Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tikov
    a přejmenovali US jednotky na Okupační síly?
    • at si talibanci vyrobi hru kde je tak muzou pojmenovat ale ono je tezsi programovat nez zabijet civilni obyvatelstvo
      • Okupační síly v Afgaistánu dokazují, že jde s přehledem dělat obé.
  • Občas je už k smíchu, jak se "země svobody" neobejde bez cenzury a drtivá většina lidí tam zastává teorii "co oči nevidí, to srdce nebolí" a radši žijí ve spokojené nevědomosti, než aby se zkusili o nějaký problém hlouběji zajímat.
    • Hlavně armáda používá stále dokonalejší taktiku před vlastními občany. Všechny mrtvé vojáky ze zahraničních misí vykládá z letadel zásadně v noci a za vysokými ploty, nebo nejnověji už jen lakonicky uvede že :"dnes padlo pět vojáků NATO, v Afghánistánu" přitom je jasné že se jednalo o Američany, protože ostatní země svoje ztráty uvádějí.
      • Američani své ztráty přesně uvádějí, to by ses o to ale musel zajímat a nepsat smyšlené komenty...
        • Dobrá tak srozumitelněji. Americké ministerstvo obrany uvede oficiální komuniké, že při pádu amerického vrtulníku UH-60 Blackhawk zahynulo devět vojáků NATO (viz. např http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/211980-v-afghanistanu-zahynulo-pri-padu-vrtulniku-devet-vojaku-nato.html )
          Většina zpravodajských médií tuto zprávu slepě předá čtenářům, což je hlavní účel, protože při zprávách na FOX News se téměř nikdo nepozastaví nad zprávou že zahynuli jacísi vojáci NATO. Když si ale nějaký poctivý novinář vyžádá na tiskovém oddělení upřesňující zprávu kolik z obětí bylo US národnosti, zjistí že devět. Nikdo to tajit nebude, ale také se to skoro nikdo nedozví, protože to nikdo neudělá. A to je hlavní účel tohoto mlžení, neboť jak výstižně napsal kolega "co oči nevidí....."
  • Skoro bych se vsadil, že modifikace, přejmenovávající "Nepřátelské síly" na "Taliban" na sebe nenechá dlouho čekat. Chvilka v hexeditoru nebo vyhledání/změna příslušného řetězda v language souboru.

    Ve spoustě her američaní střílí rusy, číňany, korejce, němce, portorikánce... to je podle nich v pořádku. Ale jakmile je to jednou opačně, můžou se z toho pos**t...
    • ted ses trefil jako nikdo tady máš ode mě 1000000000 plus
    • řetězda = řetězce
      Jak se mi tohlo porařilo, netuším... *8*
  • a v singlu bude něaká mise za taliban ? *5*
    • asi ne
  • LOL, jen tak na okraj US by měli take ve hre přejmenovat na nepřátelské síly - at už je to jak chce tak US je taky jeden velký Taliban takže asi tak.
    • *4* Pochybuju,že ty o tom vůbec něco víš.Jsi už vůbec plnoletý? *4*
      • Se bojíš že bys místo Nike nosil zase Prestige co? Amerika je největší zlo a sní jde ruku v ruce Rusko a Čína. Taliban je mezi těmahle třema gigantama jen flusanec v moři. Dělaj z toho naprostou frašku. Beztak v Afghanistánu amíci neválčej s nějakejma arabama ale normálně s ruskejma žoldákama převlečenejma za araby :D a Usáma je jen dobře namaskovanej Herrison Ford... Americká vláda systematicky vymejvá mladejm lidem hlavy a verbuje je do armády jednoho za druhym. Se mi trochu zdá že od 2. sv. války chce bejt každej amík hrdina a zachraňovat celej svět. Jenže ono tady neni koho zachraňovat a proto všichni řvou... "nedavejte do her Taliban"... Ono by se totiž možná přišllo na to že to jsou jen kluci z vedlejší vesnice kterejm Yankee's znasilňujou manželky. S timhle přístupem se trochu bojim že nam v Diablu například církev zakáže všechny pekelné Bosse aby Blizzard nahodou neznesvětil svatou Bibli. Všechno to je Bullshit. *11*
  • Ja by som si chcel zahrat Medal of Honor kde sa bude hrat len za afgancov. Najskor proti rusom a potom proti americanom.
    • Tikov
      já bych to rozšířil ještě o boj proti Anglii, dala by se z toho udělat skvělá rodinná trilogie s ukázáním důvodu boje, zatažením jednotlivce a s nějakým tím morálním poselstvím (z podobných důvodů mi chybí hra hraná za WH)
      • Rockstar by mohl udělat takovou hru páč tomu je ukradený co na to říká kdejakej politik apod :D
  • Ja teda nečetl ten članek ale co řikate na open betu?
    Pro mě to je obrovske zklamani. Od ovladani kde se neda lehnout, běh jen dopředu, neni vyklaněni. A ty zbraně, to je važně tragedie, absolutně žadny zpětny raz na fullauto, nevim na co je tam odstřelovačka když bude stačit dat dalekohled na M16/AK47. Nepřehledne mapy a divne graficke zpracovani podporujici kemping a smrt aniž člověk vi, co ho vlastně zabilo. Toť muj nazor a takhle bych mohl pokračovat dlouho :(
    • Potvrzuju do puntiku. Hlavne ta presnost zbrani je nechutna....zmacknes spoust a proste drzis, dokud nekdo nepadne...je z toho dost tupa arkada. Snad bude alespon singl stat za neco.:(
    • Jj. Působí to trochu sterilně. Grafika docela hezká, ale u toho pozitiva končí. JE to taková pozměněná BC2. K horšímu
  • ochh co to je zase sa sprostost.Po prve Medal by som zrusil ako projekt pretoze kampan odraza REALITU. Je pouzity realny pribeh ktory je prekruteny tym ze strielaju ZLYCH ludi.
    Nemam rad politicky a tym padom aj socialne namierene hry, ktore maju vygumovavat mozgy detiskam po celom svete a pripadne ich to presvedcilo /vek od 18-vyssie/ aby sa pripojili do realnej situacie.Co sa tyka toho nazvu preco menit nazov oponentovej strany proti ktorej akoze bojujes, zrazu to uz nesedi ?co planuje sa este tohto roku Venezuela?alebo Pakistan? Pakistan uz par ran dostal a do konca roka bude mat nejake tie stovky bombardovani za sebou.TALIBAN, ARABs, TERRORISTS, PAKISTANIS, PALESTINIAS, IRAQUIS, IRANIANS. Vsetko su to pre nich teroristi, alebo hlupaci ktorych je velmi jednoduche proste zabit a oznacit za teroristu. Americka spolocnost to zozerie aj s topankami pretoze ich viera /naivita/ v media a politicku a armadnu moc je tak velka ze nepremyslaju o moznosti ze to moze byt inak.
    Jediny kto na niekoho utoci je USA a to peknych 50 -60 rokov, napadli mnozstvo krajin,vojensky sa angazuju skoro v polovici sveta ak nie vsade.
    CO JE TO ZA KRAJINU!!NAOZAJ tam staci kupit tv stanicu a vysielaju sa spravy ake sa vysielat chcu ?bez mrtvych americkych vojakov (znizuje to pocet a mnozstvo a rychlost verbovanosti vojakov v usa a anglicku) a samozrejme obete na druhej strane sa uz 8 rokov nepocitaju neficialne zdroje (rozumej neamericke a neanglicke a neizraelske) uvadzaju okolo1,5 mil obeti v iraku a afgane.. V MODERNEJ DOBE KDE SU UZATVORENE MEDZINARODNE DOHODY ZE ZIADNA KRAJINA NEEESMIEE ZAUTOCIT NA ZIADNU INU KRAJINU. IBA V PRIPADE OBRANY!!Niekto si to veselo porusuje bez problemov. O Izraely ani nebudem pisat lebo to je diktatura taka ista ako v USA.REklamy (vo fillmoch) od davna obsahovali nepriatela ako nejakeho araba. Nepriatel to moze byt jedine pre toho kto sa tesi na jeho nerastne suroviny a ine bohactva. HRU ZRUSIT, ale ked hra vyjde dat moznost hrat za druhu stranu. Ale armadna lobby je silna, ved kazda jedna zlozka americkej armady je sukromna spolocnost vojaci niesu vojaci su zamestnancami ktory su za penaize ocohotny zabijat neviinych ci uz vo vedomosti ze tak cinia alebo v nevedomosti. Taketo hry by nemali vznikat a to som obrovskych fanusik hier..hravam od cias Commodore 64 a hravam aj fps, ale POLITIKU DO HIER PrOSIM NEJE.AT!
    Vacsina z nas vies ako to je a konecne nech niekto spravy hru kde hrajete za tu druhu stranu a cely cas hravat na strane druhej strany aj pribeh aby sa odvijal takto,
    preco to nikto nespravi ? to si asi uz domyslite sami. Pekny vecer gamery, hup sa na Civilization 5 (ziadna reklama na ameriku) tam si hravate za koho chcete.. a za akeho predstavitela len chcete.. nikto Vam nic nepredurcuje.
  • Duuku_cz
    Stejne kazdej vi ze to je Taliban, ale kdyz tahle zmena nazvu americanum staci no radsi no comment *4*
  • Za chvilku si budou arabaci stezovat ze musi hrat v MP za americany, sve nepratele a proto budou chtit aby tam zadni amici nebyli ...
    • Jn, třeba za takových 150 let.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit