-
Nejsem si jistej ale není to ten samej týpek co psal že singleplayer je mrtvej. Fakt nevím ale vzpomínam si že už sem ho jednou vyděl u nějakýho podobně směšnýho prohlášení. Možná psal něco o tom že každá hra musí mít multiplayer (jinak proti multi. nic nemám ale cpat ho do všeho je děs).
-
Pro všechny uplakané PCčkáře
Zdá se mi, že celá tato diskuze je pouze o bandě zakomplexovanejch, uplakanejch a ublíženejch PCčkářů, které štve, že nemají, co hrát na svých futuristických sestavách. No, nikdo vám nebere, že PC jsou mnohem výkonnější, než konzole, ale konečně se smiřte s tím, že na konzolích jsou ty nejlepší hry. Na PC jsou také některé špičkové hry, ale zkrátka jich nikdy nebudete mít tolik jako konzolisti. Úpr čupr grafika není všechno, normální hráč je spokojený s tituly, které jsou na Xbox a PS3. Ještě nějaký čas tomu bude (tudíž je mi docela jedno, že něco brzí rozvoj her), já si nestěžuji a jsem spokonej. *5* Pak vyjde Xbox xxx a PS4 a co se bude dít? Na konzole zase budou ty nejlepší hry, tentokráte se bude jednat o skutečný next-gen a PC zase přijde zkrátka, protože i tak na PC nebude tolik špičkových a kvalitních her jako na konzole. Je to pořád o jednom a tom samém. Oni asi ty vývojáři a firmy nejsou tak hloupí... chtějí udělat zisk a zároveň nechtějí mít přehnané náklady. Čao pusinky. :D -
-
Že ty jsi zase zapoměl vzít si ráno prášky, jak ti předepsal doktor?
-
Až vyjde nějaká hra, která mě zajímá jen na konzole, tak si ji možná nějakou konzoli koupím. Zatím ale v mé oblibě převažují hry, které jsou výhradně na PC. A ty, které jsou pro obě platformy mají na PC mody.
-
"tentokráte se bude jednat o skutečný next-gen" *1* .A co byl ten soucasny "next-gen" ?To byl nejaky fake nebo co? *1* .
Mimochodem,mel by jsi si uvedomit,ze ne kazdej je odvarenej z tech her co na konzolich vychazi.Mam konzoli i pc a popravde me malokdy neco zaujme z tech konzolovych her.
Na pc to sice taky neni zadna slava,protoze vetsinu tvori porty,ale prece jen na nem hraju vice her,nez na konzoli.
Mel by sis vyndat hlavu z pisku a uvedomit si,ze svet se netoci kolem tebe a tveho pohledu na svet. -
-
Záleží, kterou konzoli máš. Na jedné z nich sem tam vyjde něco nápaditého / originálního.
-
-
No mam xbox a to z toho duvodu,ze z ps3 her me povetsinou zaujme jeste mene her nez tech na xbox.
Tou konzoli,na ktere vyjde obcas neco originalniho jsi mel asi na mysli prave PS3,s cim souhlasim.Heavy rain,little big planet a par dalsich jsou prave jedny z tech mala her,ktere me z ps3 her zaujaly.Ale neni jich tolik,abych kvuli nim kupoval dalsi hw.
Na druhou stranu,kdyz chcu neco napaditeho/inovativniho,tak se staci porozhlednout po indie scene,tam tech oroginalnich pocinu je spousty a casto i hodne povedenych. -
-
Nepsal jsem kterou myslím konkrétně záměrně, kvůli fanbois atd.
Ale jo, s indie scénou to je pravda. A nemusí to být ani inovativní. Nedávno byl na Steamu deal na Brainpipe. Jednoduché, ale zábavné s úžasnou audio- stránkou. *4*
-
-
-
-
Provokativní posty psané na předškolní úrovni už by mohly vyjít z módy. Ale dávají tg.cz traffic, což de.
-
-
presne takyto ludia mozu za to ze technologicky pokrok takmer stagnuje
ten clovek podla mna nema ziadnu predstavivost a nemal by pracovat pre firmu ktora je zalozena na vyvoji softwaru
je to zrejme len dalsi typicky manazerik ktory vsetko vidi len cez cisla v excelovskej tabulke..
ja byt jeho zamestnavatel tak ho namieste vyhodim, kedze si zrejme nedokaze uvedomit ze bez technologickeho pokroku im bude zisk postupne klesat ... -
-
Je, ty jsi ale dite. Hry jsou o zabave, ne o technologickem pokroku. Vynikajici hry mohou vznikat i na mnohem slabsim hardware, nez maji konzole. Obavam se, ze nektere stare hry jako x-com nebo jagged aliance nebyly dodnes prekonane a to bezeli z dnesniho pohledu na smesne slabem hardware. A s velkym nadhledem a obecne vzato, kdyz je hra opravdu dobra, tak si vystaci s tisiciletymi technologiemi. Treba sachy nebo go.
-
-
S hláškou: "proč uměle tlačit nežádoucí pokrok" mě ani nepřekvapuje že toto individuum je z firmy EA která poslední dobou působí že se neřídí heslem "pro hráče" ale spíše "proti hráčům". Nezbývá než doufat že se objeví nové firmy s lepším přístupem a využijí prázdné místo které vzniká dlouhodobým zastaveným vývojem v PC hrách.
-
Jako výkon je potřeba a to co prohlásil je kravina. Byla by lepší AL a hlavně bysme vedle "hezkých ostrých textur" (uvozovky na místě) nenaráželi na rozmazané oplizlé textury *16* a v neposlední řadě by se dali dělat komplexnější,větší světy bez zbytečných framedropů a možná i loadingů. navíc by byla potřeba zrovna u xboxu zvětšit kapacitu nosičů aby některé hry neobtěžovali s výměnami dvd při hře (mass effect 2,L.A.Noire atd...)
-
Ešte mi neda nezareagovať na toto: "Všechny dipleje už jsou dávno v 1080p" no prave preto by bolo dobre keby tie nove konzole aspon na zaciatku(casom to budu musiet tak ci tak znizovat) priniesli aj nativne Full HD rozlisenia a nie ako tie súčasne low res pri 30FPS z framedropmy aby tie FullHD displeje boli využivané. Aspon vidno ako sa ujo z EA "vyzná". *15*
-
-
A v poslednej vete si sa asi pomýlil *1* asi si chcel napísať CHujo z EA *12*
-
-
Ach tak pán je srandista ako dobry joke. Sucasny stav mozno vyhovuje nerdom niekde v managmente vydavatelov ktory sa na hry pozeraju snad skrz prsty povysenecky, nechapu ich a ani nikdy ziadnu snad ani nehrali. Jasne ze im to vyhovuje ziadna investicia do vyvoja nových enginov mozu chrlit sračku za sračkou a najlepsie velmi rychlo za sebou. Ale hracov už proste sere ze sa hry nevyvíjajú *16* stve ich ze stoja na mieste a uz aj konzolovy hraci zacinaju somrat ako tak sledujem. PC trpi najviac lebo PC HW uz je pripraveni ale casto sa hry obmedzuju len na zaostaly konzolovy HW. A ked pán spomina ze co by priniesla nova generacia konzol tak je jasne vidno z akeho pohladu to berie. Ze iba viac polygonov *15* ... Poriadny HW umozni vytvarat nove enginy a vdaka tech spracovaniu, fyzike, dobrej AI, rozsiahlym prostrediam atd môzu posunuť hry dalej aj po hratelnostnej stranke. Celkovo by hry priniesly nove prvky a moznosti o ktorým sa nam teraz moze len snivať. Ano ten vykon je fakt viac nez len taka zanedbatelna vec o ktoru tu podla pana z EA managmentu "nejde". Takyto ľudia len ničia hry. Odkedy sa pani z kravatami pustili do hier aby robili velky biznis ide to len z kopca. Nieco tym tento truľko sleduje to je jasne ale pravda je taka ze nova generacia konzol je v priprave a vyjde v najblizsich rokoch...takze nad takymito recami sa mozme len pousmiat.
-
Tuhle situaci si ze svého života už pamatuju. Commodore 64 byla zavedená platforma a hry se dělaly prostě tak, aby na C64 šlapaly. A co bylo platno, že byly stroje výkonnější, jako +4, nebo C128. Prostě se ždímala rozšířená platforma.
Totéž dneska. Současné generace konzolí jsou zvolna zastaralé, ale pořád se ždímou. A lepší železo, které je teď v PC (kamenujte mě) často leží ladem. -
-
Kdo odmítá uznat, že PC má lepší výkon, je id¡ot. Nevím, proč by tě měl někdo kamenovat.
-
-
Nevím kde jsi ktomu přišel... Komentář výš naopak patrně uznává výkon Pc, který ale "leží ladem" V principu to trefil naprosto správně jen jsi to prostě špatně pochopil. Z konzolí se proste ždímat bude a to do doby dokud to bude možné. A tvoje vítky jakkoliv jsou opodstatněné protože PC je prostě dnes výkonější a to ví snad všichni..... Otázkou je koho to v tomhle byznysu momentálně zajímá.
-
Souhlasím... čísla nelžou.
Ale kdo odmítá uznat, že konzole mají bohatou hostorii žánrů, které na ně patří a myslí si, že PC je nejlepší na všechno je taky idi*t.
Ano, já vím, kvůli Xbox-kidům a fratboyům z USA dnes stojí střílečky na PC za ho*no, ale kvůli tomu nemusíme pi****t na všechny konzole světa... -
-
-5?
Hádám od všech hardcore hráčů stříleček pro PC? -
-
minus dostavas, protoze si absolutne nepochopil co tim chtel palver rict a zbytecne tu nadavas a flamujes.
-
Nic ve zlym,ale v diskuzich se snazis tvarit,ze jsi nad veci a ze nejsi zadny fanatik nektere z platforem,ale tvoje prispevky vetsinou mluvi pravy opak.
-
-
Ale coby né. Díky konzolím máme gamepad. Tedy zatím jsem ho použil jen na Assassin's Creed, protože na hry, kde se víc střílí se zkrátka nehodí. A hry, na který se hodí na konzolích nehraju *15*
-
-
-
-
to je sice fajn vec abychom nemuseli kupovat novy HW, ale hry jsou uz nekolik let na stejne urovni! me osobne to docela prestava bavit...
-
no rekl bych, ze soucasne konzole maji velky problem s 1080p. nemyslim si, ze je potreba jeste zvysovat rozliseni, protoze doma nikdy uhlopricku 2m a vic nema full hd proste v pohode staci. proc nezavest jako standart tesalaci, nebo vyhlazovani pri hd rozliseni a dalsi.... "blbustky" co vylepsuji grafiku.............. proste to s cim maji problem i soucasna pc, kdyz se k tomu prida fyzika a hlavne AI, tak maji nove konzole urcite co nabidnout hracum
-
-
Na pořádné AI si podle mě ještě tak generaci dvě počkáme.
-