Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Psychotic
    Novou konzoli bych postavil tak za tři roky a použil nejsilnější HW té doby. Takové HW už utáhne foto-realistickou grafiku, takže už v podstatě nebude nutné dalších patnáct let nikam posunovat. A s PS5/X360+2 už možná půjdeme do důchodu.
    I když neberu v potaz jiné druhy zobrazení, vyšší rozlišení, prostorové 3D apod...
    • Fotorealistickou grafiku rozhodne na hw za 3 roky neocekavej.
      • Psychotic
        Mně osobně se GTA IV na PC s tím modem na lepší shadery (byl o tom článek i tady na tiscali) už od reality rozeznává docela těžko. A to je otevřená hra, u tunelů by to mělo být snazší.
        • Tak to ti asi staci hodne malo.Bud mas spatne oci,nebo ven asi moc nechodis,jinak si to vazne nedokazu vysvetlit.
          • Psychotic
            A nebo jsi moc zmlsaný.
    • něco jako:
      "640K ought to be enough for anybody." (Bill Gates)
    • Tak takovou ptakovinu jsem uz dlouho necetl
      • Psychotic
        Kdybys mě raději vyvedl z omylu...
  • Pokud nebudou hry alespoň se stabilním framerate, tak to není dost, stačilo by těch stabilních (!!!!!) 30fps a neni kam spěchat, ale to bohužel není pravda pro drtivou většinu titulů.
  • Cele je to o peniazoch. Jasne ze PC ma lepsi hardware, tak ale ak chces ficat na brutalnom PC musis do toho vrazit aspon 1500e (cca. 40000 kc). Chces si zahrat hru bez problemov a full HD grafike nejakych 30-60 fps? Konzola to v pohode utiahne za 250e (cca. 7000 kc). Jasne obcas je tam nejaky ten slowdown alebo tak ale fici to dobre za lacny peniaz. PS4 alebo xbox720 tu tak skoro nebudu, pocitam minimalne 3-4 roky, ked viac menej sa prestanu vyvyjat hry na tieto stroje. Toto je z pohladu zakaznika.
    Z pohladu firmy je to skor o tom ze kolko s toho este vytazime a musime dopredat tovar v skladoch.
    Musite si uvedomit ze PS3 bola 5 rokov nedobytna. Teraz sa da jailbrakenut, ale je to za cenu nemoznosti hrat online a ked clovek nedava pozor tak aj banu. Takze je to cista ryza pani. Vobec nejde o to co chce par pc-ckarov ale co chce trh. ;) Keby neslo o prachy tak cela nasa civilizacia je niekde inde dnes..;)
    • smejki
      what a bullshit
    • Čisto zo zvedavosti, koľko hier beží na konzolách vo full HD? Lebo ja som celý čas v tom, že drvivá väčšina áčkových titulov tam ide len v 1280*720 *7*
    • Mudzahid... co si to napsal za blbost? PC na úrovni konzole koupíš hluboko pod 8000,- a za 12000 hodně slušné, hodně dobré PC cca. 15000,- a za 40.000,- naprosto zbytečné protože to nemá dnes ani využití.
      • Ále, nejaké využitie sa vždy nájde. Napríklad zapojíš do EyeFinity 5 monitorov, rozložíš okolo seba, nastavíš Field of view na nejakých 200° a mastíš *5*
    • Netusim, kde nakupujes HW, ale musi mit "skvele" marze. PC na lepsi urovni nez konzole (napr. i3-2k, 4GB RAM, HD6850) koupis kolem 10k (CZK). A to uz vubec nemluvim o vyssich cenach her => PC vyjde dlouhodobe levnej (tedy pokud hry kupujes a nepiratis je).

Za 40k koupis absolutni high-end (1% top), tedy vykon nekolikanasobne vyssi nez konzole neboli na soucasne hry absolutni zbytecnost.
      • Absolutní herní vyvážený high-end je kolem 60k, ale chápu. ^^
  • mam PS 3 a co se tyka MOVE tk nic moc to je tak na 5m vzdycky a potom to vypnout a co se tyka internetu??horsi prohlizec sem nikdy nevydel najedu na seznam konzole se sekne,kouknu na youtube konzole se sekne a to tak porad radeji konzole zruste at de vyvoj PC her hooodne dopredu ne jak ted
    • A neni to sekání jen ve tvé hlavě? Možná se to dá i léčit ale nesmíš s tim otálet.
      • no to sekani neni v moji hlvne ty hlavo tupa a lecit by ses mel ty stim tvym blbym reagovanim a konskou hlavou
        • staci se kouknout na nicky vas dvou a je mi hned jasne, kdo tu je hlava tupa.
        • To seš hodnej že mi to takhle usnadňuješ a já myslel že udělat z tebe blázna bude těžší.
  • Microsoft a Sony valkou o herni prvenstvi ztratily veskerou munici na dalsi vyvoj ($) a vysledek? Casual hrace o ktere tady jde prebira iOS s Androidem. Takze chapu, proc se nechce gigantum jit do riskatniho a velmi nakladneho rizika v podobe dalsi konzole. Na druhe strane takovy iPad 2, ktery dokaze zobrazit hry ve fullhd na TV a grafikou napr. Infinity Blade se pomaloucku blizi kvalite konzolim chybi jen Gamepad. Dle meho neni mozne po 6 letech (xbox) ci 5 letech (ps3) na trhu neustale drzet stejne prodejni dogmata, jako stare predrazene hry ci prislusenstvi, kdyz konkurence sice nabizi mnohdy herni hricky, ale za setinove ceny.
  • Jako výkon je potřeba a to co prohlásil je kravina. Byla by lepší AL a hlavně bysme vedle "hezkých ostrých textur" (uvozovky na místě) nenaráželi na rozmazané oplizlé textury *16* a v neposlední řadě by se dali dělat komplexnější,větší světy bez zbytečných framedropů a možná i loadingů. navíc by byla potřeba zrovna u xboxu zvětšit kapacitu nosičů aby některé hry neobtěžovali s výměnami dvd při hře (mass effect 2,L.A.Noire atd...)
  • Pro všechny uplakané PCčkáře

Zdá se mi, že celá tato diskuze je pouze o bandě zakomplexovanejch, uplakanejch a ublíženejch PCčkářů, které štve, že nemají, co hrát na svých futuristických sestavách. No, nikdo vám nebere, že PC jsou mnohem výkonnější, než konzole, ale konečně se smiřte s tím, že na konzolích jsou ty nejlepší hry. Na PC jsou také některé špičkové hry, ale zkrátka jich nikdy nebudete mít tolik jako konzolisti. Úpr čupr grafika není všechno, normální hráč je spokojený s tituly, které jsou na Xbox a PS3. Ještě nějaký čas tomu bude (tudíž je mi docela jedno, že něco brzí rozvoj her), já si nestěžuji a jsem spokonej. *5* Pak vyjde Xbox xxx a PS4 a co se bude dít? Na konzole zase budou ty nejlepší hry, tentokráte se bude jednat o skutečný next-gen a PC zase přijde zkrátka, protože i tak na PC nebude tolik špičkových a kvalitních her jako na konzole. Je to pořád o jednom a tom samém. Oni asi ty vývojáři a firmy nejsou tak hloupí... chtějí udělat zisk a zároveň nechtějí mít přehnané náklady. Čao pusinky. :D
    • Že ty jsi zase zapoměl vzít si ráno prášky, jak ti předepsal doktor?
    • Až vyjde nějaká hra, která mě zajímá jen na konzole, tak si ji možná nějakou konzoli koupím. Zatím ale v mé oblibě převažují hry, které jsou výhradně na PC. A ty, které jsou pro obě platformy mají na PC mody.
    • "tentokráte se bude jednat o skutečný next-gen" *1* .A co byl ten soucasny "next-gen" ?To byl nejaky fake nebo co? *1* .
      Mimochodem,mel by jsi si uvedomit,ze ne kazdej je odvarenej z tech her co na konzolich vychazi.Mam konzoli i pc a popravde me malokdy neco zaujme z tech konzolovych her.
      Na pc to sice taky neni zadna slava,protoze vetsinu tvori porty,ale prece jen na nem hraju vice her,nez na konzoli.
      Mel by sis vyndat hlavu z pisku a uvedomit si,ze svet se netoci kolem tebe a tveho pohledu na svet.
      • Záleží, kterou konzoli máš. Na jedné z nich sem tam vyjde něco nápaditého / originálního.
        • No mam xbox a to z toho duvodu,ze z ps3 her me povetsinou zaujme jeste mene her nez tech na xbox.
          Tou konzoli,na ktere vyjde obcas neco originalniho jsi mel asi na mysli prave PS3,s cim souhlasim.Heavy rain,little big planet a par dalsich jsou prave jedny z tech mala her,ktere me z ps3 her zaujaly.Ale neni jich tolik,abych kvuli nim kupoval dalsi hw.
          Na druhou stranu,kdyz chcu neco napaditeho/inovativniho,tak se staci porozhlednout po indie scene,tam tech oroginalnich pocinu je spousty a casto i hodne povedenych.
          • Nepsal jsem kterou myslím konkrétně záměrně, kvůli fanbois atd.

Ale jo, s indie scénou to je pravda. A nemusí to být ani inovativní. Nedávno byl na Steamu deal na Brainpipe. Jednoduché, ale zábavné s úžasnou audio- stránkou. *4*
    • Provokativní posty psané na předškolní úrovni už by mohly vyjít z módy. Ale dávají tg.cz traffic, což de.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit