Přejít na výpis diskuzí
EA zjistila, že reklamy ve hře moc nevydělávají
22.12.2010 | Aleš Smutný
9 příspěvků
-
neasi! osobne jsem si nikdy nic nekoupil na zaklade nejakeho billboardu, plakatu nebo ingame reklamy. je to naprosto naivni zpusob *12*
-
-
Jistě, on si nikdy nikdo nic nekoupil na základě reklamy, kdy si to konečně výrobci a prodejci uvědomí a přestanou za takovou zbytečnost jako je reklama vyhazovat peníze :)
-
-
to neni zas tak uplne pravda - pokud nekdo udela dobrou reklamu v televizi, tak budes naklonen k vyrobku z reklamy nez k nejaku co neznas, ale proste takove ty ingame reklamy, nebo ty bannery na stranach webovych stranek jsou uplne k nicemu
-
-
Ono stačí i pasivně nahlodat a dostat do povědomí - od toho tu reklamy jsou .Vyskakující a obtěžující reklama má však minimálně u mne přesně opačný efekt ....Tak tohle nikdy! .
-
-
-
-
EA poslední dobou přichází na samé senzace.
-
Vida to. A to odobrníci a prognostici předvídali rekordní zisky a obraty z reklamy ve hrách. Stejné to bylo s epizodickým hraním, se zánikem PC hraní, s tím, že budoucnost bude jen v multiplayeru či dokonce jen mmorpg.... Teď zase mají erupce nadšení ze steamu, online prodeje, streamového hraní, pohybového ovládání a 3d. well
-
-
Většina z toho, co jsi vyjmenoval, úspěšné bylo a bude.
-
-
Tak oni do hry dají na závodní okruh, po kterém se hráč řítí rychlostí 200km/h, jeden billboard, a diví se, že to moc nefunguje??? Já jsem si při hraní NFS těch reklam všiml až po několik hodinách, to asi u reklamy není zrovna nejlepší vizitka *1* .
Rozhodně nechci, aby na mě vyskakovaly pop-up okna při hraní, ale zapojení nějaké chytré reklamy, třeba i přímo do příběhu, by určitě něco vydělalo. Kolik myslíte že by třeba hodilo, kdyby místo Sprunk a Cluckin Bell v GTA byly Sprite a KFC??? Málo by to asi nebylo. -
-
oni tam nedají KFC kvůli tomu,že tam nakráčíš a celou místnost vystřílíš M16, to by pro ně nebyla dobrá reklema a oni se toho v USA bojí, protože bys to mohl udělat i v reálu. *5* *5*
-