Přejít na výpis diskuzí
EA: Singleplayer je pro MP hry důležitý, přitáhne hráče
31.10.2011 | Petr Poláček
47 příspěvků
-
No praveze v recenzich si stezuju spis na kvalitu (tady na tg dokonce zminuje, ze mu trvala "nadprumernych" 8-10 hodin).. je pravda, ze mi to taky prislo kratky, ale to spis protoze jsem to prejel jednim dechem :)..
Jinak nicmene souhlasim.. kupovat bf3 kvuli sp je blbost, nicmene u cod to, rekl bych, hodne hracu udelalo.. -
Noooo... já ten singl spustil jenom kvůli nastavení grafiky a už ho od tý chvíle na nic nepotřebuju. Nemám obecně rád tenhle typ FPS, takový ty pouťový střelnice, takže to není nic pro mě. Ale multiplayer mi vydrží určitě na hoooodně dlouho. TakSouhlasím, že to určitě nový hráče přitáhne, když vezmeme v potaz na koho s tím cílili.
-
Vy ste uz hral MW3???????
-
A ako si u hier ako BF3 a MW2 predstavujete SP cast hry? Je to singleplayer. Teda protivnici budu mat vzdy AI a ta este dlho v hrach nedosiahne inteligenciu protivnika v MP. S predskriptovanostou by sa dalo urcite cosi urobit ale vzdy bude musiet byt v hre par uzlov ktore budete musiet absolvovat inak by sa nedala dodrzat dejova linia. Mozno nieco ako RPG hry kde si skor ci neskor v otvorenom priestore najdete MPC postavu alebo si ona najde Vas. Zapletka v hrach ako BF3 a MW2 je na dnesnu dobu presne to co hrac chce. Sme vo vojne s terorizmom a doktatormi a tieto hry nam sprostredkuju prezitie tychto konfliktov vo virtualnom svete. Ja som s dejom velmi spokojny. Napriklad by som od MW3 ocakaval boje v Libyi a prenasledovanie Kadaffiho alebo Irak a Sadam atp.
Ale ved skuste napisat ako si predstavujete vy super SP pre hry ako BF3 a MW3. -
Velký souhlas s titulkem !!!
-
Myslim ze problem nie je v hrani SP Battlefield 3 ale v dlzke hrania. Ja nie som ziadny velky hrac. Maximalne 2-3x do mesiaca si nieco zahram. SP v Battlefield 3 mi trval cca 4-5 hodin. Ako hra to bolo super. Podobne ako MW2 ale u MW2 som mal pocit ze mi vydrzala dlhsie aj ked uz aj u MW2 som mal pocit ze je to kratke. BF3 SP bol extremne kratky. Chapem ze BF3 si kupi koli SP iba mizive percento hracov ale aj tak suhlasim clankom, aj SP by mal byt dolezitou castou. Najme ak je na SP postavena cast propagacie hry a potom sa dostavi taketo prekvapenie.
-
ja nechapu jak este nekoho muze bavit cod tolik dilu a v poslednich 2 dilech skoro zadne zlepseni a MW3 neni zadny zazrak prijde mi to furt stejne jako MW2 nebo MW1 zadne zlepseni v tom nevidim *11* battlefield 3 se aspon v necem zlepsil a BF3 je nej.
-
Jestli povazujes 5 hodinovou preskriptovanou super-tunelovku s demetnimi protivniky co nabihaji hraci pod hlaven,neoriginalni zapletkou,plnou radoby cool zpomalovacek za kvalitni SP zazitek,tak potom nemam co vice k tomu rict.
-
Že jo proč přát něco i ostatním když je jednoduší myslet jen na sebe.
-
Prosim?
http://games.tiscali.cz/recenze/modern-warfare-2-50392
MW2 v ramci SP dost chabe? CoD MW i MW2 nikdy nemel SP jen na principu pridavku do MP hry, to teda vazne ne.. -
Nevydali driv nejake prohlaseni ,ze nakonec nejake ty MOD TOOLS vydaji?Ale osobne bych tomu moc neveril a nebo az prodaji dost DLC.
Protoze ,kdo by jim ty predrazene DLC pak kupoval. -
To je sice hezky ,ze to stavis na uroven MW2,ale uvedom si ,ze jak ten SP v MW2 tak v BF3 jsou v ramci SP dost chabe.
Na principu SP jen do poctu u MP hry neni nic spatneho,dokud to vydavatel nezacne stavet do roviny,kdy SP prezentuje jako plnohodnotnou SP kampan.
Potom se nesmi divit,ze to lide srovnavaji s hrama,ktere ten SP maji lepe zpracovany. -
Spíš než více map do MP, bych rád viděl podporu modovaní.
-
Ale za chechtaky.Kdyby se vyprdli na SP,tak mohlo byt uz v zakladni hre vice map vcetne tech co chcou pridat v prosincovem DLC.
-
Tak to ses fakt frajer no
-
Mapy přibudou, toho bych se nebal.
-
Rikal, ze hra bez multiplayeru je ta tam.. Ze stavet hru jenom na sp je nesmysl..
To se nerovna tomu, co pises.. -
ja vam nevim, ale po nudne prvni tretine sp hry se dostavil vybornej zazitek, kterej ja osobne radim vedle mw2 (jednicka mi prisla pribehove slabsi).. mise za trojici rusu byla doslova uzasna a jeji konec byl skvele atmosferickej.. A ze to slo porad nahoru..
Ze by ta hra mela tak slabej sp, jak se vsude pise? Asi sto lidi, sto chuti, ale me na tech 8 hodinek do hry zatahla a nepustila. Narozdil od CoD, ktery vzdycky hraju mnohem dyl, protoze to castejc kouskuju..
Tim nehanim CoD, jen rikam, ze BF3 me bavil vic.. -
Ono to je tak ze zakaznik rozmysla za ci ho ten multiplayer vobec bude bavit a ked nahodou nie tak je tam stale ten SP a nebudu to az tak vyhodene peniaze za nieco co nebude hrat
-
přesně tak..
http://games.tiscali.cz/tema/singleplayer-sam-o-sobe-je-mrtvy-zni-z-ea-54420
jsou fakt divní ti lidi :D