Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    kde píšu něco o EA?
  • na tu hru si vzpomínám, nevěděl jsem že to dělal Phenomic. spíš bych to ale viděl jako vinu EA: nevydělalo to dost peněz, tak z toho udělali F2P a vykašlali se na to.
  • spellforce jsem hrál a bylo určitě lepší než ty věci, které EA vydává teď. doufám že je to další hřebík do jejich rakve.
  • Ea jebe
  • Ferdis2
    Neni mi jasné, čo má Spellforce spoločného s EA, ale u teba si už každý na podobné perly zvykol...
  • TheGGG
    Dobře udělali, Spellforce byl skoro stejně velký fail jako warcraft. Horší fantasy kliší břečku jsem dlouho nehrál.
  • Tak to doufám ,jenže dokud si budeme kupovat jejich hry ,tak si o tom že by zkrachovali můžeme leda tak nechat zdát.
  • To studio si zaslouzilo zavreni uz jen pro to jak se chovali ke svemu dilku Battleforge.to ze ze dne na den zruinovali herni menu tim ze v Americe dali na ni snad 80 procent slevu to bych jeste prezil ale to ze uz rok a pul slibuji nove mapy a obsah a stale se nic nedelo to uz mne opravdu stvalo.upravy karet kterymi udelali z cennych kousku nehratelne ptakoviny atd... Pokud se tak chovali stejne i v dalsich projektech tak se nedivim jejich konci
  • Ferdis2
    Séria Spellforce má stále dosť fanúšikov, o čom svedčí úspech datadisku Spellforce 2: Faith in Destiny s DLC a prednedávnom bol predstavený už posledný prídavok SpellForce 2: Demons of the Past, ktorý všetky línie predchádzajúcich príbehov S2 zavŕši do konečného finále. Na to, že základná hra vyšla pred siedmimi rokmi !!!, je loajalita komunity naozaj obdivuhodná.
    O prepustených tvorcov z Phenomicu sa nebojím. Či už sa zakladateľ štúdia Volker Wertich dohodne s Nordic Games na regulérnom pokračovaní, alebo skúsi štastie na Kickstarteri, tak ho priaznivci tejto nevšednej série určite v štychu nenechajú... *3*
  • Viktor_H
    V Phenomic měli originální a odvážné nápady, ale realizace her samotných byla imho zoufale průměrná. Chybět mi nebudou.
  • Viktor_H
    Fight Da Powa!
  • Tak tak. EA chce za každou cenu hetrik zlaté lejno.
  • Nevim co vám zase vadí, mě osobně se líbí že se budou pořádně soustředit na velké značky (odložení DA 3 o rok je dobrý začátek) a FB šit a jiný social blbosti nechaji stranou.
  • To je tvoje reakce? Panečku. Jsem takhle malej.
  • mdkGT
    Ty mas v profilu houno tak bych cekal ze se pujdes splachnout do hajzlu :p
  • Jako by jsi mi mluvil z duše :D Ackoliv musim priznat ze tiberium alliances sem hral... No nebyla to dobra hra. Spellforce byla pekna kdyz prisla, byla aspon trochu inovativni, ale taky to ani z daleka nebyla dobra hra. Tak proc doprdele tady ty lidi tak narikaj? Obzvlast me dostava ten panacek co ma Agony jako profilovku. Kdyz uz si dam Psygnosis do profilu tak bych cekal trosku odosobnenejsi pristup.
  • mdkGT
    Komu by ty akcie za biliony dolaru mohla cina asi tak prodat? Martanum?

Kdyz dluzis bance 2 miliony ma te banka v hrsti, kdyz dluzis bance 2 miliardy mas v hrsti ty tu banku.
  • To jsou zas plačky - búúúúú, zlé EA mi sebralo hračku! Udělali v poslední době něco zajímavého? Pracovali na něčem? Asi moc na a i kdyby ano, schopní vývojáři přece můžou vyžít financování přes kickstarter a přidat se k těm desítkám hard-core hráči zaplacených a vymyšlených titulů, které už z takového financování vzešly :-)
  • Kdyby měli filozofii po vzoru Bioware/Obsidian, tak by mi bylo jedno, kdo je vlastník. Hlavně, že by nechali externí studia dělat dobré hry. A to jde především. Ale to je na delší diskuzi :)
  • Cina ma Eso v rukave a to su akcie USA. Keby ich chcela cina predat tak vsetko v USA padne. Ale toto je diskusia na ine forum cize ja len tolko. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit