Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A teď tu o Červené Karkulce *1* *1*
  • EA sa zlepšuje, ale aj tak je momentálne kráľom na AAA poli Ubisoft. Ich hry už sú o dva svetelné roky popredu.
  • Kámo jedinej kdo říká že lidi nemají epizodu 8 rádi protože byla moc inovátorská jsou lidi který to ostatním vyčítají, epizoda 8 stála za prd protože byla plná nesmyslů, nelogičností, naprosto zklamala v podání několika věcí který předtím byly hodně proklamovaný jako tohle bude pecka, místo toho tam přidali zbytečný sub ploty a věci který jdou proti zákonům universa, prostě last jedi byl hrůza a ikdybych se od toho chtěl nakrásno odprostit abych viděl co se tam lidem líbí tak já prostě nevím, jednu věc je ignorovat chyby jako třeba právě se sw battlefront a jejich lootboxema někteří to ignorovali a hru hájili protože v jádru jo je to celkem zábavná hra, samo o sobě by asi za propadák považována nebyla, ale u epizody 8 prostě já ten dobrej základ nevidím.
  • Těch problémů měla Andromeda při vývoji mnohem víc, než jen to, že na ní dělali jiní vývojáři (dokonce úplně jinej tým Bioware, veteráni dělali na Anthem). Jestli vám nedělá problém angličtina, přečtěte si tohle: https://kotaku.com/the-story-behind-mass-effect-andromedas-troubled-five-1795886428/amp

Nerad to říkám, ale je dost nepravděpodobný, že se někdy okolo 2020 dočkáme pokračování. Potom jak katastrofálně Andromeda dopadla, EA ani neví, jestli nedat Mass Effect ke dnu úplně.
  • ^ True story

Tyhle marketingové kecy by si zasloužili závěrečné TL;DR , které by reálně shrnulo myšlenku celého PR prohlášení.
  • Asi jste moc nesledoval scénu okolo Bioware, jinak by jste věděl, co se ve skutečnosti stalo.

Největším problémem se sérií Mass Effect bych viděl v odkoupení práv EA. První 2 díly (ME a ME2) se Bioware velmi povedli, ale pak někde během vývoje ME3 Bioware bylo odkoupeno EA a tím začala vlna odchodu zaměstnanců !!!

Co si myslíte, že se stane, když zkušení vývojáři odejdou a místo toho firma nabere nováčky, kteří si nedokážou stát za svou vizí hry a nechají směr vývoje hry diktovat management EA, který prosazuje trend maximalizace zisků (co největší příjmy s co nejmenšími náklady!!!)

Při porovnání závěrečných titulků ME:Andromeda třeba s předchozími díly dojdete k zjištění, že na Andromedě se podílelo jenom cca 8% lidí, co se podílelo na dílech předchozích. Pak se není čemu divit, že to prostě nedokázali udělat "stejně tak dobré".
  • Bez mikrotransakcí? Pozor, to nikdo z EA neřekl. Oni jenom řekli, že se z těch "špatných" mikrotransakcí "poučili" *7*
  • Ep.7 byla vskutku špatná. Ale tyhle kecy, že i ep.8 se nepovedla jsou prostě jenom typické kecy haterů.

Na jednu stranu si hateři stěžovali, že ep.7 byla až moc velkou kopií starších epizod (postavy, scénář, zvraty, ...)
    A teď pro změnu hateři u ep.8 si stěžují, že to bylo "až moc inovátorské" a vlastně chtěli něco, co by následovalo styl starších epizod (postavy, scénář, atd.)
    LOL

Co se na to dá říct? Kdo chce psa být, hůl si najde. Mě osobně se ep.7 moc nelíbila, ale ep.8 mi velmi vyhovovala.
  • Jinými slovy budeme to na vás zkoušet od jinud, než dojde k další "chybě."
  • To jim poradil Ubisoft, ti se také z každého svého titulu neskutečně poučí. A pak vymyslí ještě větší kravinu než posledně. *1*
  • Pry chyby, pry poucit se z nich. *1* *15* *1* EA se zlatou hvezdou na cele.
  • podla mna nie, pride dalsia hra od EA, a bude mat znova par milionov predobjednavok. uvidis
  • Stejně to už reputaci hry nezachrání a spousta lidí bude velice opatrná u další hry od EA.
  • Jack1947
    Jako že bude bez mikrosransakcí? wau... to by byla pecka *8* *12*
  • *těsně
  • Hlavně, aby se taky poučili z chyb u Mass Effect Andromeda! Protože mi značka Mass Effect chybí a rád bych se dočkal nějakého důstojného pokračování (alespoň těstně po roce 2020).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit