Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1991
    • Udělejte si s tím něco, aby vám fungovalo odpovídání na příspěvky. Tohle bylo pro DANa a hodilo se to mimo.
      • Still
        Nesmíš být levý jak šavla... *7*
  • C-BEAM
    narovinu, udělat nějakou tajnou místnost či dokonce level bylo v 90-tých letech kdy měli místnosti pár polygonů s jednoduchými texturami něco jiného než je to dnes. Proto celkem rozumím, že tajné levely zanikají, lezlo by to neúměrně do rozpočtu a mainstream i tak nějaké zkoumání levelů nebaví, ten se raději nechá vodit za ručičku celou hrou. O to víc si ale cením starší hry kde je ještě vidět určitou hravost autorů a ne jen chladnokrevné ekonomické kalkulace.
    • podle mě ty blbinky byly vždycky osobním přínosem. I kdybys pracoval jen v mekáči a namaloval na nějakej ten kelímek smejlíka, tak ti za to vedení nezaplatí, ale někomu tím tu radost možná uděláš. Už je to jen o tom, kolik toho času do té blbinky chceš věnovat..
      • C-BEAM
        já přece nepíšu, že to není přínosem, samozřejmě že je to přínos a hru to obohacuje... proto nerozumím proč mi to vlastně píšeš.
  • Prostor pro eastereggy je na indie/garážové scéně, na 3A scéně až na vyjímky (marketingový záměr) prostě neprojdou, protože vývoj takové hry je stále větší obludnější, už to neunikne pozornosti.
  • Takovej Blizzard si dost koleduje o nejakou zalobu za kartu Harrison Jones, kde na obrazku je typek, kterej az moc pripomina Harrisona Forda v Indiana Jones
    • a to si predstav, že v Heroes of the storm na mapě sky temple má indiana jones dokonce easter egg *3* A další easter egg Heroes: http://www.heroesofthestorm.name/faq_forum.htm
      • To není Indiana Jones, ale taky ten "Harrison Jones" :)
  • Veskoslav
    Ale ty easter eggy jsou podle mě ve hrách furt. Jenom člověk občas nevidí či mu to nedojde.

Jako, co se mi vybaví a co jsem našel: Half Life, místnost tapetovaná Gabem, Aliens: Colonial Marines - kdy najdete jeden "inkubátor" na vetřelce, kde je hůl a klobouk, což je narážka na film Spaceballs. Crysis 2 v mise Dead walking man můžete najít disco výtah; Sanctum 2, tam pro změnu můžete najít postavu, co má hlášky jako Gandalf včetně hlasu herce sira McKellena a to: "Fly, you fools!"; v Dead Island najdete postavu se starou hokejovou maskou a jménem Jason, která odkazuje na pátek 13.:); V Borderlands 2 můžete najít místnost, která je přesně jako z Minecraftu včetně monster; Just Cause 2 lze na jednom z ostrovů najít přesný nápis jako ze sesiálu LOST; Duke 3D a moje oblíbená místnost s mrtvým mariňákem z Dooma; Nový Wolfwenstein, kde je celý první level z Wolfenstein 3D;Serious Sam 3, kde můžete nalézt tajnou místnost, kde jsou vývojáři s obrovskou hlavou a mozkem; Halo 4, kde lze najít dva mariňáky s hlasy Conana O´Briana a Andyho Richtera;Assassin's Creed II a gigantické chapadlo, co si pamatuji; Zaklínač 2 a mrtvý Assasin; Bioshock, kde naleznete nástěnku s fotkami hlavní postavy těsně po vstupu do místnosti během první mise; Diablo II a jeho tajný level;Star Wars: The Force Unleashed II tam pro změnu najdete postavičku Guybrushe, což je postavička z The Secret of Monkey Island, které mimo jiné produkovala a vlastní LucasArts:-D; Dishonored obsahuje pro změnu rozhovor, který přesně kopíruje z Thief: The Dark Project;Left 4 Dead 2 a hrající jubox, co hraje písničku z Portal; CoD II Black Ops má Arcade mód; Doom 3 má automaty s Doom 1 atd.

Nemyslím si, že by hry ztratily tajné místnosti a různé legrácky. Jsou tu pořád, jenom vychází toho tolik, že to člověk buď nesleduje nebo hru prostě proběhne.
    • tldr
  • Vím že i CS 1,6 měl svoje Easter Eggy ani nevím jestli v CS GO něco takového je.
    • teď jsem si vzpoměl vlastně že tam jsou Easter egg a to vlastně mapy z L4D a masky z Payday

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit