Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To já si radši počkám až to bude hotové a odladěné. Ona ani současná verze není žádný med. Na PC to teď hraje přítelkyně a už jsem ji musel přes konzoli několikrát vyprošťovat, když ve vraku projela zdí a pak se nemohla dostat zpět a zůstala uvězněna mezi stěnami. Čas od času v základně "plavou" ryby a vrchol byl, když se jí tam nějak dostala i roztomilka. Ještě že je na internetu návod, ale dostávat ji postupně ven skrz suchý dok byl taky super zážitek... early access u téhle hry bych fakt nechtěl hrát. Navíc tím člověk přijde o kouzlo prvního hraní, které je u téhle hry hodně velké a kazit si ho ještě navíc extra bugy fakt nechci a doufám, že už dál spoilovat nebudete.

    • Coffin.Corner

      Už čtyřikrát jsem zkoušel Subnauticu dohrát na hard a jen jednou jsem umřel vlastní chybou když jsem zaparkoval Seamoth na mezní hloubce, mořská potvora ho stáhla pod ní a já nestačil vyplavat. 

      Jinak to byla vždycky smrt po propadu texturama. V pokročilé fázi hry to vážně naštve, ale stejně tu hru miluju. 🙂

      • To neříkám. Hra je to dobrá, se skvělou atmosférou - zejména při prvním průchodu hrou, tak si ji nechci kazit a počkám, až to dodělají. Škoda že se už vrhli na pokračování a 1 stále není úplně bez much a ještě zamrzí minimální podpora modů, kdy jediné co je je odchytávání metod a násilná injekce vlastního kódu, což někdy funguje a někdy přinese další mraky bugů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit