Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dle me je to otazka casu az se to poradne rozsiri... Je jasne, ze v dobe, kdy si lide koupili televize, pripadne par z nich blu-ray, nebude nyni investovat znovu do 3D TV a 3D prehravace... Take bych si TV poridil, ale kdyz jsem kupoval pred rokem a pul peknou TV za 25 a to jeste pres znameho, nedam ted do stejne velke slunse 3D dalsich tricet tisic. Za sebe muzu rici, ze jsem na gamescomu zkousel par her od Sony na PS3 a bylo to super. A dnes to jdu zkusit ke kamaradovi *3*
    • Mam uplne rovnaky nazor-dnes ide ta technologia tak dopredu, že ludia nevedia čo maju kupovať.
      Kolko je to rokov ked prišli naozaj cenovo dostupne LCD TV -ja osobne som pred dvomi rokmi kupil 40" Samsung FullHD za 37000 za velk. cenu, totalna novinka, samozrejme na tom drtim, ale kto ma prachy, aby každy druhy rok kupoval tieto nove technologie-a to som velmi zvadavy, kolko mi ta telka za tie prachy vydrži... *1*
      Už raz bola v oprave počas zaručnej doby a už ma na displeji dva nenapadne flaky...tak ked to 3D budu mať všetci susedia a kamoši že to vyskušaju a bude to za rozumnu cenu tak sa uvidi.
      Ja osobne nie som proti 3D technologiam, može to byť fajn, ale ked niekto chce nahrabať rychlo prachy na polotovaroch, tak si myslim že nema k veci spravny postoj-alebo slovami klasika-nech ide do riťi :D
  • až bude teprv nějáké holografické (říkám to správně?) 3D, které bude i pro ty slepce, postižené a hloupé debily, jak tu místní "moudré" osazenstvo píše :) na které budu moci koukat z kterého koliv uhlu (ne jako u 3DS) tak to bude teprv něco revolučního.. ne jako teď kdy se snaží dělat haloo u něčeho co tu dávno je a penízky poďte ke mně..
  • Jediné co mě na 3D zaujalo, když sem viděl u sony, jak dva hráči hráli na jedné televizi a každej vyděl "jen" to svoje. Nebo třeba 3D televize, také od sony, za nějakých 10 tisíc +/-
    Jinak se spíše 3D vyhíbám.
  • no konecne. 3D je, bylo a bude o nicem jak ve filmech, tak ve hrach
    • Pro slepce a blbce vždycky bude "o ničem"
      • MrSanta
        No, já slepej nejsem a ani jako blbec si nepřipadám, ale v běžném kině nějaký velký přínos ve 3D nevidím. Nemůžu soudit jak to vypadá v imaxu, ale pro mě to má jedinej "přínos" a to jsou dražší vstupenky a navíc 3D filmy mají snad vždycky dabing, a ten já zrovna moc nemusím. Takže z mého pohledu jsou 3D filmy spíš pro zlost...
        Hraní ve 3D jsem nezkoušel, ale nemyslím si, že zrovna tohle je na hrách důležité.
        • Takže suma sumárum, zkušenosti s Imaxem 0%, s 3D TV 0%, s 3D hrami 0%. Tomu říkám objektivní pohled na věc :D
          • MrSanta
            Je skutečně podivné, že můj osobní názor na 3D technologie a jejich význam pro mě je subjektivní. Kdo by to byl čekal, že *3*.
            Sice jsem 3D hraní nezkoušel, ale skutečně nevěřím, že u her, které hraju nejvíc (tj. skupinové RPG a tahovky) to bude mít epochální vliv na hratelnost...
        • No tak jít do klasického kina na 3d je snad sebevražda =) "Pravé" 3D má jedině IMAX a tam to za něco opravdu stojí ;) Jinak ve hrách to sice možná není tak důležité ale může to skvěle prohloubit hratelnost... Dodnes si pamatuju na Mirrors Edge ve 3D... Snad největší zážitek co jsem u pc zažil ( a můj žaludek též :D ) *5*
          • ono pokud je to 3D zpackany, tak to ani IMAX nezachrani.. nehlede na to ze v IMAXU nahradili analogovy za horsi digitalni projektor.. cili s tou kvalitou uz to taky neni co byyvalo...a stoj si za tim ze 3D nedela hru (ani film)..je to jen "bonus"/"prokleti"
          • Nelze jinak než souhlasit, pokud bychom seřadili kvalitu 3D projekce: 1. IMAX, 2. 3DTV ideálně plazma od panasonic (high end), 3. běžné kino. Dead space 2 ve 3D je něco, co by si každý měl vyzkoušet :)
    • Pro slepé, zdravotně postižené a hloupé lidi určitě :D
  • Pan_Klobouk
    Mozna jsem jen nedaval pozor, ale EA maji nejake 3D hry? Takhle narychlo si vybavim snad jen Burnout Paradise a Crysis 2, nacpali 3D a hru na nem zalozili jeste nekam?
  • Všechny hry lze naštěstí na PC hrát ve 3d za pomocí speciálního programu. Takže no problem EA :D
  • konecne... 3D krome lidi ktery maji doma ps3, stejne vetsina lidi nehajila, zadnej trhak se (prekvapive) neodehraval a dokud me z toho bude bolet hlava a budu muset nosit nepohdlne brejle tak do te doby na to kaslu
    • Přesně tam v kině mi to taky nedělalo dobře a zrovna zdravé pro oči to není. Byl to zase jen pokus jak z lidí vytáhnout prachy za 3D TV a povedlo se :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit