestavu, hledáte, furt hledáte, furt hledáte, pak zjistíte, že to asi nenajde, takže to zkoušíte znova, jenže musíte z toho úplně vyjet, ptž se vám sestava bugne a zjistíte, že máte celej tým Arsenalu v týmu Barcelony, takže celý znova. Suma sumárum, od veškerýho potvrzování, přenastavování máte vyklikaný tlačítko "A", a to jste odehrály pár zápasů.
  • Mno mě u Fify nejvíc štvalo první načítání do hry. Než se člověk zalogoval, než se mu načetlo nastavení, než se načetly chants a hudba, tak to nějakou tu minutu vzalo. Co se týče rozhraní, tak tam těch kopanců bylo dost. Od nutnosti ukládání rozestavení při jakekoliv změně, přes možnost si uložit jen omezený počet replayu na lokalní disk, po pomalost menu při volbě sestavy, nemožnost si k angličtině zvolit stats v cm/kg a našli by se i další věci. Už třeba nastavení turnaje pro víc hračů má spoustu much(nemožnost si určit pořadí zápasů je ta největší masařka). Těch 16kroku v kariéře mi zrovna nepřišlo jako problém. Aspoň měl člověk pocit nějaký události.
    • Ani nevim proč jsem použil minulej čas...stejně si nemyslim, že to problematický zlepšej k lepšímu. Odeberou v karieře seznam sestav před zápasem a nazvou to advance fast menu. Štve mě, že je to v současnosti nejlepší fotbal.
      • JohnyTheZik
        pes 5/6 > fifa 12 > pes 12 :D
        • S tím bych souhlasil;).
        • demo pes 13 > fifa 12
          • Vzdyt demo pes 13 je skoro na chlup stejny jako pes 12 :D
  • To teda brzo už mě to sere pěkných pár let...
  • Leonidasss
    Vůbec už to zapínání hry je trochu padlý na hlavu, kolik kroků se musí udělat než se dostanete do menu hry...
  • Podobne nesmyslny je ve F12 i Head to Head system, kdyz musi clovek po kazdem zapase, pokud chce i v tom nasledujicim hrat se stejnym tymem znovu prenastavovat soupisku :-/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit