Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Protože u žen si hrál na jiným stadionu, než u mužů. Přesněji řečeno, každý stadion má jinak nastavenou kameru. Proto já ve FUT upřednostňuji např. Old Trafford, protože má tu kameru blízko hřiště a úhel je takový, který mi vyhovuje. To je překvápko, co? Už tu o Fifě radši nepiš, hledáš chyby tam kde nejsou. *3*
  • jakubc
    Nikdo ještě přesně neřekl, v čem přesně to bude osekané, proto čekám, jak to dopadne. Pokud jen grafika okolí a nějaké pitominky, tak to je mi jedno. Jestli i hráči a hratelnost/fyzika, tak sbohem.
  • jakubc
    Nikdy jsem MP v PES nehrál, ale co jsem se vyptával, tak tam je nějaký dobrý online mód, kde získáváš náhodné hráče za vítězství a postupně si stavíš tým. Co si budeme povídat, kartičky ve FUT taky nejsou takové terno. :-)
  • Mart9
    Minimálně pod recenzi určitě.
  • Mart9
    Jo a u ženských jsem si tu kameru asi oddálil ne?
    Ženy jsou ve FIFĚ v poměru k velikosti hřiště stejně velké, jako muži v reálu.
  • Konami sa už dávnejšie vyjadrilo, že PES aj tento rok na PC nebude rovnako kvalitný ako na nových konzoliach, čo sa týka grafiky a takisto bude chýbať zopár noviniek. Už len celý postoj konami ku PC komunite, kde na konzoly vyšlo demo pred dvoma týždňami a na PC demo výjde až v deň vydania značí, že konami má PC v paži. A ja mám následne v paži celé konami a ich potratové PES.
  • kariérny mód je dôvod prečo si fifu kupujem, online season sú hovadina, nie je nič horšie ako dostať za súpera trtka, čo hraje hru z notebooku s dial upom, potom hra seká trhá a laguje a nemôžeš to ani vypnúť lebo dostaneš automaticky prehru.
  • main
    to mas pravdu. Ale PES vyrazne pokulhava ve zpracovani MP, nebo mas lepsi zkusenosti? Mam fifu i pes, ale mp je nehratelny v psovi.
  • Ultimate team je ten nejnudnější mod v celé hře. Umělá inteligence je k pláči jak u hráčů tak u rozhodčích. Zachraňuje to pouze kariérní mód a online. Chce to překopat AI a přidat víc ligových soutěží, potom bych byl ochotný kupovat každý ročník.
  • EA by melo makat na hratelnosti, ve ktere psovi nesaha ani po tlapky a ne jenom na stupidnim ryzovacim modu.
  • :D:D počkaj on to napíše ešte niekoľkokrát :D
  • lol *15* víš proč jsou ti hráči větší? Protože ta kamera je pod menším úhlem a o dost blíž ke hřišti, než když hrají skutečnej fotbal v televizi. Kouzlo co?
  • Ještě tohle: "Tvůrci slibují také mnohem větší rozsah cen na Transfer Marketu, díky čemuž má být nakupování a prodávání hráčů jednodušší." To je vtip. *15* To že tam dali takovou blbost, tak to zničilo úplně systém obchodování, aukce nulová... Kdyby to aspon pomohlo proti cheaterům, ale nepomohlo v 15 jich byla celá první divize, člověk si skoro ani nezahrál, protože mu cheateři hned zápas vypnuli a přišlo se tím jak o peníze ze zápasu, tak o smlouvy, které jsou teď už celkem drahé.
  • Mart9
    Doporučuju si v demu zahrát za ty ženský. Je to paradoxní, ale až zapracováním ženského fotbalu se jim podařilo FIFU zase přiblížit realitě. Na fotbalech mi totiž dlouhodobě vadilo, že hráči byli vždycky v poměru k velikosti hřiště příliš velcí. Když jsem se podíval na fifu a na TV, na první pohled byl vidět rozdíl v tom, jak jsou hráči velcí a kolik kolem sebe mají místa.

Tím, že jsou ženské obecně menší, EA tohle celkem výrazně zohlednili, rázem je to o něco reálnější, hráčky jsou menší, na hřišti je reálněji více místa a navíc ty fotbalistky nemají takovou kontrolu nad míčem, stane se, že jim odskočí, úplně ideální ho nezpracují atd...

Zkrátka ženský fotbal je momentálně nejlepší fotbal v historii fotbalových her. Ještě to napíšu několikrát.
  • Kecy. Ani to nečtěte, to je tak každý rok. FUT 15 jsem vypnul nasr*nej před půl hodinou. Útočník si předkopl balon a brankář tam byl dřív a místo aby ten balon chytnul (to by chytlo i 5 leté dítě), tak se to od něj odrazilo metr před sebe a druhý útočník dal gol. O takových "vychytávkách" radši nepíší. Nebo že Di Maria s rychlostí 90 předběhl 3 hráče a dal gol.
  • Inquisitor
    Sliby ty jim jdou náramně.
  • jakubc
    Jestli bude PC verze PES 2016 hratelnostně stejná jako konzolová a graficky aspoň skoro stejná, tak letos jednoznačně PES, FIFA 15 a spamování dvou typů útoku soupeřem v multiplayeru už mě vytáčí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit