Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomocz
    Tak to mě možná i trošku mrzí... neříkám, že jsem se těšil, ale rozhodně jsem byl zvědav, co z toho bude... Ale uvidíme, třeba nakonec vážně udělají klasickou krabicovku...
  • http://www.youtube.com/watch?v=P3ALwKeSEYs

Jen houst podobnych zprav o krachu napadu, ktere jsou plivancem do tvari hracu.
  • Měl jsem od března přístup do Alpha verze, vývoj šel hodně pomalu, měl jsem to možnost hodnotit co měsíc, jelikož ze začátku alpha běžela jen o víkendech. Naposled jsem to hrál před měsícem a něco, velký pokrok za půl roku jsem neznamenal a nebavilo mě to a to jsem velký fanoušek C&C a vedl jsem ("vedu") commandandconquer.cz (cncczech.com). :(
  • nech si radšej zoberú príklad od iných štúdii (napr blizzard) ako spraviť poriadnu RTS.. C&C išlo do sračiek od Red Alertu 2 (niesom si istý, možno tam potom ešte boli tie lepšie časti zo starých klasík - Tiberium Down napr)
    • *myslel som tiberium sun :D
      • ten je hodně prastarý, poslední díl co za něco stál byl Tiberium Wars
  • Hru bych viděl o trochu víc jako Company of Heroes, méně jednotek, nějaká taktika a strategie, těžba by se mohla rozšířit, než jen poslat sběrače na místo. Jinak čumím, takhle to jen tak utnout. Už jsem počítal s tím, že to vyjde.
    • C&C jsou vynikající a stále hratelné. Udělal mi radost kickstarterový Total Annihilation i gameplay Kronos. Docela rád bych viděl Red Alert 4 po vzoru dvojky. Ta byla nejlepší.
  • omg som sa nato tesil sice som sa bal f2p ale tak mohli by teraz spravit normalny titul dobra strategia nebola uz roky a toto nevyzeralo uplne dementne
    • Tak si alespon můžem v klidu projet ty starý :-) Já ted hraju Commandos 2
      • Aaaa Commandos 2, spolu s dune 2 asi moje největší srdcovka co se strategií týče, hratelnost, grafika, hudba, bonusové mise, guns of savo island.... kurňa, kde sou ty cdečka. Rome 2 se odklada na neurčito.
  • Já jsem byl z této hry nadšen.
    Naprosto úžasná grafika. Dalo se to rychle odehrát. A většina záležitosti z generals. Takže tento krok opravdu nechápu hlavně když je možné hrát i offline.
  • Podobnych RTS az na SC2 je ako maku, skoda *9* Vyzeralo to slubne
  • michaliuz18
    je mi to jedno, typicky EA , a taktiez c&c uz nema buducnost mali by to zacat volat inak lebo len kazia meno kralovy strategii
    neni nad tiberian sun , ci red alert 2 , z novsich ptm c&c 3 a koniec
    ten trapny prepadak red alert 3 pre stupidne pubertacke deti kde uz neboli filmecky o vojne ale o ceckoch len ukazalo debilitu vyvojarov
    nech je c&c zem lahka a nech sa uz radsej neukazuje, ale ked by casom moc chcelo nech sa sakra snazi a hlavne filmovymi cutscenkami

no to asi tazko lebo herci su dnes moc pohodlny a chcu hodne penez , a to by EA zbankrotovali ooo chudence, nove c&c maju sice dobry multiplayer ale tej hre islo vzdy lepsie single tak preco to tak novsimi hrami pokazili , debilizmus proste
    • Herci se muzou vybrat i neznami, kteri si vezmou "par kacek" a nejdu hraji lip nez ty superhvezdy....RA3 neni pro me sad az tak spatna hra, jen kdyby nenesla to jmeno :D v ramci serie neskutecna slatanina....C&C3 bylo velmi dobre, nova grafika, priblizeni se masam, ale presto udrzen such serie....Jen ten hereckej vykon byl ehm no trosku pod prumerem....Generals je srdcovka - kampan, soundtrack a MP - proste kvalita....
      • Kr.Pa
        Kampan Generalsu? Fuj
  • hmm... no mna to tiez zamrzelo... zahral som si to na gamescom a nebolo to marne... skoda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit