Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To sem zvedavej, jak to dopadne. Snad se konecne dockame realistickeho (v ramci soudobych moznosti) zpracovani jak po graficke strance, tak po strance jizdnich vlastnosti a modelu poskozeni. Samozrejmne mluvim o PC platforme, GT5 ani F3 jsem nikdy nemel prilezitost je vyzkouset.
  • naprosto vynikajici trailer. snad nejlepsi co jsem kdy na hru videl (nejsem zadny fanda "novych" nfs)
  • Ono to je pokracovani NFS, ikdyz to vlastne neni NFS. Boze to je krasne laciny trik jak nalakat fanousky, aby si to hromadne koupili.
    Meli to rovnou prejmenovat kompletne a zpretrhat vsechny mozne nitky spojujici tuto hru s NFS, kdyz uz teda chteji delat tu uplne jinou serii...
  • Tak oni všichni skučeli, že Shift není "NFS" a mají si vymyslet nový jméno. Teď si ho vymysleli, a zase se reptá? Teda ne, že by v EA neměli co napravovat, to ne. Ale vy už opravdu nevíte, za co byste koho sepsuli. Takovej internetovej koníček se z toho stává. Remcat nad vším a pořád *7*

"Boze to je krasne laciny trik jak nalakat fanousky, aby si to hromadne koupili."
    Pokud jste pochopil až teď, že (nejen) v EA chtějí, aby se jejich hry hromadně prodávaly, tak přeji dobrý ráno.
    • presne, za tohle tleskam... jeden muj dementni znamy tohle nedokaze pochopit... a vysvetlovat to muzu jak chci
    • Ja sem neskucel ze prvni SHIFT nejsou nfs, naopak me tak bavili az sem si poridil plnou hru (samozrejme originalni).
      Me jenom vadi, jak sem napsal tyto lacine triky, ktere jim bohuzel pomuzou zase prodat miliony kusu - to uz si tu clovek nemuze ani postezovat? *1*
    • To měla bejt reakce na toho pode mnou. Asi jsem se uklikl.
  • Pokud by BMW stvořilo auto co umí létat myslíte, že Audi, Porsche, Lambo, Ferrari či Pagani by je v tom nechalo samotné? A co takhle si to interpretovat jako NFS:Shift vs. Forza?
    Nepsal bych kdyby se jim první Shift nepovedl, ale podle mě to byla suprová hra, která mě bavila, takže fňukání je naprosto dětinské a zbytečné, protože s tím stejně nic nenaděláte.

Hry se dělají proto aby se prodávali.
  • ufff vozy z FIA GT1? :) ze by sme mali moznost vyprasit Engeho Aston Martina? :) to moze byt zaujimave
  • Doufám že to nepojebají jak první shift

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit