Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • drasta

    Zensky bojujici v druhe svetove valce jsou vlastne jeste celkem realisticka zalezistost :D

  • RuZZy

    nemůžu si pomoct, ale tento nový Battlefield vypadá strašně debilně...PEGI 3

    • já souhlasím. mě by přesvědčilo kdyby se paradoxně hratelností vrátili někam do BF1942 / Vietnam, kde to bylo pomalejší a člověk věděl kdo ho zabil a tak trochu proč/kde udělal chybu. BF 1 i BF:V jsou v 99% nesmyslná řežba, ne nepodobná COD akorát na větších mapách. celý beze smyslu.

      • twicer

        Ve stejném duchu už je to minimálně od bf3. Očekávat, že budou měnit zaběhlou šablonu která jim těží chechtáky už dlouhé roky, je přinejmenším najivní. To co hledáš už by si měl dávno hledat jinde. Days of Infamy, Insurgency, Hell Let Loose, Post Scriptum, Call to Arms, Verdun,Enlisted atd atd. 

        A že si chtěl něco AAA? Smůla, mainstream tohle hrát asi nebude.

        • Jojo máš pravdu, však taky ve hrách co zmiňuješ mám utopen nějaký ten pátek.. + squad a za mě teda neskutečně dobrá Arma3, i když je to už trochu něco jinýho, tak myslim že KOTH servery nejsou tak hardcore a i amatér si zastřílí (nebo aspoň vystřelí :D ). 

          Ale mě prostě na trhu chybí ten starej BF. Snad nejblíž mi přijde Planetside 2 když se bojuje o malý základny. Jsem zvědavej jestli třeba teď na tom novym BF budou community servery s jen 1942 assetama a jestli to půjde hrát pomalejc. Hádám že ne teda, byl by to zázrak. 

          • twicer

            Jojo, bohužel bf jde úplně jiným směrem a už trailer na BF6 ukazuje že nemají v plánu zpomalovat.

            Mně ani tak nevadí rychlost jakou se bf dneska hraje, ale nevýslovně mě s*** že v polovině módů neexistují strany konfliktu a spawnpointy upřednostňují rychlost nad logickým bezpečným spawnem. Objevíš se na místě které je kompletně pod kontrolou tvé frakce, jen abys dostal zezadu do hlavy z místa kde ještě před 10 vteřinama stálo stádo spolubojovníků. Naprosto mi to zabíjí pocit z válečného konfliktu, je to jak obří kurník po kterém běhají splašené slepice sem a tam. :)

            Pro své klidnější tempo a unikátní práci s mechanikou zvuku si mě získal Hunt:Showdown.

            • no tak  ten mám taky v hledáčku, a k tomu Tarkov.. :) tak uvidím na co přijde po létě řada.


              • twicer

                Reakce na příspěvek:

                Doporučuji zkusit co nejdřív, dokud je tam ještě dost začátečníků a potencionálních obětí. Jít proti veteránům hrající roky mě vždycky trochu demotivuje a je to i jeden z důvodu proč jsem nezkusil tebou zmíněný Tarkov, ikdyž má určitě potenciál. :)

  • sugyn

    Driv se tomu rikavalo community server. Byla to bezna vec Battlefieldu dokud EA to nezakazala. Ted to s velkou pompou vraceji zpet. Create a problem sell the solution.

  • Proč ne Karkand :(

  • Očividně ty hry hraje tak málo lidí, že nad nima visí vypnutí serverů a tohle je jediná možnost jak to udělat a říct hráčům: "Ticho, však to máte v novém Battlefieldu vše a za lidových 1500+ nebo kolik to bude stát." 😀

    • twicer

      No je vidět že seš odborník na slovo vzatej :)

    • BF3 na to jak je to stará hra hraje pořád dost lidí :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit