Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Pokrok, který EA udělala při přechodu na digitální hry a služby je něco, nač jsem opravdu moc hrdý." --- Takže ORIGIN *11* neděkujeme a už konečně odejděte! *10*
  • Do toho Justine !
  • Robotron3
    A mě vždy pobaví ty naivní představy lidí, co si myslej, jak je vedení firmy nějaká těžká a náročná práce. Muj šéf (celý společnosti, ve který jsem dřív pracoval), chodil do práce v půl jedenáctý, ve dvanáct šel na oběd, přišel tak ve tři, a ve čtyři chodil domů. Takže práce tak na dvě hodiny denně :) A to mám pocit, že do tý práce docházel stejně jen tak symbolicky...
  • Shaker
    Jen se ptam, protoze nevim, ale co ma tenhle clovek spolecnyho s Mass Effectem, krome firmy? Politiku DLC?
  • vonTossis
    Vzdy me pobavi tyto nesmyslne predstavy o vedeni velke firmy :)
  • doporučuju najít si nějakou babu *1*
  • Robotron3
    No jistě, stejně čim vyšší pozice, tim toho člověk míň dělá. U té nějvyšší pak znamená, že šéf vlastně nedělá vůbec nic, ale dostává za to nejvíc zaplaceno. To bychom zvládli :)
  • nedělám si iluze, že tenhle konkrétní jeden člověk stál za všema rozhodnutíma v tý firmě a teď se tam bude něco měnit... i když je to samozřejmě jasnej krok, jak o tom přesvědčit investory i zákazníky
  • až budou hledat nového šéfa, tak by mohli navštívit zdejší diskuze, tu se najde celá banda expertů, kteří ví, jak řídit takovou společnost...
  • Ehm, mě o žádný dětičky nejde, ale o celý třetí díl, který je svým gameplayem nic extra a zbytkem prvků (grafika, animace postav a jejich obličenů, příběh, zakončení, DLC, to jak se Bioware chovali k fandům) je naprostá ostuda.

Takže prosím neprojektuj tady na mě nějaký kecy o š*kání ufonů. To si nech na Bioware Social Network.
  • Ty jsi taky "analitik" (sic!)...
    Jen tak mimochodem, když "předchozí CEO řešil Mass Effect", tak byl Riccitiello v BioWaru. Co se týče enginů, tak EA má ještě jednu takovou drobnost: CryEngine. A představa, že kdyby EA nemělo FrostBite (nebo vůbec engine), může to s příchodem next genu zabalit, už snad ani není směšná. Ach jo, proboha, Komiku, fakt piš o věcech, kterým rozumíš, ne o těch druhých, ok?
  • Tak ci tak tam pride niekto z novej skoly, ktory bude nazoru, ze ich zisky moze zvysit len viac dlc a mikrotransakcii...Uz 4 roky som od nich nic nehral a nekupil a nejak nelutujem.
  • Asi to nenapsal, protože nepatří k tvému druhu lidí co odsuzují celou sérii jenom kvůli tomu, že nedostal konec s modrými dětičkami.

Xcomik: A ohledně enginu, tady se jedná o otázku ušetření, jelikož je levnější dát engine, který jsem si zaplatil než platit velké licenční poplatky a zaškolení programátorů nějaké jiné společnosti. A jen tak mezi námi, UE 4 nevypadá nějak extra.
  • Veskoslav...
  • Smutný...
  • Uz ma zarobene, tak si chce zit bez stresu. EA sa nie velmi dari, aj ked niektore akvizicie mi pekne vysli... Napr Popcap
  • A Mass Effect nakonec taky nezprznili?

Jo, sorry, to se tady nesmí říkat. Aspoň ty custcény stály za to, že jo?
  • asi čekal na zisky z prodeje SImCity a teď už si může koupit ostrov v Karibiku :)

"Děkuji hráčům našich her za podporu." *1*
  • Nejak nerozumim reci tveho kmene :)
  • Ludo
    A teraz poprosím človeka, čo mi oznámi nový Mirror's Edge

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit