Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám, že tu bude pořádná recenze s důkladným porovnáním minulých dílů. Stále mi přijde, že 4 s DLC je lepší než 5, kde jediné co bylo dobré byla "mini-hra" s exportem a importem, ale jinak mi všechny ostatní změny v 5 oproti 4 přišly k horšímu.

    • Marines
      Jak jsem koukal na hraní na STEAMu, tak šestka zcela vychází z nepříliš dokonalé pětky. Vše vlastně ve hře je stejné, jen se rozšířilo o několik stavebních možností a nějaké "politické" rozhodnutí, hra nabízí více farem (druhů) jinak stejných jako v pětce, jediné co se opravdu změnilo jsou různé druhy staveb, které mají jinačí vzhled (např. banka a další). V T6 je asi nejpropracovanější politika, která má více dopadů, problémem je, že vlastně určuje vlastní spád hry - pořád se někomu snažíte vyhovět, protože jinak okamžitě napadení stejně blbé armády jako v předchozím díle, rozdíl je, že už jsou cizí armády na ostrově a neustále se Vám motají před očima díky svým vyloďovacím plavidlům ( stále plují i na suchu!). Ostrovy jsou spíše ostrůvky, neboť mapy jsou stejně velké jako minule, ale je tam místo jednoho ostrova, jich více... Musím přiznat, že mne to docela zklamalo a pořád si myslím, že nejlepší byla čtyřka.
      • Hmm, tak to není moc dobrá zpráva, ale tak nějak jsem to čekal, že půjdou směrem, který vytyčili s pátým dílem. Škoda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit