EA vidí svou budoucnost v reklamách v placených hrách
-
Bojim se, že už ani na tyhle cucšpalky mě nenamlsaj. ☹
-
hm, cize ani Dragon Age: Dreadwolf, ani Mass Effect 4/5? (to len tak napriklad)
-
Taky si myslím, že se to stane. Na to jsem ve svém příspěvku asi nezřetelně narážel. Hele, lidi mají rádi GoT, vemte nějakou strategii, ať ji AI přeskinuje podle seriálu a vypotí něco jako herní příběh a vydejte to. Rychlé, levné…
(Jo, nevím, proč se mi příspěvky odesílají dvakrát a nevím, co s tím, tak se omlouvám)
-
Hele, nikdo nepopírá to, že by AI tvorba fakt mohla pomoct některým vývojářům. 0bzvlášť těm menším či těm novým na scéně.
Ale zase na druhou stranu to nejpravděpodobněji skončí u velkých korporátů tím stylem, že budou ještě více servírovat bezduché ždímání zavedených herních sérií.
-
Jediná styl reklamy v placených PC hrách co jsem ochoten tolerovat je produkt placement, pokud nebude příliš okatý. Ale jinak jsem důrazně proti.
-
Když ona je otázka, kolik her je nějak inovativních a kolik vydělávají ty neinovativní. Pokud někdo stihne rychle a levně připravit a vydat průměrnou hru vezoucí se na nějakém současném hype, třeba to bude stačit. Kolik lidí by si třeba v době Game of thrones rádo zahrálo strategii z tohoto prostředí? Tvorba her pomocí AI by to třeba mohla umožnit a vydavatel by mohl dost vydělat.
-
Ja zas nevidim svou budoucnost u her EA 😁
-
EA je ta samá firma, která vidí svou budoucnost v tvorbě her v AI.
1.) Takže budou mít minimální náklady, protože to nebude dělat nějaký velký tým lidí.
2.) A ty hry budou velmi nudné, protože ty herní prvky se budou neustále opakovat a všechno to bude působit podvědomým dojmem (přiznejme si to, současná neuronová síť nic nového neumí vyrobit, akurát to umí obšlehnout věci z jiných děl)
3.) ale budou na tom rýžovat prachy, protože v hrách všude bude placená reklama a hry budou mít hromady mikrotransakcí.
Jenom nevím, jestli si manažeři EA trochu nepřepočítali a jestli si najde dostatečně velké množství hráčů, které bude bavit ty hry hrát.
-
A to EA ktore pomaly kazdy rok len prinasa minimum zmien do svojich "sportovych" hier? +cena hier sa zvysila, to im stale nestaci? prisom prilis vela hier ani nie je o zabave, co by mala vlastne hra priniest v prvom rade, ale uati nuda sem nuda tam ..