Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Furt to samy ! , co takhle nove zavedena Diktatura v Americe :D Mrakodrapy , moderni technika , obri demonstrace , celebrity , zmanipulovane media , teroristi a vsemu bude sefovat jeden Obam*rd :D :D :D I kdyz tohle asi stejne nema sanci projit jelikoz by si amici mohli uvedomit ze uz k tomu nemaj daleko ...
    • Je zajímavé, že kdejaký anonymní teenager si myslí, že zná velmi dobře politickou situaci v USA.
      • B!tch please !
    • Niečo podobné existuje, Freedom Fighters, iba si musíš odmyslieť Rusov a frknúť si tam UN, či NATO: http://www.youtube.com/watch?v=s7UuI18cxJQ
      • Ataker
        Ta hra mě šíleně bavila *4*
        • Do dnešního dne doufám v pokračování :)
    • Jako v závěrečném projevu ve filmu diktátor co? *3* *1*
  • Gorkan
    heh jste to nepochopily to byla ironie jako El presidte takze prezident el preszisdnte
    • Trol.internetovy
      Já taki nekramot, nejsy v tom sám. *8*
    • Ataker
      Já jsem pochopil, že to je ironie, ale nedalo mně něco málo napsat o tom, jak to tady vidím.
  • Super! Držím jim palce a pevně doufám, že skutečně přijdou s něčím novým, více detaily a zachovají zábavnost. Jako velkého fandu Tropica by mě to potěšilo, na trojce i čtyřce jsem strávil dohromady přes 120 hodin *8* a už by to vážně chtělo nějaký posun, i když Modern Times bylo fajn, to přineslo alespoň dost nových budov a nějaké možnosti.
  • Gorkan
    jasně a já budu prezidentem *1*
    • Ataker
      Ti kandidáti na prezidenta ČR co tam zatím jsou ukazuje, že může být prezident v podstatě "každý". :) Uplně vidím, jak při novoročním projevu Karla Schwarzenberga by musely běžet na spodu obrazu titulky :) samozřejmě české titulky.
      • ...a Fišer by zrušel vianoce a velkonočná oslava by prebiehala vo svetle fosforu.
        • jindra.veliky
          a novorocni projev by byl v romstine *5*
          • skôr v jidiš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit