Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miroo_CZ
    A neříkal náhodou nedávno Riccitiello že singlplayer ve hrách je ta tam?
    • JohnyTheZik
      Rikal, ze hra bez multiplayeru je ta tam.. Ze stavet hru jenom na sp je nesmysl..
      To se nerovna tomu, co pises..
      • Částečně máš pravdu no. Ale i to že bez MP je to nemysl je kravina :D.
        Co RAGE? CO TES? BATMAN? AC?... atd
    • přesně tak..
      http://games.tiscali.cz/tema/singleplayer-sam-o-sobe-je-mrtvy-zni-z-ea-54420

jsou fakt divní ti lidi :D
  • Ono to je tak ze zakaznik rozmysla za ci ho ten multiplayer vobec bude bavit a ked nahodou nie tak je tam stale ten SP a nebudu to az tak vyhodene peniaze za nieco co nebude hrat
  • myslím že predaje vravia za všetko... a podla mňa skvele vyhodené prachy
  • BF3 sem si koupil kvuli MP a je to narez, konecme me zase neco bavi. jediny co mi vadi je Origin, dmnce sama o sobe, battlelog funguje aspon me tak jak ma i hra. MW3 si stahnu protoze me nebavy hrat porad to sami dokola jenom s jinejma mapama. ale chci si aspon zahrat 4h poradnou rezbu kde neresim blbosti a to mi za 1100kc nestoji ;)

PS: nejsem warezak mam vic her koupenych nez pulka zvas tady dohromady ;)

porad se tu hadate ze to neni pribeh na SP atd. co pa by ste chteli ? 80h narez jako v FNV ? ste jako ty idioti na CSFD kteri si stezuji na spatny scenar a herecky vykony v Beckovym filmu kde jde jenom o to se odreagovat a cumet na poradnou rezbu a nic jinyho ;)
  • hru sem jeste nehral, jediny co je fakt debilni je stihacka v mp ma jenom kulomet a nedali tam bomby jediny na co je dobra na kamikaze nebo na sestrel jine stihacky sestrelit vojaky kulometem je nadlicky vykon
  • zdar lidi,na jak dlouho odhadujete nez nekdo MP hackne
    • Menorri
      Lol......stačí se kouknout na žebříčky......se zkus zeptat nějakého hackera jestli ti pomůže.....bože...to je úroveň.... *16*
      • sry jsem lamer no ,ale kkdyz si taky frajer ,tak mi posli naku tu stranku ,kde je ten zebricek
  • Jako by už tak neměl dost hráčů.. Kdyby rači udělalyi víc map do MP.. neš se sraly se SP..
    • Že jo proč přát něco i ostatním když je jednoduší myslet jen na sebe.
    • Spíš než více map do MP, bych rád viděl podporu modovaní.
      • Nevydali driv nejake prohlaseni ,ze nakonec nejake ty MOD TOOLS vydaji?Ale osobne bych tomu moc neveril a nebo az prodaji dost DLC.
        Protoze ,kdo by jim ty predrazene DLC pak kupoval.
    • Mapy přibudou, toho bych se nebal.
      • Ale za chechtaky.Kdyby se vyprdli na SP,tak mohlo byt uz v zakladni hre vice map vcetne tech co chcou pridat v prosincovem DLC.
    • njn a me se libi oboji :D
  • Zrovna SP byl v BF3 dost nezáživný :-( čekal jsem lepší využití toho skvělého enginu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit