Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no jediná špatná zpráva v článku je ta, že EA nekončí... zbytek jde mimo mě, od EA jsem naposledy hrál NHL 2004, tehdy se ještě držela toho, čím lidi bavila a nenasírala - sportu

dnešní kvalitní hry na PC dělají jiní, pokud by se EA složilo nemyslím, že by to s budoucí produkcí mnou preferovaných her jakkoliv pohlo
  • Hmm... Jestli si to dobře pamatuji, tak když zavřeli Maďarskou pobočku, tak vyhodili všechny, až na jednoho člověka, co pak přesunuli do ČR, odkud dál pracoval pro své území. Takže bych řekl, že v české pobočce dostanou vyhazov všichni (pokud se tak už nestalo) a předpokládám, že jeden, max dva lidé, půjdou pracovat do Polska, aby se udělal ten, v tiskovce avízovaný trik. Jinak řečeno, papírově bude ea-czech stále fungovat a bude mít xicht dotyčného (tipuju Farida - je tam jediný mediálně profláklý), ale realita bude, že tady žádné zastoupení nebude a vše budou řídit Poláci *7*.
  • Podpora EA? Je mi opravdu jedno že se EA stěhuje do polska. Podpora jejich her je mizerná a v některých případech i trestuhodná. Zářivým příkladem je třeba série Mass Effect nebo Dragon Age. Nebýt obětavosti překladatelského týmu kolem Marka Tvrdého, bych si DLC u dvojky a celou trojku s DLC u ME nezahrál a to samé bylo i s DA.
    • filias
      Už se to tu řešilo. Překlady si řeší EA na centrální úrovni a jsou zbytečně drahý - tedy pro mnohotextový hry se jim to moc nevyplatí. EA Czech ovlivní maximálně tak překlad manuálu :-/
    • Bohužel nevíte, o čem mluvíte. A já vám to nemohu takto veřejně vysvětlovat. Tudíž mi alespoň věřte, že česká EA udělala pro lokalizace vše, co bylo v jejich silách.
      • Vidím výsledek jejího snažení. Ale máte pravdu, že do toho nevidím. Každopádně si stojím za tím co jsem napsal. Ještě bych se zeptal ( pokud mi tedy odpovíte ) Jestli je MEcentrála nadobro mrtvá nebo chystáte jinou stránku?
        • Dneska bude oficiálně zveřejněna náhrada, která už pár týdnu funguje a postupně jsme ji ladili. Sledujte RPGcestiny.cz
          • skvělá zpráva *14*
  • Dobre jim tak taky spolupracujeme s jednou mezinarodni spolecnosti co ji marketing delaji v polsku. Neskutecny lemplove, vsechno strasne dlouho trva, jakakoliv zmena v textu problem ,kdyz po nich chcete logo v krivkach klidne vam poslou jpeg z webu, odbornici jak stehno spoluprace s psontkama proste klasika
    • Mám naprosto stejnou zkušenost s polákama na pracovní úrovni. Chatra.
    • Najděte si lepší partnery.
  • Pá pá české lokalizace... *10* *10* *10*
    • filias
      Vzhledem k tomu že dělají překlady někde ve Španělsku, aby se jim to nemohlo vyplatit, tak to už horší být nemůže.
  • takova skoda
  • ty nove informace pusobi skoro jako prepsana reklamni zprava :-) jeste by to chtelo doplnit nejakou fotkou strasne stastne se usmivajicich lidi z fotobanky
  • Eda.Frtan
    Co na to asi říká Drda? :-D
  • EA přesouvá marketing z Čech do Polska, EA Czech však nekončí .ZATIM
  • Black_Hand
    tak si rikam jakypak hvezdny muz navstivi jeden z nadchazejicich podcastu ;).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit